سلام بچه ها اینجا خیلی سوت و کور شده شهرزاد جون امیدوارم پیغامم رو ببینی شما بودی مهندس عمران و ساکن تورنتو ؟؟؟؟ من مونترال هستم و از یکی از خانمهای پرستار رو دیدم که ساکن مونترال و عضو نظام پرستاری تورنتو شده و ازمونهاش رو اونجا میده میگه زمانش کوتاه تر و اسون تره منم قصد موندن تو منرتال را ندارم ولی به خاطر مدرسه بچه ها و گدراندن یه سری دوره ها مجبورم یه مدت بمونم حالا سوالم اینه که من میتونم عضو نظام مهندسی تورنتو بشم و مدارکم رو بدم برا ارزیابی اولیه ؟؟ اگه امکانش هست سایتش رو بهم بگو و اینکه مدارکی رو که بای دبفرستم خودم میتونم از اینجا بفرستم یا باید از ایران مهر و موم شده براشون ارسال بشه ممنون
خانم های عزیز خارج از کشور ارسال بهترین هدایا ، انجام کارهای اداری در ایران و ... در اولین وبسایت تخصصی خدمات به ایرانیان خارج از کشور http://www.simiaservice.com/
سلام به همگی.تقریبا صفحات رو خوندم ولی میخواستم راهنماییم کنید.همسرم لیسانس کامپیوتر نرم افزار داره ده سال سابقه کار کد نویسی واینکه شرکت هم مال خودشوونه یعنی مدیر عامل شرکته.دوتا دختر داریم.میخواستم بپرسم چطوری میشه اقدام کرد واسه کانادا؟واینکه کدوم شهرش بهتر از لحاظ کار همسرم؟و چقدر پول اولیه میخواد؟واقعا ممنون میشم کمکم کنید دوستان.