2789
صدف جون تسلیت میگم واقعا سخته خدار رحمتشون کنه
مامان نی نی 70% کسایی که الان در این تاپیک هستند از طریق نیروی متخصص اومدن -کار بزرگترین دقدقه ماست باید مهاجر خودش کار پیدا کنه
بعد هم اگر تصمیمتون جدی هست با کلاس زبان همسرتون خیلی طول میکشه که زبانشون پیشرفت کنه باید معلم خصوصی بگیرند
نسیم ومصی کار شوهرتون چی شد ؟منتظر خبرهای خوب هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون صد گل جون از راهنماییت
ما کیس آمریکا رو داریم و از طریق برادرم منتظریم که کارامون درست شه الان 8 ساله که اقدام کرده و به احتمال 3 یا 4 سال دیگه باید کارامون درست شه
اما چون فکر میکردم کانادا با کار خواستم اونجا رو انتخاب کنم اما حالا که کار خبری نیست منتظر کار آمریکا میمونم
سارا و هیلا جان ، تیتی و صدگل عزیز ممنون.میدونم تیتی چی میگی ولی وقتی اینجا هستی جسمت اینجاست و روحت اونجا.این عذابش بیشتره.اگر من الان هم جسم و هم روحم اونجا بود شاید اینقدر بیقرار نبودم.هرجا نگاه میکنم شوهر خالمو میبینم .خنده هاش ، شوخیهاش یادم میاد.دیشب به همسری میگفتم اصلا زندگی چیه؟چقدر الکیه.تو یک لحظه تموم میشه و میره.چقدر ارزوها داری که یکدفعه دود میشه میره هوا و هزار تا سوال دیگه که تو ذهنم نقش بسته و نمیتونم جوابی واسشون پیدا کنم...
صدف جون تسلیت میگم، ایشالله روحشون شاد باشه.

صدف جون منم خیلی به این موضوع فکر میکنم مخصوصا اینکه مرگ های ناگهانی اطرافم زیاد دیدم. خیلی وقتا ذهنم با این مساله که واقعا یعنی چی این همه بدو بدو و آخرش هم ....
بعضی وقتا اینا رو که با بعضی ها در میون میزارم فکر میکنند من اومدم خارج و افسرده شدم. در صورتیکه خدا رو شکر خیلی هم آدم شادابی هستم ولی کیس هایی دیدم که واقعا نمیتونم از اون افکار بیام بیرون.

پارسال یکی از دوستامون (40 ساله) تو ادمونتون تو سپتامبر مشخص شد سرطان داره و تو دسامبر فوت شد. هیچ فامیلی هم اینجا نداشتند، خانمش با دو تا بچه ( و با کمک دوستان) تو این مدت چی کشید :(( خانوادش هم تو ایران که دیگه نگو

2 سال پیشش هم یکی دیگه از دوستامون که 2 سال همسایه دیوار به دیوار بودیم تو کانادا بعد از اتمام دکترا برگشتند ایران و بعد از 3 هفته یکی از رگهای مغزش پاره شد بدون هیچ سابقه بیماری و 2-3 هفته بستری و رحمت خدا رفت. خودش 37-38 ساله و یه دختر 5 ساله داشت. پدر مادرش نتونستد 6 ماه لذت در کنار بودن بچشونو بچشن. بنده های خدا هنوز بعضی از چمدوناشونو باز نکرده بودن.

البته ببخشید با این حرفا ناراحتتون کردم، ولی کلا زندگی به قول خودت الکیه.

ایشالله سلامتی واسه همه باشه و از اینجور غمهای بزرگ به دور باشید.
صد گل جون یکی از مصاحبه های شوهرم 24 و 25 نوامبره و اون یکی که تو کاناداست افتاده 2 و 3 دسامبر.

البته چون پوزیشن دانشگاهیه بعدش هم معمولا طول میکشه که نتیجه معلوم بشه. فکر کنم اقلا 2 ماهی طول بکشه.

ما که توکلمون به خداست، هر چی صلاحه پیش بیاد.

سلام دوستان، امیدوارم حالتون خوب باشه، فقط اومدم بگم که ویزای من اومده و برای 27 دسامبر دارم میرم مونترال، اگه از دوستان کسی بود که بتونه منو راهنمایی کنه و باهام همفکری کنه ممنون میشم
.
وااااای لیلیان جان به سلامتی، چقدر طول کشید این ویزای شما. همسرت اومده یا همه باهم میایید؟

راهنمایی تو چه زمینه ای میخوای؟؟ من تو دسامبر دارم میام ایران اگه دوست داشتی میتونیم تلفنی صحبت کنیم. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
دوستان تو ایران و تو کانادا : من از 7 دسامبر تا 19 ژانویه دارم میرم ایران، بلیط و دیشب آنلاین خریدم .

