2821
2789

اینو دیگه جدی فقط مشاور میتونه کمک کنه چون تست ازت میگیره و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه الان نری بعدا بدترمیشه پس زودتر مراجعه کن به مشاور خوب 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

میتونه از نوع افکار وسواسی شیطانی...... 

باشه یا میتونه برای فرار از واقعیت زندگیت باشه 

واقعا چندماه مشاوره نیاز داری عزیزم نزار تبدیل به هیولایی بشه که برای رهایی ازش گریه کنی جیغ بزنی ولی نتونی از دست افکارت راحت شی من دوستم خیلی اذیت شد البته دوستم کاملا از نظر روانی سالم بود و برای تشخیصش مشاوره خیلی تلاش کرد تا فهمید مشکلش چیه 

تو شهرمون مشاور نداریم

شهر ما هم نداره دوستم میرفت شهر دیگه 

میتونه از نوع افکار وسواسی شیطانی......  باشه یا میتونه برای فرار از واقعیت زندگیت باشه  ...

شیطانی چیه بابا

معمولن از بچگی یا نوجوونی به خاطر فرار از واقعیت های زندگیه، واقعیت هایی که بچه به تنهایی نمی تونه از پسش بربیاد ولی والدین و هیچ آدم بالغ دیگه ای هم به بچه کمکی نمی کنن. بچه مجبوره به خیال بافی پناه ببره تا از فشار روانی ای که روشه کم کنه. بعد اگه مشکلاتش حل نشن به بزرگسالی هم کشیده میشه و تا اون موقع دیگه تبدیل به یه عادت سفت و سخت شده. 

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

شیطانی چیه بابا معمولن از بچگی یا نوجوونی به خاطر فرار از واقعیت های زندگیه، واقعیت هایی که بچه به ...

گلم یسری افکار هست به نام شیطانی دم غروب میاد سراغ آدم 

یک نوع فکر و خیاله دیگه اسمش اینه 

نمیشه چیزی که مشاور برای دوست من چندماه وقت گذاشت تا ریشه یابی کرد رو شما تو چند خط ریشه یابی کنی چون سوادشو نداری 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز