2777
2789
عنوان

طبیعی یا سز؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 65 پست
گلم ب دنیا اومده جفتش خارج نشده بعد دوروز درد باز رف اتاق عمل 

واأای من تجربه ندارم متوجه نشدم اطلاعات راجب این موضوع ندارم چرا کاری نمیکنن یجا الان خوندم باعث خدایی نکرده مرگ میشه 

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واأای من تجربه ندارم متوجه نشدم اطلاعات راجب این موضوع ندارم چرا کاری نمیکنن یجا الان خوندم باعث خدا ...

اره الان بردنس اتاق عمل بچه ک ابجی ب دنیا اومد ولی خود ابجیم پاره پوره شد فک کن هم طبیعی هم عمل😢

اره الان بردنس اتاق عمل بچه ک ابجی ب دنیا اومد ولی خود ابجیم پاره پوره شد فک کن هم طبیعی هم عمل😢

الهی😿😿😿خدا بهش صبر بده به حق امام علی من ساکن نجفم از امام علی میخوام کمکش کنه و بهش صبر استقامت بده ان شالله زودی سرپا بشه مشکلی پیش نیاد براش

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
الهی😿😿😿خدا بهش صبر بده به حق امام علی من ساکن نجفم از امام علی میخوام کمکش کنه و بهش صبر استقامت ...

ممنونم واقعا خواهر گلم 😍😘خداانشالله ک هرچی از خدا میخای بهت بده برمنم دعاو کن ابجی ممنونم💞💞

من دو بار سزارین شدم ...اختیاری هم بود ...بس که می ترسیدم اما الان میگم ای کاش منم زایمان رو تجربه م ...

اره منم بی دردی زدم تو زایمات طبیعی ...تا هشت سانت تحمل کردم و لحظه به دنیا اومدن بی دردی زدم اما الان پشیمونم میگم کاشکی دردشو میکشیدم و با تمام وجود حس میکردم ..اخه میگن شیرینی زایمان طبیعی لحظه به دنیا اومدن بچه اس ..باورت میشه دلم میخواد یکبار دیگه حامله بشم فقط بخاطر زایمان طبیعی