2777
2789
الهام جان من با لوفتهانزا اومدم که خودش با ایر کانادا مچ کرده بود و اول رفتیم ترونتو و 3ساعت بعد پرواز داشتم به ساسکتون ولی کلگری فرودگاه بین المللی داره باید ببینی با چی ایر لاینی کار میکنه لوفهانزا خوب بود ولی من شنیدم ترکیش ایر هم خوبه
ساسکتون نمیشه بار فریت کرد ولی برای کلگری میتوانی بارات فریت کتی حتما این کار بکن چون وسایلت رو خیلی ارزون می خرن واینجا باید 10 برابر پول بدی بخری البته وسایل برقی و چوبی نیار
ولی چون من امکان فریت نداشتم من 8 تا بسته 23 کیلویی و 3بسته 8 کیلویی داشتم البته 4 بسته اضافه بار بود ولی اون زمان(پارسال) با دلار دولتی 1270$ من اضافه بار دادم یعنی 500 هزار تومن و باز هم به نفع من شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راز گل سرخ اگر فقط یک فامیل نزدیک داری مهم نیست فوقش میگی که والدینیت هرگزباهشون رفت و آمد نداشتند وشما هم یادتون رفته بود بشرتی که خواهر و برادرت نباشند چون کانادایی ها حودشون بعضی وفتا میگن مثلا من 1خاله دارم البته یکی دیگه هم بوده که من هرگر ندیدیمش(چ.ن مادرش با اون خواهره رفت و آمد نداشته)
ممنون صد گل جون از راهنماییت.من که ساکن ارمنستان هستم و از اینجا مستقیم میام.احتمال زیاد تورونتو بمونیم خانه دایی ام به امید خدا.البته همه اینها منوط به این هست که اول جواب مدیکالمون درست بشه.
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
من که قسمت اعظم وسایلم مال پسرم هستش که اونها رو مجبورم بیارم.من کلا اینجا یاد گرفتم خیلی ساده زندگی کنم
بازم ممنون صد گل جون.راستی یک سوال من تو سایت اجاره خانه نگاه میکردم یا مالک اجاره میده یا شرکتها کذم بهتر ادم بگیره.و اینکه اول آدم هتل بره .تو چه مدتی میتونه خانه مورد نظرش رو پیدا کنه
دنیا جون هممن هم نسیم پول پیشمون رو صاحب خونه خورد و نداد به نظرمن شرکت بهتره اینجا 2 تا شرکت هست که خیلی معتبر هستhttps://www.broadstreet.ca

https://www.bwalk.com که اولی خیلی آپارتماتهاش نو هست ولی کمی نسبت به دومی گرونتره و در مرکز شهر نیست
و اینجا اول ماه به اول ماه خونه رو اجاره میدن بهتره پروازتون رو زمانی تنظیم کنید که 22-21 ماه اینجا باشید که خیلی هزینه هتل ندید
ممنون عزیزم واقعا لطف کردی.یک دنیا ممنون.انشا الله بیایم اونجا و بتونم دوست خوبی برات باشم.یه بوس گنده. ابدار
صد گل جون سایت دومی باز نمیشه .سایت اولی باز شد.بازم ممنون میشم اگر اطلاعاتی داشتی بدی عزیزم
ممنون صد گل جون .ما اگر خدا بخواد رجینا ساکن میشیم بازم منون از راهنماییات.چون محل کار همسری اونجاست.هر جا هستی خوش باشین