2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سارا جون خبری ازت نیست؟ هنوز کلگری هستی؟ من که چند ماه خیلی سرم شلوغ بود نتونستم بیام سر بزنم اما خیلی به یادت بودم. گل پسرات خوبن ؟ --------------- صدف جون شما چه خبر؟ خوش میگذره؟ ----------------- شهرزاد جون گل پسر خوبه؟ گفتی وضع مهندسا توی تورنتو خرابه یا در کل کانادا؟؟؟ ------- مصی جون عزیزم هنوز آمریکایی یا برگشتی کانادا؟
نونوش جان من دوست تیفانی هستم منم در حال اقدام برای کانادا هستم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن میخوام شماره تماسم را برات ارسال کنم تو وایبر ادم کنی
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.