2789
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok
خدای مهربونم دوستت دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

مصطفی خدا رو شکر آیلتس 6.5 شد یعنی از حدی که می خواستیم هم بیشتر.اما فعلا به کارمون نمیاد.

مامان رهام جون من اطلاع دقیقی ندارم اما الان کسایی که می شناسم هیچ مشکلی تو رفت و آمد ندارن.فقط به بابا بزرگم چون مریض و سن بالا بود ویزا ندادن چند سال پیش اونم به خاطر سلامت خود بابابزرگ که تو این همه ساعت خسته می شه و اینا.
سلام به همگی
سما جان خدا رو شکر دیگه خیالتون راحت شد تبریک ولی شوشو رو تشویث کن حالا تا هنوز همه چیز یادشون هست یک آیلتش آکادمیک هم بدن چون اینجا کالج بخوای بری که معتبر باشه نمره زبان میخوان
مامان رها باید اینجا میزان در آمد مشخصی داشته باشی که نشون بدی میتوانه از پدر و مادرت نگهداری کنی(ویزا توریستی) ولی اینکه چقدر باید باشه من اطلا ع ندارم
سماء جان تبریک میگم خیلی خوشحال شدم انشالله سال دیگه بتونی استفاده کنی

برای ما هم دعا کنید بتونیم نمره حد نصاب بگیریم

راستی امتحان چطور بوده؟سخت گرفتن یا راحت بوده؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
مرسی هیلا و نازنین عزیز.

راستش مصطفی که امد خونه هم برای مصاحبه هم برای اصلیه می گفت خوب نبود البته مصطفی کلا اینجوریه و زیادی انتظار داره.
اما خدا رو شکر از پسش بر امد.

هیلا جون همسرت یه ماه مدام بخونه حتما می تونه موفق بشه.

انشاالله هممون موفق باشیم چه داخل چه خارج.

نازنین جون شما بی خیال کانادا شدین؟
مرسی دوستای گلم یکم خیالم راحت شد
آخه ما هنوز هیچ کاری نکردیم این مامان و بابای شوشو غرغر میکنن دیگه خسته شدم بس که بهشون وعده دادم و قربون صدقه شون رفتم
جالبتر اینجاست که من اوایل خیلی تمایل به این کار و نداشتم و به اسرار شوشو قبول کردم تا آخرش باهاش باشم ولی حالا همش من باید جواب اینا رو بدم هههههههه بیخیال بابا
سماجون::
فعلا فقط من دارم همینطور مطلب میخونم
شوهرم کلا نظرش رو رفتنه
اما من خیلی میترسم
3جلسه کلاس فرانسه رونرفتیم
باید همینروزا یه قرار با وکیل بذاریم و ببینیم برای فدرال شرایطمون چط.ریه
راستش سما جان داییم 8ماهه رفته و الان مونترالن
خودش وخانمش خیلی مارو ناامیدکردن
خیلی مینالن ازهمه چی
ولی ازطرفی میترسم کلا بیخیال شم و سالها بعد افسوس بخورم که چرا نکردم
اینو واسه دخترم میگم نه خودمون
خودم خیلی از شرایط حال حاضرمون راضی هستم
مبارکه مامان رهام جون.

نازنین جون چرا به خاطر دخترت ؟ به خاطر خودت.به خاطر زندگیت و آینده ی خودت هم هست.اینقدر فقط برای بچه ها نباید زندگی کرد.

عزیزم به نظر من هم باید اگر می تونی اقدام کنی که بعدا پشیمون نشی.حتی اگه شده نری.
مامان رهام جان تبریک میگم

سما جون میشه بپرسم همسر تون چند وقت زبان خوندن تا برای امتحان ایلتس اماده شدن؟فاصله بین امتحان speaking چند روز بود؟
این سوالو برای اینم میپرسم که همسر من الا هفت ماهه روزی هشت ساعت زبان میخونه و الان به نظرش همه چی بلده ولی بخاطر اینکه ما بوشهر هستیم و امتحان تهرانه همسرم میخواد با یه بار امتحان دادن نمره مورد نظرو بگیره تا زیاد نخواد رفت و أمد کنه .
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.