2789
این رو در فیس بوک دیدم
برای دوستای گلی که عزیزانشون این بیماری را دارن

>>>>>>>>>>>رژیم غذایی برای کبد چرب <<<<<<<<<<<

**کبد چرب در اثر تجمع چربی در سلول‌های کبد به وجود می‌آید و در افرادی که دچار اختلال در متابولیسم بدن هستند و چربی و قند خونشان بالاست، بیشتر دیده می‌شود. البته فردی که به آن مبتلا می‌شود، زمینه ژنتیکی هم دارد. در این بیماری تری‌گلیسیریدی که در سلول‌ها تجمع یافته از سلول‌های کبدی خارج نمی‌شود. وقتی به تدریج چربی در سلول‌های کبدی جمع می‌شود، اصطلاحاً می‌گویند فرد دچار کبد چرب غیر الکلی شده است
متأسفانه یکی از مشکلات کبد چرب این است که نشانه خاصی ندارد و فقط با انجام آزمایش یا سونوگرافی می‌توان این بیماری را تشخیص داد. البته برخی علایم در همه بیماران مبتلا شایع است؛ از جمله خستگی و درد در ناحیه بالا و سمت راست شکم.
کبد چرب درمان دارویی خاصی ندارد. تغییر در شیوه زندگی، درمان اصلی و پیشگیرانه این بیماری است

**تعداد وعده‌های غذایی باید زیاد و حجمشان کم باشد. اگر حجم بالایی از خوراکیرا در یک وعده مصرف کنند، تمام مواد غذایی در کبد به تری‌گلیسیرید تبدیل
می‌شود. کبد این بیماران در آزاد کردن تری‌گلیسیرید از بافت کبدی و انتقال آن به
سایر بافت‌ها مشکل دارد بنابراین با این روش دچار مشکلات حادتری خواهند شد
**مبتلایان به کبد چرب باید 6 وعده غذایی داشته باشند و در هر وعده میزان کالری دریافتیشان محدود باشد.*

**بیمار مبتلا به کبد چرب نمی‌تواند 3 نوع میوه را با هم بخورد اما مصرف سبزی‌ها برایش آزاد است. مصرف غلات سبوس‌دار یا سبوس به صورت جدا در سوپ، کوکو، کتلت و... نیز برای این بیماران مفید است. مواد غذایی با خواص ضد التهابی مثل روغن ماهی نیز بهتر است در برنامه غذایی این افراد گنجانده شود. ورزش و تحرک بدنی برای مبتلایان به کبد چرب ضروری است و حتماً باید 30 دقیقه تا یک ساعت ورزش کنند. با این سبک زندگی چربی کمتری در سلول‌های کبد ذخیره می‌شود و به مرور بهبود می‌یابند.
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلام

ممنون بچها

آخی صد گًل جون ایشالا که حتما درست می‌شه ا هردوتون کاری رو که دوست دارین به دست میاید

منم کارم اونجوری نیست که حقوقی بگیرم فروش هستش اگه بفروشم درصد خودمو میگیرم اگه نه هم که هیچی‌

خوبیش واسه من اینه که از تو خونه هم می‌تونم دنبالش باشم ساعتش رو خودم تنظیم می‌کنم و دستم بازه

ایشالا که واسه همه درست بشه
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه خانمهای گل
چند وقتی بود اینترنتم مشکل داشت نمیتونستم پیغام بگذارم .سما جان میدونم برای تبریک گفتن یکم دیره ولی از ته قلبم برات خوشحال شدم و بهت تبریک میگم انشاالله سال آینده بدون هیچ استرسی کارتون رو پیش می برید
علی هفته پیش شنبه امتحان داد خودش میگه بالای 6 هستش ولی بالای هفت رو شک داره دعا کن امید به خدا اونم 7 بگیره و ما هم ازاین بلاتکلیفی خلاص شیم...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری آمریکا USA EB-5 IMMIGRANT INVESTOR

مقدمه:

برنامه سرمایه گذاری EB5 در سال 1990 به تصویب دولت و اداره مهاجرت آمریکا رسید. هدف آن ایجاد کارآفرینی برای کارمندان و کارگران آمریکا است. EB5 به مهاجران موفق که قصد ورود به آمریکا را دارند و در یک واحد بیزینس سرمایه گذاری می کنند اجازه ورود می دهد تا بتوانند برای اقتصاد آمریکا، مفید واقع شوند.

متقاضیان میتوانند یک بیزینس جدید تاسیس کنند یا در یک سرمایه گذاری تاسیس شده در قبل شرکت کنند. به فرد متقاضی و همسر و فرزندان زیر 21 سال گرین کارت اقامت دائم ارائه می گردد.

مهمترین دلایلی که این برنامه مهاجرتی برای شما به ارمغان خواهد آورد، عبارتست از:

- لازم نیست در محل سرمایه گذاری شده، زندگی کنید.

