2777
2789
آقای شاهرخی خوبه اسم کوچیکش کیومرث و خسرو هست بهش تو محیط کار میگن دنی بگو نجمه معرفی کرده خواهر دکتر خیلی میگرده و معطل میکنه ولی خونه خوب میخره با وسواس تا حالا که برای ما و فامیلها خونه های حسابی خریده دستش خوبه خوب ترقی میکنه قیمت خونه هاش
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

http://www.homelandplusrealty.com/listings/4/8/danny با برادرم دوست 20_30 سالست ما ازش راضییم خواستی فامیلیمون رو تو خصوصی بهت میگم معرفی کنی آخه برادرم رو تقریبا کل شهر میشناسن!
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
سلام به همه خوبین خیلی وقته نبودم. البته همین جام ها الکی سرم شلوغه ایشاله همه خوب باشین صدگل جون برو دنبال کامپیوتر چقد هرینه مهد اونجا ارزونه من برای پسر 19 ماهه ام ماهی 1180 میدم که 620 تاش رو دولت میده نیلو جون چقد خوبه شما هستین و جواب سوالای همه رو میدین مصی جون شما چطوری. راستی هنوز کارجیل هستی؟ تو چه قسمتیش کار میکنی؟
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
فرناز جون حتما تا الان دیگه برای یکی از دانشگاهها اپلای کردی اما اگر شهر دانشجویی و شاد میخوای بری فقط مونترال من ونکوور رو ندیدم اما تورنتو مونترال و کلگری رو دیدم اصلا از نظر دلگیر نبودن مونتارل شادترینه این نظر من تنها نیست خیلی دوستام که جاهای مختلف و دیدن نظرشون همینه سرماش زیاده اما سیستم حمل و نقل عمومی عالیه سخت نخواهد بود ولی خوب ونکوور هم زیباست و هوای برفی نداره و بارونی داره
نجما جون متاسفم از مشکلی که بعد از کورتاژت داشتی من بعد از زایمان دومم که اینجا بود و طبیعی اینقد مشکل داشتم که یه ذره از اون رو بعد از سزارین بارداری اولم تو ایران نداشتم! جوری هر روز آرزوی مرگ میکردم!
ملیمیر جان اصلا نگران نباش رسیدگی اینجا برای بچه ها عالیه و رایگان هم تو مدرسه حودشون سرویس خواهند داد هم جدای اون البته معمولا اوایل مهاجرت همونجور که برای ما سخته برای بچه ها هم سخته و مشکلاتی رو در برداره
دلسا جون من یه جاهایی با حرفای اون خانم دکتر موافقم. متاسفانه خیلی از ما فقط به خاطر اینکه کانادا باشیم راضی هستیم سالها کارهای پست و زندگی های معمولی داشته باشیم و راضی باشیم به کمک هزینه ای که دولت بهمون میده! البته واقعا مهاجرت خیلی سخت تر از اون چیزیه که ادم فکرش رو میکرده یا خودش رو براش اماده کرده!
همتا جون فکر کنم تاپیک درستی رو برای تبلیغ انتخاب نکردی امیدوارم پسرتون جز برنده ها باشه اما به شخصه اعتقادی به این انخابا ندارم. چون متوجه نمیشم اگر هم به عنوان بهترین عکس انتخاب بشه چی میشه؟!
