2789
سلام.

ببینین دوستان مصطفی زبانش معمولی بود اما پارسال برای کنکور زبان هم می خوند برای آیلتس یه مدت سفیر می رفت اما

اصلا نمی رسید بخونه شاید خوندش تو خونه و خوب خوندش یک ماه هم نشد.

اگر زبان متوسطی رو به بالا داشته باشین یک ماه عالی بخونین و اسکیل ها رو یاد بگیرین به نظرم حتما 6 رو می تونین بیارین.

من خودم هم دارم فکر می کنم اگر یه ذره بذارم پشتش می تونم نمره بیارم.

اخه می دونی اگر ثبت نام کنی و نری 3 می شی اگه بری و چیزی بلد نباشی 4 .پس 5 رو مطمئن هستین دیگه.بقیش رو هم می تونی یکی دوماه وقت مفید بذارید.

هیلا من نمی دونم چه جوری می خونن همسرت اما اگر از این 8 ساعت 4 ساعتش هم مفید باشه عالی و حتما نمرشون خوب می شه.

ساغر جون مصطفی reading رو 8 آورد و این خیلی کمک کرد.speaking رو 6 آورد(می گفت خیلی استرس داشته و اوونجا گند زده اما بهش خوب داده6)

امتحان speaking سه شنبه بود و اصلی حدود 10 روز بعد شنبه بود فکر کنم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سما جون حتما همسرتون پیشینه زبانش خوب بوده یا خیلی حافظه خوبی دارن وگرنه با یک ماه خوندن 6.5 نمیشدن من همسرم 2سال 3 روز در هفته کلاس زبان رفت ولی در خانه نمیخواند(اصلا در کودکی کلاس زبان نرفته بود)بعد هم 5 ماه معلم خصوصی زبان گرفت 1 روز در هفته که روز ی 3 ساعت می خواند بعد 5 ماه آیلتس داد 6.5 شده بود
نمی دونم صد گل جون.

اما اره واقعا زبان آموزیش خوبه.چه عربی چه انگلیسی.مثلا من اصلا عربی یاد نمی گیرم.انگلیسی رو هم اگر یه مدت نخونم

یادم میره.

اما می گم من و مصطفی در یه سطح بودیم و باهم برای تافل می خوندیم اما وقتی واسه کنکور خوند خیلی تاثیر داشت والان

سطحش از من خیلی بالاتره.

من یه معلم زبان داشتم که کلا دید من رو به زبان عوض کرد عالی بود یعنی یه مدتم رفتم خصوصی اما دیگه نرسیدم.
سما جون رایتینگشون هم خوب بود؟اصلا معلم خصوصی نگرفتن؟من هر روز یه مشکلی دارم
یک روز لیستینینگم خوبه روز دیگه داغونم
بقیه اسکیلها هم همین طور
خدا ما رو هم از شر آیلتس نجات بذههههه
با تو دوباره زن شدم.....
بچه ها آیلتس فقط لم داره. تافل خیلی به دایره لغات بالا و گرامر احتیاج داره ولی آیلتس با نمونه تست زدن میشه خیلی خوب پیشرفت کرد.

من و همسرم خیلی فوری فوتی مجبور شدیم آیلتس بدیم یعنی از وقتی که فهمیدیم که باید آیلتس ارائه بدیم تا وقتی که امتحان دادیم سه هفته شد!!!

فقط هم همین تستهای جنرال کمبریج رو کار کردیم . هردومون هم 6.5 و 7 شدیم
حتی برای رایتینگش اون نمونه تستها رو حتما بخونید . می ببینید که حتی با یه رایتینگ کاملا معمولی یعنی بدون استفاده از لغات قلنبه سلنبه نمره های خوبی دادن.

هرچند به نظر من رایتینگ و اسپیکینگ خیلی سلیقه ای هستش!!!
ساغر جون نه مصی معلم خصوصی نگرفت و خودش می خوند اونم چون پاش مشکل پیدا کرد و نمی تونست بره بیرون مجبوری خونه بود.یه چند جلسه کلاسای سفیر رو برای مهارتا رفت اما در کل خودش از 20 شهریور تقریبا تا 21 مهر که امتحانش بود خوند.البته یه هفته ی اخر دورازجونت همش درگیر عکس از پا و آزمایش بود.

این کتاب رو هم خوند.new insight into ielts .

بارانی جان من یک بار فکر کنم به شما بود که گفتم محبوب ونکور هست اما خیلی نمیاد.

ممول هم ونکور هست.مهسا هم رفت ونکور و برگشت قرار بود دوباره بره اما ازش خبری ندارم.

خیلی از بچه هایی که کانادا هستن چون اینجا ازشون شماره می خواد برای ورود دیگه نمیان.خیلیا هم میان و اگر کسی سوالی کنه جواب می دن عزیزم.

اما وبلاگ ممول رو بخوای می تونی تو ص های قبلی برداری و باهاش تماس داشته باشی خیلی دختر خوبیه.