2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

s سلام دوستای خوبم چند روزیه که پستاتونو میخونم چون میخوایم برا کانادا اقدام کنیم از همتون تشکر میکنم که انقدر صادقانه تجربیاتتونو میگید سوال داشتم: لیست مشاغل جدید فدرال ژانویه اعلام میشه یا خرداد سال دیگه؟ چون همسر من عمران خونده باید بره کلاس برا آیلتس میخوام بدونم تا کی فرصت هست تا تشکیل پرونده بدیم؟ همسرم باید آیلتس 6/5 بگیره میخوام بدونم اگه من بجایه آیلتس 4 مثلا بتونم نمره 5 بگیرم میتونم به همسرم کمکی کرده باشم ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
نازی جان شما هر نمره ای بالای 4 بگیرید فقط 5 امتیاز به همسرتون اضافه میشه پس فرقی نمی کنه شما 4 بگیرید یا بیشتر . اگر رشتتون توی مشاغل امسال هست سعی کنید همین امسال اقدام کنید چون به احتمال خیلی زیاد قوانین سال آینده قراره به کل عوض بشه ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام مامان کیانا جون خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم همسرم زبانو شروع کرده ولی احتمالش ضعیفه بتونه تا شش ماه آینده برا آیلتس اماده بشه ببینیم شانسمون چطوره که رشتش پر نشه
همسر من امتحان ایلتسشو داد و خیلی راضی بود الانم داره فرمارو اماده میکنه تا موقعی ایلتس اومد ترجمه کنه و بفرسته البته ما مدارک wesهم امادست فقط سوء سابقه و ایلتش مونده
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام دوستان عزیز من از مشتریان پرو پا قرص این تایپیکم و همیشه اینجا رو میخونم ویزای ما اومده و اگه خدا بخواد 24 سپتامبر میایم مونترال 3 روز میمونیم و بعد میریم تورنتو یه دختر 5 ساله هم دارم خوشحال میشم با بچه های ساکن تورنتو به خصوص شهرزاد جون که همیشه مطالب ایشونو با دقت خاصی میخونم آشنا شم
سلام دوستان راسته میگن قانون جدید مهاجرت اینه که مصاحبه نداره کسی از پارسال که مصاحبه نرفته باشه؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.