2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون سما جان خیلی لطف کردی گلم کلی خندیدم به اون اتوبوسای بین شهری ایران من الان کره زندگی میکنم ما یه پرواز میریم دبی 3تا4 ساعت ترانزیت داریم بعد هم 9 ساعت به سئول پروازه همیشه امارات میایم من راضیم ولی داریم کارای مهاجرتمون رو انجام میدیم انشاله بیایم اونور برا من مسافرتا یکی از دغدغه هاست
خواهش می‌کنم عزیزم {#emotions_dlg.smile} ۹ ساعت که خوبه، از دوبی‌ تا تورنتو ۱۳ ساعته. من همیشه یه حسِ خوبی‌ به کره داشتم {#emotions_dlg.laughing} تا جایی‌ که می‌خواستم یه پسر بچه کره‌ای اداپت کنم {#emotions_dlg.wink} بعد که دیدم هفت خانِ رستمِ ، بی‌خیال شدم.
جدا؟ راستش ما هم یه وقت برنامه داشتیم خیلی سخت میگیرن دیگه فعلا وایسادیم تا دخترم بره مدرسه ببینیم میتونیم اقدام کنیم برا اداپت سما جان ولی پرواز امارات نداره درسته؟ ما همه مسافرتهامون تقریبا با اماراته خیلی خوب و راحته چون ویزای اونجا رو هم داریم گاهی چند روز میمونیم برا همین ترجیح میدادم با همون ادامه بدیم ولی گویا نیست
چرا عزیزم، امارات از دوبی‌ به تورنتو مستقیم پرواز داره که گفتم خیلی‌ طولانیه،... الان دوباره نگاه کردم از سایتِ خود امارات، پروازش ۱۴ ساعت و نیمِ ! چون مسیرِ پروازیِ کانادا، از سمت ترکیه هست ، پروازایی که می‌رن جنوب در واقع دور زدنِ اضافه آن چون دوباره باید از ایران و ترکیه،.... ردّ شن.
سلام به همه دوستام میشه لطفا درباره اقامت گرفتن کانادا بگین از صفر تا 100 باید چکار کرد من همسرم مدرک های آزاد IT داره فوق دیپلم آمار و خودم هم دیپلمم و یک پسر حدودا 4 ساله دارم خیلی دوست داریم بتونیم بریم البته جوری که همسرم اونجا کار پیدا کنه ولی واقعا نمیدونیم باید چکار کینیم به نظرتون با این مدرکای ما میشه اصلا رفت یا نه ؟
Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers
یه سوال؟ آیا شما که مهاجرت کردین از تربیت بچه هاتون با سیستم اونجا رضایت دارین؟ ایا درسته که بچه ها به یه سنی که میرسن خانواده رو ترک میکنن و میرن برای خودشون جدا زندگی میکنن؟ کانادایی ها چجورین فرهنگشون چطور راضی میشه فرزندی که این همه سال براش زحمت کشیدن رو یه دفعه بزارن بره ما که طاقت نمیاریم؟ فقط میخوام بدونم واقعا سیستم خانواده اونجا چجوریه؟ ممنون
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد