سلام مجدد به همه دوستای گل یکم از وضعیت خودم میگم امیدوارم بتونید راهنماییم کنید تقریبا 5 ماه که برای مهاجرت به کانادا ( کبک ) وکیل گرفتیم و مدارک و آمادده کردیم و نزدیک به دو ماهه که برای فایل نامبر منتظریم شوهرم از لحاظ مدرک تحصیلی جزء 16 امتیازی هاست خیلی استرس داریم نمیدونم چی میخواد بشه کسی هست کهاطلاعات داشته باشه و یا اینکه مثل ما اقدام کرده باشه من اصلا هیچ اطلاعی از روند کار ندارم و خیلی دوست دارم بدونم که تا کی زمان انتظار به پایان میرسه و همچنین دوست دارم مراحلش و بدونم چطوریه میشه با منم درد و دل کنید
صدگل جون از خدا بهترینا رو برات آرزو میکنم مرسی که اینقدر با حوصله تجربه هاتو در اختیارمون میزاری
حرف قشنگی زدی که اثاث خونمون بیارم و نفروشم فقط اگر به کلگری فریت کنم ، از کلگری تا ساسکاتون چه طوری مثلا 500 کیلو رو باید ببرم؟
صد گل جون میشه خواهش کنم اگر از چمدونت عکسی تو دسترس داری اینجا بزاری
راستی سیستم گرمایش ساسکاتون میشه توضیح بدی؟ خونه ها چه طوری گرم میشن؟
صد گل جون شوهرم اول دسامبر میرسه اونجا از این نظر که مردا زیاد به نکات ریز برای اجاره خونه توجه نمیکنن چه نکته هایی رو بهش یادآور ی کنم؟ خونه مبله راحت گیر میاد ؟ اصلا این مبله ها بدرد بخور هستن یا ساس تو اونا بیشتره؟
تیفانی جون شما باید با پروازی بیای که بیارت ساسکتون منظورت رو متوجه نمیشم که چطور از گلگری وسایلت رو بیاری ؟خوب با هر پروازی که بیای تا ساسکتون وسایلت رو هم مییاره ولی اگر منظورت اینکه وسایلتون رو فریت کنی تا کلگری بعد با یک وسیله ای بیاری ساسکتون اصلافکرش رو نکنید که به صرفه نیست ببین اولا به شوهرت بگین هر خونهای که اجاره میکنه به دقت درز پشت کمدلباسها ودر اتاقها رو نگاه کنه بعد هم چند شب اول که خونه رو کرایه میکنه نصفه شبها بلند شند و چراغ روشن کنه اگر خونه ای ساس(bed bug) داشته باشه مشخص میشه بعد هم تو اینترنت شکل ساس ببینه که بدونه چه شکلی هست اگر یک هفته یکجا باشند می فهمند که bedbugداره یا نه؟ سیستم گرمایی خونه های کانادا کلا با ایران فرق میکنه آنقدر گرم میشه که من مرتب شوفاژها رو میبستم اصلا نگران سرما نباش من هیچ وقت دنبال خونه مبله نبودم
ببین تیفانی جان بعد که شوهرت انشالله اومد و جابجا شد خیلی از وسایل رو از طریق پست زمینی بفرست مثل کفش-کیف-پتو-بالشت -مالفه- قاشق- کتری-قوری -چنگال ولباس-کتاب -اگر بچه داری وسایل بچه و.... باور کنید همین وسایل رو ازتون تو ایران هیچی نمیخرن بعد که یک بالشت میخری اینجا30$ اه از نهادت بلند میشه البته اصلا نری از ایران خرید کنی اگر تو خانه داری وخوب هست با خودتون بیارید بعد که جا افتادید حقوق اینجا رو داشتید میرید بهترینها را برای خودتون میخرید و اشتباه بزرگی هست که در ایران چمدان بخری چون اولا هر چمدان 6-7 کیلو وزن داره و دوما اینجا بهترین چمدانها با مارکهای عالی رو 2-3 بار در سال تا مرز 75% حراج میکنندبعد هم شما نمیخوای بیاین مسافرت که تو فرودگاه فکر این باشی که مردم چی میگن شما مهاجر هستید باید بهترین و به صرفه ترین کار انجام بدین
Salam... elham jan are dokhtaram 4salesh hast.manam khoshhal misham hamsaye beshim.har soali ham dashti bepors man dar khedmatam.sabzi ham man khodam kheyli ahle sabzi o ghazahayi mesle sabzipolo va ash ... nistam va sabzihayi k ba khodam avarde bodam hanoz daram va fekr konam tare va shambalile inja nist.vali be ghole sadgol jan har chi betoni biyari khobe chon inja geron hast sabzi .vase ghorme sabzi ham man bazi vaghtha az konservesh estafede mikonam bazi vaghtha ham az yek khanome irani ke khodesh sorkh mikone mikharam chon ba sabzi khoshk dost nadaram.
Sama jan sait yek college k kheyli az reshteha ro dare.dorehash ham fargh mikone masalan vase yek reshte 5mahe vase yek reshte momkene 2 sal bashe vali certificatesh motabare chon in college inja jozve khobhast va kheyliha ro mishnakhtam ke bad az etmam tonestan kar gir biyaran.avalesh ham emtahane zaban midi agar be hade lazem nomreh nayari khodeshon class zaban ham darand
Tifani jan man do mah toye apartmane moble bodam.khob bod.moshkeli nadashtim.vali khob belakhare mesle khone khode adam namishe vali vase movaghat khobe
Rasti yadam raft elham dar morede vasayel porside bodi.be nazare man agar betoni vasayelhato ferit koni biyari kheyli khobe chon inja avale kar mikhay ba riyale tabdil shode b dolar kharj koni k hame chiz geron dar miyad.man khodam joz 12ta boshghabo ghashogh changal chizi nayavardam.hame chiz ro inja kharidim vali masalan zarfhash be khoshkeliye zarfhaye irani nist va onhayi ham k shike kheyli gerone.