2777
2789
عنوان

اسم ایدی

163 بازدید | 6 پست

سوالم شاید مسخره باشه ولی مهمه..میخام ایدی اینستام رو عوض کنم(الان اسم خودمه)و چیزی بذارم که اسم خودم نباشه بتونن شناسایی کنن ولی یه اسم جالب میخام..نه اسم لوس و ابکی مث دختر بهار و سرگشته و چمیدونم اینا...یه اسم باحال و خوب

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
همین اسم اینجارو بزن

آبی فیروزه ای به انگلیسی بلدید چی میشه؟؟؟یا یچی تو همین مایه ها

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

Turquoise blue

تو گوگل ترنسلیت زدی؟؟

سلام عزیزم

شما فصل جار و پنج پایان نامه هم مینویسی؟ تجزیه تحلیل و همه‌چی 

خودم داده ها رو وارد اس پی اس اس کردم فقط میخوام یکی تجزیه تحلیل کنه و اون دو فصل رو ینویسه

سلام عزیزم شما فصل جار و پنج پایان نامه هم مینویسی؟ تجزیه تحلیل و همه‌چی  خودم داده ها رو وار ...

سلام عزیزم بله انجام میدیم .خصوصی پیام بدید لطفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز