2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها,همونطور که خیلی از دوستان میدونن من چند سالی هست که درگیر مهاجرت به کانادا هستم ولی هنوز موفق نشدم,ایا کسی از استان منیتوبا هست چون به کمک حیاتی ایشون احتیاج دارم,لطفا اگر کسی هست بگه,پیام خصوصی هم نمیشه داشت, انگار مشکل پیدا کرده ولی خواهشا اگه کسی هست بگه
با تو دوباره زن شدم.....
سلام.من چندین صفحه از تایپک رو خوندم و متوجه شدم خانم صدگل ساکن وینیپگ در منیتوبا هستند ولی ظاهرا خودشون ۵_۶ ماهی به اینجا سر نزدن,اگه کسی خبری ازیشون داره یا راهی میدونه که باهاشون تماس بگیرم لطفا بفرمایید,تا درخواست دوستیم رو قبول نکنند نمیتونم پیام براشون بفرستم
با تو دوباره زن شدم.....
شرایط کانادا اینطوریه: اگر مقیم باشی و کارت بیمه RAMQ-OHIP یا ... داشته باشی تمام هزینه ها رایگان هست. بچه هم بعد از به دنیا آمدن مقیم می شود. اگر با ویزای دانشجویی توریستی یا ... باشی باید هزینه ها رو خودت بدهی حدود 3000 دلار دکتر و 7000 دلار بیمارستان و 1000 دلار باید آزمایش بدهی. بچه هم مقیم نمی شود. در آمریکا هزینه های 30 درصد بالاتر است ولی بچه مقیم می شود بدون توجه به وضعیت اقامت والدینش. اطلاعات بیشتر رو من از این سایت پرسیدم http://www.ganjico.com/Page/141
سلام دوستان.به نظرم یک وکیل معتبر در مهاجرت بهتر از ما میتونه کارهامون را انجام بده. وکیل من برای مهاجرت دکتر مختاری بود.شما هم میتونین به دفتر بروید و سوالاتتون رو بپرسید 021-22025084
http://www.parscanada.com/
من شنیدم وکیل ها فقط فرم های مخصوص مهاجرت رو تنظیم و پر میکننو میفرستن ولی تاثیری در روند مهاجرت افراد ندارند
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
سلام دوستان. منتظر ویزا هستیم. شهر مورد نظرمون هم مونترال هست. اگر دوستانی ساکن مونترال هستن مایل هستن بیشتر آشنا شیم
زندگی را به هدف گره بزنید نه انسانها و اشیاء