راستش من هم نظر مصی را قبول دارم هم صدگل را دانشجویی امدن یه سری مزایا داره مهاجرتی هم یه سری اما هر چه زودتر اومدن با دانشجویی بهتره و اگر مشکل مالی نباشه 100 درصد دانشجویی بهتره
IHONYEY عزیز به نظر من این پروسه مهاجرتی اصلا اعتبار نداره که چقد طول میکشه بهتره ادم زندگیش را داشته باشه و برنامه هاش را معطل این نکنه خصوصا اینکه در ایران کمک همه را دارین
منم زایمان دومم اینجا بود ایران از روز اول دکتر متخصص میگیری اما اینجا معمولا زیر 12 هفته نمیدن زایمان طبیعی را دکتر شیفت انجام میده اگه تو اون شرایط اورژانسی بشه و سزارین پیش بیاد بازم دکتر خودت نمیاد چیزی که برای دوستم اتفاق افتاد و برای من در مرحله شرف بود اینجا اون حساسیتهای ایران را ندارن در دوران بارداری همه چی را میگفتن طبیعیه و عادی کلا 2 بار سونو بیشتر نمیدن و آزمایش هم یه بار. البته ماه آخر از این تستای فوری پروتیین و قند هر بار در مطب میگرفتن خلاصه که اسون گیر ترن و زیاد لی لی به لالای خانم باردار نمیزارن من در کل در ایران هم مشکلی با آزمایش و سونو و اینا نداشتم. همه شون خوب بودن اینجا هم خوب بود اینکه بعدا بچه ها چه برخوردی با محل تولدشون داشته باشن رو نمیدونم البته که میشه حدس زد براشون مهم باشه مثلا پسر اول من گاهی پز برادرش را میده که کاناداییه!!! و گاهی هم حسودی میکنه و میگه خوب منم کانادایی ام دیگه، نه؟ و برخورد دیگران با نام کشور ایران متاسفانه هست دیگه و همه جا میبینیم
ولی بازم معتقدم که اگر آدم فکر میکنه کارش طول میکشه نباید صبر کنه تا بعد ببینه چی میشه ولی من اگر مطمئن باشم کمتر از 1 سال بعد کارم درست میشه میزارم در جای جدید البته بگم روزای اول خیلی سخته داره همه چی جدیده آدم باردار هم باشه به مراتب سخت تر ولی خیلی ها با شرایط بارداری اومدن و اینجا بودن و زایمان هم داشتن اما این نکته هم میمونه که بعدها این فشارها و سختی هایی که مهاجرت و بارداری توامان روی جسم و روانشون اورده کجا نمود خواهد کرد...و باز هم بستگی داره اون طرف چقد ادم قوی ای باشه
مامان ساغر جون حسابی که باید پرینت بگیری 17100 دلاره البته برای سه نفر که با ارز مرجع 2480 تومان یعنی یه چیزی حدود 42 میلیون تومان ولی یه چیزی که نسبت به سالهای قبل فرق کرده اینه که مثل اینکه پرینت حتما نباید حتما 6 ماهه باشه و فرقی نمیکنه چقدر توی حساب مونده باشه که این خیلی خوبه...
مامان سارا جون ما هم به همین شک کردیم...این همه امکانات واقعا بعیده...
سما جان به امید روزهای خوب. ما رو توی جریان کارت قرار بده خانمی امیدوارم زودی کارت درست بشههههه.
مصی جان ممنون خانمی...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام به همگی یه سوال داشتم در مورد بیمه خصوصی میدونم که تورنتو بعد از سه ماه بیمه میکننه تازه واردها رو توی این سه ماه آیا بیمه خصوصی خوبه ینعی ارزش داره یا نه اگه آره کدوم شرکت بیمه خوبه؟