2777
2789
عنوان

اسم ایدی

165 بازدید | 6 پست

سوالم شاید مسخره باشه ولی مهمه..میخام ایدی اینستام رو عوض کنم(الان اسم خودمه)و چیزی بذارم که اسم خودم نباشه بتونن شناسایی کنن ولی یه اسم جالب میخام..نه اسم لوس و ابکی مث دختر بهار و سرگشته و چمیدونم اینا...یه اسم باحال و خوب

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
همین اسم اینجارو بزن

آبی فیروزه ای به انگلیسی بلدید چی میشه؟؟؟یا یچی تو همین مایه ها

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

Turquoise blue

تو گوگل ترنسلیت زدی؟؟

سلام عزیزم

شما فصل جار و پنج پایان نامه هم مینویسی؟ تجزیه تحلیل و همه‌چی 

خودم داده ها رو وارد اس پی اس اس کردم فقط میخوام یکی تجزیه تحلیل کنه و اون دو فصل رو ینویسه

سلام عزیزم شما فصل جار و پنج پایان نامه هم مینویسی؟ تجزیه تحلیل و همه‌چی  خودم داده ها رو وار ...

سلام عزیزم بله انجام میدیم .خصوصی پیام بدید لطفا