2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ﻣﻨﻆﻮﺭ اﻳﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ اﺫﻳﺖ اﺯ ﻃﺮﻑ ﺧﻮﺩ ﺩﻭﻟﺖ ﻛﺎﻧﺎﺩا ﺑﻮﺩ.ﻣﻴﮕﻔﺖ ﻳﻪ ﻭﻛﻴﻞ ﻣﻘﻴﻢ ﻛﺎﻧﺎﺩا ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﻭاﺳﻪ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ اﻗﺪاﻡ ﻛﻨﻲ ﺑﻬﺘﺮﻩ.ﺧﻮﺩ ﻭﻛﻴﻠﻪ ﻫﻤﺬﮔﻮﻳﺎ ﺩاﺭﻩ ﻛﺎﺭای ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺑﺮﻩ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ.ﮔﻔﺘﻢ ﺑﭙﺮﺳﻢ اﺯ اﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻭﻧﺠﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ.
زهره مامان روژان من متوجه منظورتون از اذیت نمیشم. اگر برای گرفتن اقامت منظورتونه که به ایرانیا دارن سخت تر میگیرن که از کسانی که در حال اقدامن بپرسین . ولی ایرانیای مقیم کانادا فکر نمی کنم هیچ جوری به هیچ وجه وقتی توی خاک کانادا هستن از طریق دولت اذیت شن!!!! اصلا عجیبه این حرف برای منی که 7 ساله کانادام....
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
سلام من چند تا سوال دارم بچه ها کسی میتونه جواب سوالامو بده؟ من همسرم 6 ساله کاناداست و ویزای study permit و work permit داره درسش تموم شده و یک سالیه کار میکنه و البته پرونده PR هم در جریان داره و من رو به پرونده اضافه کرده اما معلوم نیست جوابش کی بیاد ما یک ماهه عقد کردیم و ایشون میخواد برای ویزای همراه من اقدام کنه میخوام بدونم کسی از شماها هست که به عنوان همراه رفته باشه و از چه طریقی اقدام کرده؟ به نظرتون ویزای ویزیتوری بهتره یا Spousal Open Work Permit ؟؟؟ و اینکه کلا چه مدارکی لازمه ؟ و بتونه آفیسر رو قانع کنه با اون مدارک
..آنچه که چشم انتظارش هستید زمانی به سراغتان میاید که اصلا انتظارش را ندارید.. خدایــــــــــــــــــا شکرت.......[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنین و سوالامو جواب بدین
..آنچه که چشم انتظارش هستید زمانی به سراغتان میاید که اصلا انتظارش را ندارید.. خدایــــــــــــــــــا شکرت.......[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
سلام خانمهای ساکن کانادا میشه اگه خیلی براتون ایجاد دردسر نمیشه، شماهم عضو گروه وایبر بشین،وجودتون خیلی کمکه،ماها هم قول میدیم که گروه رو با چت و اطلاعات نامربوط پز نکنیم تا براتون وفت گیر نباشه و فقط وسیله ای بر اشنایی و کمک به تازه واردین باشه