خانومای عزیز که مقیم کانادا هستین منو همسرم فعلا تصمیم به مهاجرت گرفتیم ولی می خوایم قبل از اقدام کردن همه جوانبو بسنجیم که بعدا پشیمون نشیم یکی از دوستانم چدیدا چیزای خیلی بدی از آمریکا و کلا جو مدارس کشورهای غربی تعریف می کرد می گفت توی مدارس خودشون کلاس آموزش سکس میذارن اونم برای بچه های ابتدایی و وسایل جلوگیری از قبیل کاندوم به بچه ها میدن می گفت توی ممحیط مدرسه خیلی ببخشید دخترو پسر افتادن روی همدیگه و مشغولن می گفت یکی از اقوامش که بعد از 20 سال زندگی تو آمریکا اومده به اقوامش در ایران سر بزنه تعریف می کرده که دخترم صوفی وقتی از حموم میاد بیرون همینجوری لختو اور وایمسه جلو من دنبال لباساش می گرده هرچی بهش می گم صوفی برو خودتو بپوشون محل نمی ذاره و عین خیالشم نیست می گفت یک خانواده دیگه از هلند اومده بودن تهران که سر بزنن دختر چهارم ابتداییشون همش ناراحتو بی قرار بود و می گفت من دوست پسر می خوام دوستم همه اینارو برام تعریف کرد که منو از مهاجرت منصرف کنه می گفت اگه آدمی هستی که این چیزا برات مهمه نباید بری می گفت نباید تعجب کنی اگه اونجا یروز دخترت از مدرسه بیادو بگه که من حامله ام حالا خیلی دودل شدم چون واقعا این مسائل برای من که تو خانواده ای بزرگ شدم که پایبندیمو تو قیدو بند این مسائل واقعا برام سخته کنار اومدن با یه همچین قضیه ای به فکرم رسید از شمایی که تو بطن زندگی اونجا هستین و بچه های مدرسه رو دارید سوال کنم که آیا واقعا اوضاع اینطوریه؟ اگه هست آیا راهی وجود داره که آدم دخترشو اونجا طبق ارزشهای خانوادگی خودش بزرگ کنه آیا راهی وجود داره که بچه آدم به این راه ها کشیده نشه؟ خواهش می کنم صادقانه جوابمو بدین چون می خوام با درنظر گرفتن این موضوع تصمیم بگیرم برای موندن یا رفتن اگرم نخواستین اینجا بگین خصوصی پیغام بدین خیلی خیلی ممنونم
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
درضمن می گفت اونجا دولت از 18 سالگی بزور بچتو ازت جدا می کنه و بچه ها جدا از پدرو مادر زندگی می کنن آیا حقیقت داره؟
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
دلسا جان من در مورد آمریکا نمیدونم ولی خیلی بعید به نطر میرسه که حرفهای درست باشه کانادا که خیلی کشوری خانوادگی هست و من در این حدود 2سال هیچ موردی جز چند بوس کوچک ندیدیم به نظر من همه چیز بستگی به نوع تربیت خانواده بستگی داره تو همون ایران دخترهای هستند که ار این بغل تو اون بغل جابجا میشن پس دلیل نداره که همه دخترهای ایرانی این طور باشند هیچ کس هم بچه ها رواز پدر مادر حق نداره جدا کنه حتی اگر بچه ها 50 سالشون باشه من معلم زبانمون که کانادایی وآقا هم بود تعریف میکرد که تا 29 سالگی با خانوادش زندگی میکرده و.... آنقدر که مقرارت خوب در کانادا هست شاید در آسیا هم نباشه اینجا مغازه های مشروب فروشی جدا از مالها هست و افراد زیر 16 سال نمیتوانند واردش بشن و داخلش یک پلیس(گارد)داره و وقتی مشروب می گیرن می زارن داخل پاکت که دیده نشه حالا ما رفته بودیم چین-ترکیه- دبی همه جا مشروب می فروختن سکس در جاهای عمومی ممنوع هست و حتی در ماشین و اگر ببیننند در ماشین مسئله باشه ماشین توفیف می کنند و جریمه سنگین داره من شنبه و یکشنبه می برم بعضی وقتها بچه ها رو ساحل حتی در ساحل حق خوردن آبجو و سیگار رو ندارن وگارد ساحلی داره و اگر ببینه هم جریمه میکنه هم میخواهد که بلافاصله بریزن دور هیچ کس اجاره حمل اسلحه رو نداره حتی پلیسها وقتی شیفتشون تموم میشه باید اسلحه شون داخل محل کارشون بزارن و نمیتوانند ببرن خونه به نظر من که کاناد ا کشور خوبی برای خانواده ها هست حالا در مورد آمریکا و اروپا نمیدونم