2777
2789
*مصی*
1392/4/25 7:58 ب.ظ

دوستانی که در مورد مهاجرت Morden سوال دارند، به این تخصص ها نیاز دارند
we are looking for a variety of occupations. These occupations would include manufacturing, health care, construction

ضمنا اگه فامیلی داشته باشید تو هر جای کانادا غیر از همون شهر فایلتون رد میشه. اینطور که من متوجه شدم درحال حاضر خیلیها اپلای کردند و حسابی سرشون شلوغه. ولی اگه کسی همه مدارکش آماده است و تو زمینه ای بالا تخصص داره ضرر نداره اپلای کنه. چون مدارک زیادی نمیخوان و اینکه لازم هم نیست الان پ.لی داده بشه و مدارک رو از طریق ایمیل میفرستید.
اینم یه فروم انگلیسی که اطلاعات خوبی میتونید ازش دربیارید.
http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/opportunity-to-immigrate-to-a-small-city-in-manitoba-t133220.0.html

من پیشنهاد میکنم که فروم رو با دقت بخونید و اگه دیدی شانسی دارید اپلای کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساغرجان خود سایت wes موقع پر کردن فرمت بهت می گه چقدر باید واریز کنید. مگه هنوز فرمش رو پر نکردید؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
الهام جون چه خوب که روی استان آلبرتا به توافق رسیدید از نظر تحصیلات نگران نباش ادمنتون و کلگری از نظر امکانات تحصیلاتی خیلی فرق نمیکنه فقط کلگری مدرنتر و گرمتر هست خوب به طبع خواستار بیشتری هم داره درضمن خیلی خوبه که دارید دروه میبینید ولی از اون مهمتر اینکه معلم خصوصی بگیرید و بکوب زبان بخونید و باieltsآکادمیک بیاید اینجا چون حتی اگر بخواهید کالج همبرید ازتون مدرک زبان می خواهند
من ویزیتوری 4 ساله گرفتم که مخوام اونجا ورک پرمیتش کنم
احتمالا برای عید بلیت بکیرم
میخوام یکی دوتا کلاس کاربردی برم تو ایران بلکه بتونم اونجا یه کار پاره وقت پیدا کنم
چه کاری رو پیشنهاد میدین؟
ما پارسال اکتبر اومدیم می خواهم از تجربه بگم شاید بدردت بخوره (ما 3 نفر آدم بودیم)
ببین ما از این ساکهای برزنتی که برای مکه استفاده میشه گرفتیم بعد همسرم برد یک خیاط کمی کوچکش کردن سایز مناسب هواپیما و چند تا هم کارتن 5 لایه محکم ار بازار گرفتم (برای حمل ظروف )من اصلا چمدان بزرگ نداشنم و 3تا هم سایز کوچک چمدان برای کابین گرفتم واین کلی به نفع من شد هر چمدان بزرگ حدود 6-7 کیلو هست در ضمن در کانادا
سرویس قاشق وچنگال غذا خوری وسرویس کارد وچنگال میوه خوری اونجور که ما در ایران داریم نیست وخیلی هم گرونه
سرویس قابلمه تفال هم خوبه
زعفران-زرشک-سبزی خشک
کتری وقوری -سینی خوشگل برای چای -چاقو آشپزخانه -استکانهای خوشگل مخصوص چای-دم کنی برنج
من کیفهای زنونه که داشتم آوردم خیلی بدردم خورد درضمن به نظر من لوازم آرایشی که داری با خودت ببر
سوتین حتما چند تا داشته باش مه این یک قلم مغمولا خیلی گرونه
وسایل کامپیوتر هم کانادا گرونه مثلا به نظر من یک هدفون ویک موس اضافه هم بیارید البته اگر لب تاب نداری بیا از اینجا بگیر بهتره
وتمای کتابهایی که لازم دارید رو در یک جعبه بگدارید مخصوصا کتابهای زبان یا آیلس هر وقت همسرتون رفت و مستقر شدید براشون با پست مطبوعات کنند با پست زمینی خیلی به صرفه هست