اگه کاری باشه که بتونم انجام بدم مثلا مدرکی ببرم یا بیارم در خدمت هستم.
مصی جون به سلامتی بری و برگردی انشالله خیلی بهت خوش بگذره
صدف جون روحشون شاد
لیلی جون شما هم به سلامتی بیای و با دل خوش زندگی جدیدتون رو بسازید و موفق باشیداگر سوالی داشتی بپرس همگی جواب میدیم
صدف جون تسلیت میگم. کاملا میفهممت پارسال همین موقع ها دقیقا این مورد برای شوهر عمه ام پیش اومد و من و دختر عمه هام عین خواهر بودیم. من خیلی ناراحت بودم که پیششون نیستم. اما چ میشه کرد زندگی همینه :(
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
تی تی جون من از اینکه مردم بادرامد بالا باشن که مشکلی ندارم. خدا به همه بده بیشتر و بیشتر
مشکلم با فیس و افاده هاس. خوب همه شون وقتی اومدن کسی نبودن. حالا کار دارن و به همه چی رسیدن. اما چنان رفتار میکنن که انکار منی که اشپزی میکنم دیپلمم ندارم و تازه منت سرم میزارن که دارن خرید میکنن و متاسفانه در خانمها من خیلی اینجوری دیدم.
اما قطعا از این جور ادما برای دوستی انتخاب نمیکنم

ایشاله کار شما هم رونق بگیره و لازم نباشه زیاد صرفه جویی کنی عزیزم
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلام مصی جونم خوبی؟؟ شما چه کردید؟ کانادا یا امریکا شد؟
مرسی صدگل جان ممنون...
عزیزانم همسرم 4 ماهه رفته و ما ریجکت شده بودیم ( من و دوقلوها) که چن روز پیش بعد از اقدام دوباره و 38 روزه ویزا گرفتیم
و چون دوست همسرم ایرانه الان و برای 27 دسامبر بلیط داره بهم پیشنهاد داد که من کمکت میکنم ... خلاصه بلیط دارم و وقت کمی دارم
پروازم با قطره که 5 تا 23 کیلو میتونم با خودم ببرم، 3 تا 7 کیلو هم داخل هواپیما ...
مقداری از اساس ها و خوراکی ها رو همسرم برده،
1 سوال؟ من میتونم چند تا پتو و بالشت رو وکیوم کنم و ببرم، با یه فرش ابریشم دار 3 متری
البته اینا پیشنهاد همسرمه... بنظرتون پیشنهاد خوبیه یا نه! بیهودس؟
من کلی هم وسایل آشپزخونه دارم از ساندویچ میکر و غذا ساز و گوشتکوب برقی و قابلمه اینا تا... ظروف
بنظرتون کدوما رو ببرم؟
تبدیل هم بخرم اینور آیا؟
یه سوال دیگه کارت واکسن بچه ها رو چه کنم؟ با توجه به این که الان 2 ساله هستن!
سوال دیگه این که واسه بچه هاقرص و مکمل و ویتامین و شربت اینا لازمه ببرم؟
البته ما بصورت آزاد داریم بیمه میشیم یعنی خودمون خودمونو میخوایم بیمه کنیم
از مدارک و اسناد چی لازمه ببرم؟ منظورشناسنامه اینا با توجه به این که قراره از سال تحصیلی آینده من قراره تو مدرسه ایرانی مشغول بکار بشم
راستی مانتو اینا هم ببرم با خودم؟
ببخشید از این همه سوال... :P میدونم اذیت میشید اما واقعا وقت زیادی ندارم و تنها هستم با دو تا بجه
سوال بعدیم هم این بود که بنظرتون چنتا پوشک ببرم واسه بچه ها ؟
و این که آیا میتونم گواهی رانندگیمو بین المللی کنم؟ اگه تجربه دارین راهنمایی کنید بی زحمت
در مورد لباس اینا هم اگه نظری دارید بگید ممنون میشم

مصی جونم خوش اومدی ایران شماره مو واست مینویسم تو وایبر و وی چت و تانگو و فیسبوک و اینستاگرام هم هستم، دوست داشتی بنویس واسم ♥
فدای دوستان...

.
سلام به همه

صدف جان خیلی متاسفم عزیزم خدا دور کنه ازتون به حق علی از همه دور باشه.خدا سایه ی بابا و مامان رو نگه داره بالا سرت انشاالله.

مراقب خودت باش عزیزم فکر و خیال هم نکن بسپر به خدا خودش مراقبتون باشه.

لیلیان عزیزم تبریک می گم عزیزم خیلی خوشحال شدم.به سلامتی.تا جایی که می دونم گویا جدیدا اصلا نمیذارن فرش ببرین.

چون قبلا که توی بار نمیشد حالا حتی فریت هم نمی تونین بکنین.

کاش اول کاری بابا و مامان همرست یا مامان خودت میومدن باهات سختت نیست با دو تا بچه؟البته مشکل همون ویزاست دیگه.
انشاالله که با دل خوش و تن سالم باشه براتون عزیزم.کوچولوهات رو ببوس.