- می توانید برای زندگی، کار و تحصیل در هرکجای آمریکا باشید.

- می توانید بعد از قبولی تمام فرزندان زیر 21 سال با خود به آمریکا ببرید

- نیازی به داشتن مدرک زبان (آیلتس، تاقل، GREو...) نخواهید داشت.

- سوابق تحصیلی شما اگر کم باشد، تاثیری در روند کار ندارد.

- نیازمند اثبات سابقه قبلی مدیریتی ندارید.

- پولی که برای سرمایه گذاری می آورید، می تواند از هر راه قانونی مانند هبه، هدیه پدر-مادر، ارث، اموال شرکت و ... باشد.

چه شرایطی باید داشته باشید:
http://www.ganjico.com/Page/85/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-Eb5-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7
سلام دوستان
خوشحالم که همگی خوبید . ما هم کماکان مشغولیم. از کرمانشاه به تهران نقل مکان کردیم و با کلاس و زندگی و درس و مدرسه پسری به شدت مشغولیم. باور گنید فرصت سرخاروندن نداریم.
خیلی دلم برای همتون تنگ شده بود.
سما جون به کجا رسیدید؟
سارا جون مامی آرش انشاالله زودتر همسرت کار پیدا کنه. آخه چرا واسه شما اینطوری شد؟ میدونم که واقعا سخته .
مصی جون آمریکا خوش میگذره؟
سارا مامان کیان واسه شغل جدید تبریک میگم
پلنگ صورتی جون به نظر من در مورد دخترت کاری رو بکنید که بیشتر آرومتون میکنه . از خودش هم بپرس ببین کدومو ترجیح میده. به احساس و قدرت انتخاب بچه ها ایمان داشته باشید. اگه راحتتره که برید ایران پس درنگ نکن.

ما که کماکان منتظر مصاحبه هستیم و گیسمون داره مثل دندونامون سفید میشه.
آها راستی من دارم یه دوره آرایش و پیرایش میگذرونم گفتم شاید اونور به دردم بخوره.
شیوا جون سلام عزیزم
خسته نباشی
پس جابجا شدین به سلامتی
امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره

خیلی خوب کردی که داری دوره میری حتما به دردت میخوره. موفق باشی عزیزم

نمیدونم چرا، اسمش شانسه، تقدیره ، کم کاریه! به هر حال فعلا اینه!

کوروشت رو ببوس دوست مهربونم
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
خوب الان خوبم مرسی از همتون که کمکم کردید با نوشته هاتون.یک هفته قبل از عید میرم.شیواجان دخترم اگر هم ترجیح بده بمونیم و توی ایام نوروز بریم بازهم من تصمیممو گرفتم قبلش برم.چون به قول دوستان از سال دیگه مدرسه ای میشه ونمیشه عیدها رفت واسه همین به خودم حق میدم که زودتر برم و بیشتر درکنار خونوادم باشم چون بعداز تعطیلات دیگه نمیتونن وایستن وبهترین زمان همون قبل از عیده.شما هم امیدوارم کارهاتون زودتر جلو بره و خیلی خوبه که دارید این دوره رو میگذرونید. حالا برم پستهای قبلی رو بخونم جواب بدم :)
مصی جان امیدوارم هر کجا توش واستون سلامتی و شادی رقم میخوره همونجا موندگار بشین.خیلی خوبه که همسرتون الان فهمیده و طرف شماست همین کافیه.بنظر من اگر زن و مرد پشت هم محکم باشند خیلی راحت میتونن همه ی موانع خوشبختی رو باهم از سر راه بردارند .این که برگشتی ایران و دوباره اومدی کانادا به نظر من به ریسک و هزینش می ارزه.احتمالا منهم همینکار کنم.چون میبینم اکثر کسانی که مهاجرت کردن(گفتم اکثرا نگفتم همه)یکجوری دو جون گرفتارن.اینجا که هستند همش فکر ایرانند.ایران که میرن همش فکر اینجا هستند
مامان سارا جان منظورت از رقابت تو کلگری تو چه زمینه ای هست؟مصی جان چرا دوستات خون گریه میکنند تو کلگری؟خدایی خیلی منم خندیدم با این جملت خخخخخخ منکه خیلی راضی بودم خدائیش.میشه منو شیرفهم کنید؟!
واما هیلا جان والا الان نمیتونم بگم راضیم یا نه.الان دقیقا روی نقطه ی 50-50 هستم.حتی اگر 49 به 51 هم بود میتونستم جوابتو بدم ولی الان فعلا نمیتونم در حد یک کلمه بگم راضی هستم یا راضی نیستم.بهت قول میدم هروقت کفه ی ترازوی یکطرف یکم بالا یا پایین رفت .بیام ونتیجه رو بهت اعلام کنم ;)