2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام بچه ها ببخشید یه سوال داره از زمانی که ادم پاس ریکوست میشه تا پاسپورت رو بر گر دونن چقدر طول میکسه معمولا.ممنون نیشم جوابدبدید
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
سلام به همگی
دنیا جون اگر با پست فرستادی 1 ماه میشه بره و برگردی به سلامتی پس عازم هستید
بچه ها یک سوال وقتی بلیط onlineمیگیریم اینجا (کانادا)باید چه کار کنیم؟میدونم که باید چند روز قبلش
بریم صندلی ها رو مشخص کنیم و... لطفا راهنماییم کنید
یک سوال از بچه های وینی پگ دارم میشه یک آرایشگاه خانوم (ایرانی)به من معرفی کنید
باران جان بچه های کانادا به نظر میرسه که همشون خیلی گرفتار کار شدن به نظرمن هم خیلیها دیگه اینجا نمی یان
صد گل جون وکیلمون گفته مدیکاتون جوابش مثبت بود فقط یه مدرک از کار شوهرم کم بوده گفتن اگر اون بود الان پاس ریکوست بودین.اون بدیم اتشا الله تمامه.حالا من داشتم می امدم ایران.قرار شد برم ایران هر موقع گفتن پاسپورت رو بفرستم برای شوهرم.ولی دررضمن برای تعطیلات زانویه میخواستم بر گردم پیش شوهرم.دعا کنید همه چی به خیر بگذره.تازه ما اول ویزا کاری گرفتیم بعد انشا الله امدیم باید برای مهاجرت اقدام کنیم.البته وکیل رو پرونده مون داره کار میکنه.میگن اونجا باشی راحت تر کارها پیش میره
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
صد گل جون فکر نکنم کار خاصی لازمه بکنی. البته بلیط آنلاین زیاد خریدیم و کار خاصی انجام ندادیم. البته اگه بچه زیر 1 سال داری درخواست بسینت بده که در این صورت هم باید صندلی های ردیف اول رو رزرو کنی. اگه غذای خاصی هم میخورید میتونید از چند روز قبل اون رو هم درخواست بدید.
سپیده جون مزیت ها بسته به نقطه نظر آدما خیلیییییییییییییییی فرق داره. بستگی داره چه فاکتورهایی مد نظرته. ضمنا کسی میتونه به این سوال جواب بده که اطلاعات و تجربیاتش از 3 کشور به یه میزان باشه.

من در مورد استرالیا هیچ اطلاعاتی ندارم. از نظر من که 6 سال تو کانادا و 13 ماه در آمریکا زندگی کردم که البته باز هم به طور قطعی نمیتونم مقایسه کنم این تفاوتها به چشم میاد:
1- مسلما کانادا میزان جرم و چنایت کمتره ( درصد زیادیش هم چون یک دهم جمعیت آمریکا رو داره)
2- هزینه های زندگی به طور اورال در آمریکا پایین تر از کاناداست
3-شهریه دانشگاه در کانادا خیلی پایین تر از آمریکاست
4- اگه آدم علمی و ریسرچر هستید، موضوعات علمی و سطح تحقیقات جیلی پیشرفته تر از کاناداست
5-مالیات بر فروش و مالیات بردرآمد خیلی کمتر از کانادست گه مسلما برای کسی که حاب با درامد بالا داره خیلی خوبه
6- فرصتها تو همه زمینه ها چه شغلی و ... تو امریکا خلیلی بیشتر از کاناداست
7-جمایتهای اجتماعی کمتر از کاناداست
8- بیمه درمانی گرونتر از کانادست ولی کیفیت درمان خیلی بهتر از کاناداست و البته لازم نیست گرفتار لیست های انتظار طولانی برای پزشک متخصص باشی
9- به نظرم نژاد پرستیشون مخصوصا برای جاب دادن به اینترنشنالها خیلیییییییییییییی کمتر از شرایط حال حاضر در کاناداست
10- سیصد میلیون جکعیت داره با 50 تا ایالت و 30 -40 تا کلان شهر، کانادا 30 میلیون جمغیت و 10 استان با 3 -4 تا کلان شهر داره
اینا چیزاییه که در حال حاضر به ذهن من میرسه. پس بسته به شرایط آدما هر کدوم اینا میتونه مزیت باشه یا برعکس.

مصی جون خیلی ممنون-ولی الان من فقط یک کاغذ پرینت دارم که نشون میده من بلیط گرفتم و ابنقدر هم پولشو دارم خوب کجا برم که خود بلیط بگیرم مثلا باید برم فرودگاه یا آژانس؟
سپیده جون من خودم بین کانادا و استرالیا دوست داشتم بیام کانادا
چون به نظرم استرالیا از همه جا دور بود ولی خوب کانادا شما بعد که ستیزن بشی میتوانی مسافرتی بری آمریکا حتی من خیلی ها رو دیدم از کانادا کار تو آمریکا گیر آوردن رفتن اونجا درضمن چند خانواده رو هم دیدم که یکشون بعد 8 سال زندگی در استرالیا اومده بود کانادا
ارنج جان فکر کنم سپیده مشغول کار شده ودیگه ما رو از یاد برده