بچه تا شش ماهگیه فک کنم تو آب بندازیش خفه نمیشه. چون ۹ ماه تو آب بوده . جالبه
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
دوستان درسته میگن بعداز طبیعی راحت وزن کم میکنیم ولی تو سزارین وزن کم نمیشه
نه عزیزم مادرم سه تا شکم سزارین کرده الان هیکلش از منم بهتره بعد زایمان شکمتو سریع بخیه کشیدی گن بزن روغن زیتون شبا ماساژ بده میره البته من اصلا اضافه وزن نکردم بدتر ظریف تر شدم چقدر رژیم میگرفتم انقدر که تو بارداری به هیکل ایده الم رسیدم نرسیده بودم فقط شکم اووردم که میره
بیمارستان خوب و دکتر خوب خیلی مهمه. من سزارین بودم بخدا خودم بچه رو بغل کردم موقع ترخیص. شب هم شام رو کنار سفره خوردم. حالم عالی بود. بخیه هامم لیزری بود کلا بخیه ای وجود نداشت. طبیعی دیدم که عالی بوده ولی طبیعی هم دیدم طرف تا یکماه نمیتونست درست بشینه. از طرقی با اوضاع بیمارستانهای ایران ریسک برای بچه تو زایمان طبیعی بیشتره
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
منم طبیعی بودم اما افسردگی شدید گرفتم ربطی به نوع زایمان نداره
من دو بار سزارین شدم ...اختیاری هم بود ...بس که می ترسیدم اما الان میگم ای کاش منم زایمان رو تجربه می کردم ..اینکه میگن یک آرامشی میاد سراغت بعدش ...یا اینکه بچه با تلاش خودت دنیا میاد و..یا اینکه بعدش راحتی ...احساس می کنم عشقم به بچهها بیشتر میشد شاید