2789
بله بچه هدیه خداست ولی عقل هم نعمت خداست که به ما هدیه شده تا اونجا که ما همیشه شنیدیم میگن هر وقت از نظر روحی ومالی آماده بودید و مسئولیت پدر و مادر بودن رو پذیرفتیدبچه دار بشید.

زندگی با شعار دارن فرق میکنه
پدره که بچه رو نمیخواهد- مادره هم از ترس درد میخواهد نگههش داره - رفتار بین زوجین هم در چالش هست -مهاجر هم هستندوباید تمرکز و انرژی رو بزارند برای ساختن آینده -ارنج دیگه با این همه شواهد با چشم بسته هم مشخص هست که الان زمان بچه دار شدن نیست

Zahra jan hanuz dir nashode bishtar fekr kon azizammmmmm aslan dard nadare bavar konnnnnnnnn
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها یه سوال داشتم ما وکیل گرفتیم ولی ایران نیستیم.اول از طزیق ویزا کاری داریم میایم کانادا به امید خدا بعد رو پروسه مهاجرت قرار کار کنن. اخه نمیخواستیم کار نداشته باشه شوهرم وقتی میایم اونجا.الان مدیکال انجام دادیم منتظر جوابیم.میخواستم ببینم تا حالا هیچ کدومتون از طریق ویزا کاری رفتین کانادا.برای همسرم جاب آفر آمده و.همین طور LMO که اجازه کار نیروی انسانی در کانادا.فقط قرار داد نبستن میخواستم ببینم باید به وکیل اعتماد کنیم و همین ها معتبر.در ضمن اسم وکیل رو چک کردیم تو اداره مهاجرت کانادا و معتبره.ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره سوابم رو جواب بده
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
سلام دوستان

سما جون ناراحت. شدم ولی أشکال نداره سال بعد با امادگی بیشتر و وقت بیشتر میتونی مدارک تو فایل کنی منم همش فکر میکنم امسال نرسیم چون رشته همسر منم در حال پر شدنه و هنوز آیلتس نداده و به احتمال زیاد سال بعد مدارکو تکمیل کنیم انشالله هر چی خیر باشه پیش بیاد
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جون اما من خیلی خوشحال شدم.چون اونجوری هی می گفتم ممکنه برسیم اما الان خیلی راحت شدم و دیگه فکر نمی کنم.انشاالله هر چی خیره واقعا همراه با سلامتی و دل خوشی.

ببین شما هم می تونین اوون گزینه ی 1 رو بزنی و ببینی این تعدادی که فابل نامبر گرفتن تا چه ماهی هستن.
سلام دوستان
ما به جد داشتیم فرنسه میخوندیم اما رفتم جند تا وبلاگ خوندم که هیجکی تو مونترال موندگار نشده
تصمیم گرفتیم فدرال اقذام کنیم و یکی دونفر کاربلد گفتن اینقدر طول میکشه که تا بریم همسرم سنش میره بالا امکان پیشرفت نداره
و من کلا انگیزم از بین رفت
دوجلسه کلاسی که اونهمه پول دادیم رو نرفتم
اها در ضمن کای باز وبلاگ از کسایی که تازه رفتن خوندم خیلی ناامید بود و. دوست داشتن برگردن
خیلی بلاتکلیفی بده خیلی
نمیدونم چ کاری دورسته
هرچی بیشتر تحقیق میکنم عقبتر میرم
سلام به همگی
نازنین جون کلا هر چیزی وقت و زمانی داره مثل ازدواج و درس خواندن و ... و مهاجرت هم به نظر من اینطوری هست وقتی بالای-30 مهاجرت میکنی دیگه خیلی سخته چون حتما در ایران چیزهایی رو برای خودت درست کردی که وقتی مییایی این
ور و دوباره میخواهی از زیر صفر شروع کنی خیلی تحت فشارهای روحی قرار میگیری تاره وقتی زباتنون عالی باشه نقطه صفر میرسید پس باید خیلی هدفتون محکم وجدی باشه
نمیگم موفق نمیشید میگم خیلی خیلی سخت میشه من و همسرم 37-38 بودیم اومدیم واقعا سخته