2789
صدف جون انشالله به سلامتی بری وخیلی خیلی بهت خوش بگذره-دیگه خیلی هم سخت نگیرید مهاجرت 3 سال اولش سخته اگر شوشو جاب داره باید الان رصایت از زندگی به 60% رسیده باشه
شهرزاد جان مطمئن هستم همه به یادت هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون صدف جان.
والا دوستام از همین چشم و هم چشمی ها و خاله زنک بازیها و آی شوهر من جاب داره و بچم ال و بل و ..... این داستانها خون گریه میکنند هههههههههههههههه

شیوا جون آمریکا هم بد نیست خدا رو شکر. ایشالله شما هم هر چه زودتر مصاحبه میشید و این دوران انتظار تموم میشه.

شهرزاد جون دلمون واست تنگیده بود خواهر، کلی خندیدم از پستت
مامان سارا جون بیشترش شرایط اقتصادی و کم جابی در حال حاضره.

آدم میشناسم دبیرستانش علامه حلی درس خونده، مسترش رو بدون کنکور و به خاطر شاگرد اولی تو ایران گرفته (معدل نزدیک 20)، بالاترین اسکولارشیپ کانادا رو دریافت کرده واسه دکتراش. معدل درسای دکتراش A+ بوده، البته دکترا رو تبدیل کرد به مستر که زود درسش تموم شه بره سر کار. 1 سال دنبال کار گشت نتونست پیدا کنه رفت تو Home Depot کار کرد و مجبور شد دوباره پذیرش دکترا بگیره و الان دوباره برگشته سر خونه اول :(

ایشالله که اوضاع یه تکونی بخوره و هر چه زودتر همه کار مرتبط پیدا کنند.
مصی جدی میگی؟نه بابا منکه خدایی هیچکدوم از دوستامون این مدلی نبودن و بنظر من حالا که به جایی مهاجرت کردیم و دور از خانواده بهتره باکسانی رفت و امد کنیم که باهاشون احساس راحتی میکنیم.من خودم بشخصه اگر احساس راحتی نکنم و طرف خیلی بخواد از اون مدلی باشه دیگه رفت وامد نمیکنم.همونطور که یکبار به دعوت یکی از دوستامون به یکجا رفتیم که همشون این مدلی که میگی بودن.منهم دفعه ی بعدش که دوستم دوباره گفت مجلسی ترتیب دادن بهش گفتم دیگه نمیام. اینجا هم بخوایم مثل ایران تو رفت و امدهامون با بعصیها راحت نباشیم که دیگه هیچی.
صدف جون خوسحالم یه دل شدی و بلیط گرفتی حتما بهت کلی خوش خواهد گذشت

والا به نظر منم همینا اومد که مصی جون گفت. من به واسطه این کارم حیلی ها رو دیدم، خیلی ها هستن پز خونه فلان قدر اسکوار فیت و جاب بهمان و ....را میدن و هر کس رو لایق رفت و امد نمیدونن مگر اینکه شرایط مالی اش احراز بشه!!!

منم با 100گل موافقم که میگه الان همسرت کار داره شکر خدا باید رضایتت به 60% نزدیک شده باشه

یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلام دوستان
سما جون بقیه دوستان که به کانادا مهاجرت کردین میشه منو راهنمایی کنید
میخواستم بدونم کسانی که از طریق شغلی (نیروی متخصص ) قبول میشن وقتی وارد کانادا میشن کار دارن یا باید خودشون کار پیدا کنن و دنبال کار بگردن
شوهر من مهندسی مکانیک خونده که دیدم جز مشاغلی که خواستن اینجا هم سابقه کاری خوبی داره و بجز زبان که باید بره و یاد بگیره بقیه امتیازات رو داره حالا میخواستم ببینم کار اونجا آماده است یا نه
در ضمن اگر کلاس زبان خوب میشناسید بهم معرفی کنید ممنون میشم
سلام دوست جونا که همیشه دردودلهای منو گوش میدید و همراهم هستید.الان خیلی حالم بده چون فهمیدم شوهرخالم فوت کرده.هیچیش نبود 52سال فقط داشت.یکدفعه سکته قلبی میکنه و فوت... چقدر الان دوست داشتم پیش خالم اینا بودم و به دختر خاله هام که مثل خواهرهام هستند دلداری میدادم هر چند الان هیچکس نمیتونه اونها رو دلداری بده.یادتونه اومدم یکروز همینجا نوشتم عقد دخترخالم هست و ناراحت بودم که نمیتونم تو مراسمش باشم .حالا هم که... خدایا فقط ازت میخوام بهشون صبر بدی . همش دارم فکر میکنم اگر زبونم لاااااال کوچکترین اتفاقی واسه عزیزامون بیفته ایا تا اخر عمر ما خودمونو میتونیم ببخشیم که اومدیم اینور دنیا و تنهاشون گذاشتیم.خداااااااااااا
سلام

آخی عزیزم صدف جون ایشالا که خدا رحمتش کنه و روحش در آرامش باش عزیزم این درد همهٔ ماست ایشالا که واسه هیچکس پیش نیاد حس بدی

بازم اگه اونجا بودیم هم چیزی عوض نمی‌شد اما کاملا حست رو درک می‌کنم

خدا بهشون صبر بده
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام

صدف جان تسلیت میگم . میدونم چی میگی این حس رو همه مون داریم. ولی به هرحال واقعا مرگهای اینطوری رو هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه یعنی حتی اگه ایران هم باشیم فرقی نمیکنه فقط تنها فرقش اینه اگه خدای نکرده یه همچین اتفاقی بیفته باید سی ساعت هواپیما و راه رو تحمل کنیم تا یه شونه ای پیدا کنیم برای خودمون
این مسایلی که میگید درباره کلگری خب از جاهای دیگه بیشتره چون درامدها بالاتره (البته مطمینا در مقابل ونکووریها کم میارن) به هرحال هرکسی بتونه کار داشته باشه اینجا مسلما بعد مدت کوتاهی میتونه به همه اونها برسه.

در عین حال به قول صدف آدم میگرده کسانی رو پیدا میکنه که مثل خودش هستن لازم نیست با اون افراد دم خور بشه!!!

تازه سارا به نظر من باید دعا کنی همه اینجوری باشن تا کار تو رونق بگیره :)))))))
افرادی مثل من نوعی که تازه اومدن و دارن صرفه جویی میکنن که نمیان مشتریت بشن هههههههههههه