2777
2789
گلم یسری افکار هست به نام شیطانی دم غروب میاد سراغ آدم  یک نوع فکر و خیاله دیگی اسمش اینه  ...

نه من و هر که این مشلکلوُ داره و باهاش حرف زدم از صبح تا شب هر وقتی ممکنه خیال پردازی کنیم. ربطی به اون افکار که شما میگی نداره. 

من کاری به دوست شما ندارم، حالت کلیشوُ گفتم که هیچ ربطی به شیطان نداره و هیچ مشاوری هم نمیگه علت خیال پردازی شدید افکار شیطانیه مگر شارلاتان باشه. 

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

نه من و هر که این مشلکلوُ داره و باهاش حرف زدم از صبح تا شب هر وقتی ممکنه خیال پردازی کنیم. ربطی به ...

یا خدا 

چه ربطی به شیطان داره! 

این فقط یه اسمه معمولی هست! 

اصلا منظورم شیطان (ابلیس) نیست! 

یعنی واقعا انقدر داغونی که همچین برداشتی کردی؟ 😐

اونو من مثال زدم گلم 😑

شما درست میگی حق با شماست فقط دیگه ریپ نزن 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یا خدا  چه ربطی به شیطان داره!  این فقط یه اسمه معمولی هست!  اصلا منظورم شیطان (اب ...

دلم میخواد ریپ بزنم ناراحتی نخون

داغون خودتی و هر کسی که اصطلاح احمقانه ی "افکار شیطانی دم غروب" روُ بهت یاد داده 

دلم میخواد ریپ بزنم ناراحتی نخون داغون خودتی و هر کسی که اصطلاح احمقانه ی "افکار شیطانی دم غروب" رو ...

از کل حرفای من چسبیدی به قسمتی که حتی نمیدونی چیه؟ مهم نیست فقط امیدوارم اسی خودش بره پیش مشاور و وقتی تست های مختلف داد و چند جلسه رفت حتما میفهمه افکار شیطانی چیه! 

احمق کسی هست که دهنش بیشتر از ذهنش بازه و تو هرچیزی خودش رو دانا میدونه! حتی اگه تا حالا یه مشاور واقعی از نزدیک ندیده باشه 😂

اونوقت خودش رو از استاد دانشگاه و نویسنده و روان شناسی که حتی مذهبی نیست دانا تر میدونه 

افکار شیطانی با اونی که تو کتاب دینی سوم ابتدایی خوندی خیلی فرق داره 😂

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

استارتر یه راه حل برای درس خوندن هست که افکار رو مینویسی و کنار میذاری و میگی بعدا بهتون فکر میکنم 

سر امتحان با ناخن سبابت کنار ناخن شصتت رو فشار بده تا فکرت رو امتحان متمرکز شه 

اینا راه های کوتاه مدت ان ولی اگه جدیه حتما برو مشاور تا ریشه یابی کنه 

از کل حرفای من چسبیدی به قسمتی که حتی نمیدونی چیه؟ مهم نیست فقط امیدوارم اسی خودش بره پیش مشاور و وق ...

برو بابا

اونجوری که تو حرف می زنی، هر کس دیگه ای هم باشه فکر می کنه "افکار شیطانی دم غروب" مال همون کتاب دینی مسخرس. ربطی به حماقت و داغون بودن نداره عزیزم، بهش میگن سوء تفاهم. ولی مثل تو خیلی خوشت اومد که من دچار سوء تفاهم شدم، نه؟ دلت خنک شد که تونستی به یکی بگی "داغون".

انقدم مشاور مشاور نکن. اگه مشکلش جدی باشه باید بره پیش روانشناس، مشاور معمولی کاری ازش برنمیاد جز چهار تا تکنیک یاد دادن. 

برو بابا اونجوری که تو حرف می زنی، هر کس دیگه ای هم باشه فکر می کنه "افکار شیطانی دم غروب" مال همون ...

من معذرت میخوام 😑