2777
2789
تیفانی در ضمن ساسکتون راحت میشه کار جنرال پیدا کرد ولی برای همون هم باید زبانت خوب باشه مثلا وال مارت چند تا مصاحبه داره یا .. همین طور که به الهام گفتم بهترین چیز خوندن زبان هست
راز گل سرخ خوب فامیل داشته باشی نباید تو فرم بنویسی فامیل دارم این که قصه نداره
مرسی صد گل جون
واقعا نمیدونم نفری دو تا 23 کیلویی بار رو چه کنم خیلی کمه خیلیییییی
بچه ها شوهرم برای دکترا داره میره و پرونده مهاجرتی نداشتیم برای همین کل مراحل پذیرش تا اومدن ویزا کمتر از 6 ماه طول کشید

صد گل جون خودمم تو فکر همین ساکای طبقاتی سبک که حاجی ها میبرن بودم فقط سخت نبود کشوندنشون چون ذسته نذارن میگم؟ توشون میشه جز لباس مثلا دو تکه قابلمه و کتری گذاشت ؟ باعث نمیشه ته ساک دربیاد؟
شما دادین ساک رو تو فرودگاه تسمه پیچ کردن؟
فرودگاه ساسکاتون چقدر تا شهر فاصله داره ؟ هزینه تاکسی از فرودگاه تا شهر چند دلاره؟
یه سوالم راجع به سرما دارم... میشه با سرماش کنار اومد ... یکم این فک و فامیل رو نروم رفتن میگن تو سرمای اونجا دووم نمیاری میدونم دارن اذیت میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان.الهام جان همانطور که صدگل گفت بین کلگری و ادمونتون خیلی تفاوت چشمگیری نیست .از نظر مدرسه که تقریبا هم سطح هستند.مدارسی هست بنام چارتر که من تعریفشو زیاد شنیدم و اسم دخترم رو اونجا نوشتم و هم تو کلگری شعبه داره و هم ادمونتون ولی ویتینگ لیست دارند و دختر من میتونه از سال دوم بره.کالج هم سیت کلگری داره و بجاش توی ادمونتون نیت داره.خونه هم که اجاره ها تقریبا تو یک حد هست.بازار کار هم که نمیتونم چیزی درموردش بگم.چون همون زمانی که همسر من تونست ادمونتون کار گیر بیاره همسر نسیم از ونکوور اومد کلگری و یکی از دوستای ما از کلگری رفت ونکوور چون تونست اونجا کار بگیره.ولی اینکه داری دوره میگذرونی خیلی خوبه و زبان خیللللللللللی مهم و اینکه تصمیم داری سیت بری خیلی خوبه.اگر منم از روز اول روی همین کالج وقت گذاشته بودم خیلی راضی تر بودم.
تیفانی جان بسلامتی.امیدوارم موفق باشید ولی از سرمای اینجا نترس چون من ادم فوق العاده سرمایی هستم و همش میگفتم برم کانادا یخ میزنم ولی تونستم زمستون اینجا رو بسر کنم . پس حداقل بخاطر این موضوع نگرانی نداشته باش
سلام به دوستان عزیزم
صدگل جان ممنون از راهنماییهات همین که از طریق میل باهام درارتباط بودی بالاخره رو آلبرتا به توافق رسیدیم حالا بین کلگری و ادمونتون یکی را انتخاب میکنیم عزیزم یه سوال داشتم شما با چه پروازی رفتید و چقدر اجازه بار داریم؟بازم ممنون از کمکتون
پلنگ صورتی عزیز خیلی ممنون که راهنماییم میکنید فک کنم دختر شما همسن پسر منه 4 سالشه؟ اونطور که گفتید شما اکتبر میرید ادمونتون میتونم وقتی ساکن شدید اطلاعات ریز را هم از شما بگیرم شاید اونجاهم همدیگرو دیدیم و غربت و راحتتر تحمل مردیم البته شما پیشکسوتید.
عزیز من میخوام سفارش بدم برام سبزی خشم کنند با توجه به تجربه شما چه سبزیهایی را خشک کنم و کدومها اونجا هست ؟ کلا چیزهایی که خیلی لازمه را میشه لیست کنی ممنونت میشم.
درمورد زبان هم دارم میخونم ولی به امتجان آیلتس نمیرسم حالا توکل برخدا ببینم چی میشه.راستی من اواخر فوریه میام فک کنم اوج سرماست واییییییی.
هرکدوم از دوستان هم که درمورد سوالات من اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنند موفق باشید
بچه ها ما هم مدیکال رو انجام دادیم از طریق اینترنت و سایت پست tntفهمیدیم مدارک.رسیده لندن منتظر جوابیم.البته من ارمنستان هستم و برای مهاجرت و ویزا کار وکیل گرفتیم و خیلی خرجمون شده.من مدرک علوم آزمایشگاهی و دندانپزشکی دارم.و همسرم معماری خونده و مدرک بازرسی کیفی جوش از شرکتهای معتبر داره.براش تو یه شرکت کار پیدا کردن جاب افر آمد و بعد ال ام او. و قرار داد.به امید خدا اگر همه چیز مور بشه برای رجینا.من به سرما عادت دارو و دوست دارم اخه ارمنستان هم زمستونهای سردی داره گاهی حتی ایروان که نسبت به بقیه جاه گرمتره به -25میرسه
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
ما از طریق مردک جوش همسرم برای ویزا کار اقدام کردیم.پار سال جاب افر بهتری داشت و لی اون شرکت نتونست ال ام او بگیره .میخواستم بدونم با چه مقدارحقوق میشه زندگی راحتی تو ساسکاچوان داشت و اوصاع خانه چطوره.ممنون میشم کمکم کنید. و برامون دعا کنید مدیکال من رد صلاحیت نشه اخه یه مقدار در اثر استرس فشارم بالا رفته بود
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
سلام به همگی
تیفانی جان و دنیا جان حدود 10-15 دقیقه از فرودگاه تا شهر فاصله هست و برای سرما هم اصلا نگران نباش اینجا میتوانی با 2500$ ماشین بگیری و این استان هم بیمه ماشین مناسب هست وبا ماشین اصلا سرما را نمیفهمید در ضمن تا 3ماه هم با گواهی نامه ایرانتون میتوانید رانندگی کنید طوری برنامه ریزی کنید که همون ماه اول که رسیدبرید امتحان بدید
ما 4نفر هستیم 1200$برای اجاره آپارنمان 2 خوابه و2000 $خرجمون میشه یعنی ماهی 3200$ تا
سبری هم کن سبزی قورمه سبزی- آش- کوکو-سبزی پلو-کوفته و من تعتا و جعفری هم آوردم البته اکثرشون تازش اینجا هست ولی گرونه