2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زهرا این حرف تو هم از اون حرفهاست که میگی سقط درد داره. تو حاضری زندگیت به خطر بیفته مسئولیت یک بچه بی گناه رو به دوش بکشی که چی درد داره؟ اولا که کورتاژ چون با بیهوشیه اصلا درد نداره و خودت حق انتخاب داری و میتونی کورتاژ رو انتخاب کنی بقیه روشها از جمله آمپول و قرص بله درد داره ولی نه اینکه غیرقابل تحمل باشه. من تعجب میکنم تو دو تا بچه داری و زایمان کردی و از درد میترسی؟!
شوهر شما اصلا حق نداشته دست روی شما بلند کنه و منم معتقدم که باید تنبیه بشه اما به هر حال شما با توجه به شرایط زندگیت باید تصمیم بگیری نه بر اساس احساسات اون لحظه تون. کلا در هنگام عصبانیت هیچ تصمیمی نگیرید.
من واقعا در عجبم که بعضیها هنوز میگن بچه برکته و خدا قهرش میگیره و بچه اومده نجاتت بده!!! آخه چرا شما فکر نمیکنید ما پدر و مادرها مسئولیت خیلی بزرگی در قبال بچه هامون داریم باید بتونیم براشون وقت بذاریم از نظر مالی تامینشون کنیم از نظر عاطفی براشون کم نذاریم و اینو هیچ کس نمیتونه تعیین کنه جز پدر و مادر! نه اینکه من و شما بیایم براشون نسخته بپیچیم. منو ببخشید ولی این جمله های کلیشه ای در مورد نگهداشتن بچه واقعا قلب منو به درد میاره وقتی فکر میکنم ما چقدر میتونیم راحت در مورد یک انسان تصمیم بگیریم و فقط به دنیا بیاریمش چون خدا قهرش میگیره. مطمئن باشید خدا خیلی بیشتر قهرش میگیره اگر بچه در خانواده ای بزرگ بشه که قدرش رو نمیدونن.
شهرزاد جون من اگه گفتم بچه برکته حسم با شما خیلی فرق داشت
به نظر من وقتی خدا این هدیه رو میره در ازاش امکانات مالی روحی فکری عاطفی و ... همه چیزش رو هم میده
ولی دو تا چشم باز و یه روح سالم نیاز داره تا اون رو ببینه و برای اون بچه استفاده کنه
تا الان بچه ای به دنیا نیومده که اینا همراهش نباشه و اگه همچین چیزی وجود داره به خاطر نابینایی به دنیا اورنده های اون بچه هست که خوب اسمشون رو نمیشه پدر و مادر گذاشت

من قصد بحث ندارم به هر حال هر کسی طرز فکر خودشو داره اما چیزی که شما نوشتید کاملا ضد و نقیضه یا خدا همه جور امکانات رو به پدر و مادر میده یا نمیده؟ اگر میده پس پدر و مادر نمیتونن نابینا باشن یا روح ناسالم داشته باشن یا فقیر باشن چون قبلش خدا اونها رو داده.
همونطور که زیاد هم دیدیم خانواده های زیادی هستن که در فقر مطلق زندگی میکنن و باز هم صاحب فرزند میشن و معمولا هم با به دنیا اومدن بچه امکاناتی به اون خانواده اضافه نمیشه.
بله بچه هدیه خداست ولی عقل هم نعمت خداست که به ما هدیه شده تا اونجا که ما همیشه شنیدیم میگن هر وقت از نظر روحی ومالی آماده بودید و مسئولیت پدر و مادر بودن رو پذیرفتیدبچه دار بشید.

زندگی با شعار دارن فرق میکنه
پدره که بچه رو نمیخواهد- مادره هم از ترس درد میخواهد نگههش داره - رفتار بین زوجین هم در چالش هست -مهاجر هم هستندوباید تمرکز و انرژی رو بزارند برای ساختن آینده -ارنج دیگه با این همه شواهد با چشم بسته هم مشخص هست که الان زمان بچه دار شدن نیست
دقیقا موافقم صدگل.

من الان واقعا وقتی فکر می کنم می بینم حالا حالا ها به اوون آمادگیه نخواهم رسید.به خصوص از لحاظ تربیتی.حالا عاطفی رو اکی هستم.

اما واقعا از لحاط اینکه مسئول یه انسات باشی که تو جامعه اثر مثبت یا منفی خواهد داشت خیلی خیلی سخته.

و اینکه به قول شما وقتی پدر و مادر اوون بچه رو نخوان اوون در آینده چه خواهد شد.

تو پست قبلی هم گفتم چه دلیل نگه داشتن زهرا چه دلیل نگه نداشتنش از طرف شوهرش واقعا غیر عاقلانست.
سلام دوستان عزیز

سما جون همسرم مدارک دانشگاه را پست کرد منظورم همون مدارکی که شما گفتید خودشو ن میفرستن ولی اینجا گفتن خودتون باید بفرستید و الان مونده ترجمه مدارک و ریز نمرات که اونا اماده بشن بفرسته

دوستان کسی اینجا صندوق پستی داشته که مدارکو به صندوقش بفرستن؟

کسی از دوستان میدونه کدوم شرکت هستش که میتونه مدارکو پست کنه ؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جان مگه کدوم دانشگاه بودن؟

ما هم اول همین اشتباه رو کردیم و خودمون فرستادیم اما قبول نکردن و گفتن حتما باید دانشگاه بفرسته.

که ما دوباره از طریقه دانشگاه فرستادیم.فقط بیشتر وقت تلف کردیم و دوباره درخواست ریز نمرات دادیم.
متاسفانه برای ترجمه مدارک هم اینجا این کارو انجام نمیدن و باید بفرستیم تهران برامون ترجمه کنن
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.