2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

only جان اینجا مدرک رشته هایی که مربوط به پزشکی و جان انسانها هستند رو قبول ندارند یعنی حتما باید دوره های خودشون رو هم بگذرونید ، من رشته ام مهندسی هست و ریز شرایط شما رو اطلاع ندارم میدونم مثلا برای پزشکها سه سال طول میکشه که امتحانها رو پشت سر بگذارند، اما اگه اینجا بخواهید کالج بریدتو رشته خودتون حداقل دوره فول تایم دوسال هست که کمک هزینه میتونید بگیرید کل هزینه تحصیل را و بعد از شش ماه از اتمام تحصیل اون پول قسط بندی میشه..... درمورد کار هم هرگز نمیتونه کسی به شما قول پیدا کردن کار تضمینی بده
سلام دوستان من میخوام برای کانادا اقدام کنم کسی وکیل خوب میشناسه؟وکیل خیلی زیاد هست ولی کسی که کار بلد باشه و مورد اعتماد کمه! من میخوام با وکیل مشورت کنم که چه روشی برای من و همسرم و بچمون مناصبه و در نهایت خودم اقدام کنم به نظر شما خوبه؟ اگر کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم. من شروع کردم به خوندن تاپیک ولی چون تعداد صفحات زیاده گفتم شاید تا من تموم کنم بتونم جواب سوالمم بگیرم.
سلام دوستان همسرم لیسانس مدیریت بازرگانی داره ده سال هم سابقه کار داره یه پسر سه ساله هم دارم بنظرتون می تونیم ویزای دانشجویی بگیریم اگه ویزای دانشجویی بگیریم بهمون کمک هزینه میدن؟ می تونیم خودمون رو بیمه کنین؟ اگه دوباره بچه دار شیم تکلیف بچه دوم از لحاظ اقامت چی میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنونم آزی جون شما می دونی متوسط هزینه ها ماهیانه برای سه تامون چقدر میشه و اینکه از لحاظ مالی دولت کمک میکنه خودم که فکر میکنم به معدل بالاها کمک هزینه تعلق می گیره نه یکی که معدلش 14 هست
دوستانی که اهل کبک یا مونترال هستین میشه لطفا از شرایطزندگی اونجا بگین ایا سرمای زیاد اذیت نمیشین ؟ از امکانات و شرایط کلی زندگی در اونجا راضی هستین؟؟؟؟ دوستان بیایین به اینجا هم سر بزنید