ایکاش روش زایمان تو آب تو تموم بیمارستانهای ایران مرسوم بشه...
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
شما تونت سرچ کنی میبینی.... تو ایران میگن یک سری جای خصوصی اوردن
بدن تو آب ریلکس تر
واینکه اگه بزارن شوهرت بالای سرت باشه است ست کمتر میشه
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
گلم من خودم هم دردطبیعی روکشیدم هم سزارین شدم یعنی اینجوری که چون نتونستم طبیعی بیارم اورژانسی سزارین شدم باید بگم که هرکدوم سختی های خودش رو داره هزیزم طبیعی بیشتردردات تازمانیه که زایمان کنی بعداون دردات خیلی کمترمیشه ولی سزارین شاید درد زایملن نداشته باشی ولی دردواذیت بخیه ها دماراز روزگارادم درمیاره من تا چهارروزنمیتونستم کمرمو راست کنم بخندم وسرفه کنم خیلی عذاب اوربود خودم انتخابم طبیعی بود ولی نتونستم شماهم باتوجه به قوای بدنیت انتخاب کن
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
ایکاش روش زایمان تو آب تو تموم بیمارستانهای ایران مرسوم بشه...
والا خارج از کشورم توی اب توی بیمارستان ها زایمان نمیکنن، به خاطر افزایش عفونت، توی خونه زایمان در اب انجام میدن و اره درد کم میشه اما واسه درد اپیدورال بهتره از همخ
طبیعی خیلیییی درد داری اما وقتی بدنیا میاد دردات تموم میشه و فقط درد بخیه داری ...اما بخیه هم اگه روی مقعد بخوری موقع دستشویی کردن اشکت در میاد اگرم خوب بخیه بزنن که راحتی ..سزارین هم تجربه ندارم اما عروس داییم سز شده و عفونت تمام بدنشو گرفته حالش خیلی خرابه ...اما بعضی ها هم از سز راضی ان بستگی به کار دکترت داره ..دکتر خوب انتخاب کن
گلم من خودم هم دردطبیعی روکشیدم هم سزارین شدم یعنی اینجوری که چون نتونستم طبیعی بیارم اورژانسی سزاری ...
وای عین من زایمان کردی شب تا صب درد کشیدم بعد بردنم سزارین .ولی بنظرم طبیعی بهتره بعدش میتونی بهتر به ب بچت برسی افسردگی و اینام نداره.من تا یه ماه بعد زایمان افسردگی شدید داشتم