titiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1327 عنوان اسم ایدی 165 بازدید | 6 پست سوالم شاید مسخره باشه ولی مهمه..میخام ایدی اینستام رو عوض کنم(الان اسم خودمه)و چیزی بذارم که اسم خودم نباشه بتونن شناسایی کنن ولی یه اسم جالب میخام..نه اسم لوس و ابکی مث دختر بهار و سرگشته و چمیدونم اینا...یه اسم باحال و خوب «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿 و چقدر قشنگه. *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 1398/11/17 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1327 همین اسم اینجارو بزن آبی فیروزه ای به انگلیسی بلدید چی میشه؟؟؟یا یچی تو همین مایه ها «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿 و چقدر قشنگه. *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره
pink_taraneh عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1332 آبی فیروزه ای به انگلیسی بلدید چی میشه؟؟؟یا یچی تو همین مایه ها Turquoise blue
titiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1327 Turquoise blue تو گوگل ترنسلیت زدی؟؟ «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿 و چقدر قشنگه. *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره
sauna عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 10243 سلام عزیزمشما فصل جار و پنج پایان نامه هم مینویسی؟ تجزیه تحلیل و همهچی خودم داده ها رو وارد اس پی اس اس کردم فقط میخوام یکی تجزیه تحلیل کنه و اون دو فصل رو ینویسه
titiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1327 سلام عزیزم شما فصل جار و پنج پایان نامه هم مینویسی؟ تجزیه تحلیل و همهچی خودم داده ها رو وار ... سلام عزیزم بله انجام میدیم .خصوصی پیام بدید لطفا «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿 و چقدر قشنگه. *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره