2789
عنوان

کی مشکل خیال پردازی شدید داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 35 پست
شما چند سالته؟؟چه جوری شما

من 24. سنتو پرسیدم چون اگه نوجوون باشی زیاد تأثیر منفیشو حس نمیکنی.

خب من اصلن تو دنیای واقعی زندگی نمی کنم انگار. بیشترین تماسی که با دنیا دارم همینه که مثلن دارم تو نی نی سایت فعالیت می کنم. اصلن نمی تونم زندگیمو جمع و جور کنم چون بیشتر تو ذهنم زندگی می کنم. 

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

من 24. سنتو پرسیدم چون اگه نوجوون باشی زیاد تأثیر منفیشو حس نمیکنی. خب من اصلن تو دنیای واقعی زندگی ...

منم اینجوریم این یکی از ویژگیهای افراد هنرمنده یا کسایی که روح هنری دارن قوه تخیل قوی دارن.اگه بتونی تحت کنترل خودت درش بیاری زندگیت اتفاقا خیلی قشنگ میشه.راحت تر با خیلی چیزا کنار میای.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی درباره ی آدم های واقعی خیال پردازی می کنم یا شخصیت ها رو از خودم میسازم؟ اگه منظورت اینه، هر د ...

منظورم اینه که وقتی تو ذهنت خیال پردازی میکنی اونارو تو دنیای واقعیت هم میاریشون مثل اینکه حس کنی باهاتن یا کنارتن

منظورم اینه که وقتی تو ذهنت خیال پردازی میکنی اونارو تو دنیای واقعیت هم میاریشون مثل اینکه حس کنی با ...

نه. اونجوری که میشه توهم زدن مثل کسی که اسکیزوفرنی داره. 

👌👌اوم خوبه آره یه لحظه نگران شدم ولی اگه همینم تو زندگی عادیت اختلال ایجاد کنه باید بری پیش مشاو ...

یکم خجالت آوره گفتنش. مخصوصن این که ادمای کمی دربارش می دونن.