زهره مامان روژان من متوجه منظورتون از اذیت نمیشم. اگر برای گرفتن اقامت منظورتونه که به ایرانیا دارن سخت تر میگیرن که از کسانی که در حال اقدامن بپرسین . ولی ایرانیای مقیم کانادا فکر نمی کنم هیچ جوری به هیچ وجه وقتی توی خاک کانادا هستن از طریق دولت اذیت شن!!!! اصلا عجیبه این حرف برای منی که 7 ساله کانادام....
سلام من چند تا سوال دارم بچه ها کسی میتونه جواب سوالامو بده؟ من همسرم 6 ساله کاناداست و ویزای study permit و work permit داره درسش تموم شده و یک سالیه کار میکنه و البته پرونده PR هم در جریان داره و من رو به پرونده اضافه کرده اما معلوم نیست جوابش کی بیاد ما یک ماهه عقد کردیم و ایشون میخواد برای ویزای همراه من اقدام کنه میخوام بدونم کسی از شماها هست که به عنوان همراه رفته باشه و از چه طریقی اقدام کرده؟ به نظرتون ویزای ویزیتوری بهتره یا Spousal Open Work Permit ؟؟؟ و اینکه کلا چه مدارکی لازمه ؟ و بتونه آفیسر رو قانع کنه با اون مدارک
..آنچه که چشم انتظارش هستید زمانی به سراغتان میاید که اصلا انتظارش را ندارید..
خدایــــــــــــــــــا شکرت.......[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
سلام خانمهای ساکن کانادا میشه اگه خیلی براتون ایجاد دردسر نمیشه، شماهم عضو گروه وایبر بشین،وجودتون خیلی کمکه،ماها هم قول میدیم که گروه رو با چت و اطلاعات نامربوط پز نکنیم تا براتون وفت گیر نباشه و فقط وسیله ای بر اشنایی و کمک به تازه واردین باشه