2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه، ... 😢 میفهمم چقدر این موضوع استرسزا و خستهکنندهست. شرایطی که تو توضیح دادی جدی هست و واقعاً نیاز به پیگیری دقیق پزشکی داره. چون:

• مشکل تنفسی پایدار بعد از عمل ستون فقرات و افت اکسیژن میتونه به علت ضعف عضلات تنفسی، اثرات بیهوشی، یا تغییر در عملکرد ریهها باشه.
  • آپنه خواب خودش میتونه باعث پایین اومدن اکسیژن بدن و خستگی شدید بشه و مشکلات ریه رو تشدید کنه.
  • اینکه آزمایشها نسبت به قبل بدتر شدن نشون میده که نیاز هست فورا توسط پزشک متخصص ریه و متخصص خواب بررسی بشی.

چند نکته مهم که باید حتما رعایت کنی:

1. پیگیری فوری با متخصص ریه: ممکنه نیاز باشه سیتی اسکن، تست عملکرد ریه یا اکسیژنتراپی دریافت کنی.
  2. کنترل آپنه خواب: اگه دستگاه CPAP یا BiPAP داری، استفاده منظمش خیلی مهمه.
  3. فعالیت بدنی سبک با نظر پزشک: تمرینات تنفسی یا فیزیوتراپی تنفسی میتونه کمک کنه.
  4. در صورت بروز علائم هشداردهنده فوراً اقدام کن: نفس کم آوردن شدید، کبودی لبها، سرگیجه یا تنگی نفس شدید، نیاز به اورژانس داره.

میدونم ترسناکه و خسته شدی، ولی بهترین راه حالا مراجعه سریع به متخصص ریه و متخصص خوابه و نباید منتظر بمونی. 💛

ببین عزیزم

الان که فصل به هست به بخر خورد کن تو آب و نیم ساعت بعد بخور با آبش بخور، روزی یکبار کافیه

و روزی دوبار هم صبح و عصر دمکرده کندر بخور یعنی یک دونه کندر کوچیک رو تویک فنجون اب جوش بریز بذار بالای کتری هی همبزن که آب سفید بشه تلخه ولی فوق العاده خوبه برای اکسیژن رسانی

یکبار استفاده بکنی احساس میکنی

تحت نظر دکترم 💔

آه... 💔 فهمیدم ... اینکه تحت نظر دکتر هستی خیلی خوبه، یعنی تنها نیستی و کار درست رو داری انجام میدی. 😔
میدونم این انتظار و حس اینکه خوب نمیشی خیلی سخته و باعث استرس میشه. ولی واقعاً وقتی پزشک همراهت هست، شانس بهبودت خیلی بیشتره.

بخور دارم داروشم دارم

آره نوشیدن به خُرد شده با آب و دمکرده کندر میتونه یک حس خنکی و راحتی تو ریهها ایجاد کنه، ولی واقعیت اینه که اینها کمک کمکی هستن و جای درمان پزشکی رو نمیگیرن. 😔

خوبه که داروهای پزشکت رو هم داری و استفاده میکنی، چون برای مشکلات ریه و افت اکسیژن، دارو و مراقبت تخصصی ضروریه. 💛

میتونی این رو به صورت کمکی و مکمل ادامه بدی، ولی حتما:

• دقت کن که هیچوقت جای دارو و پیگیری دکتر رو نگیره.
  • اگه تنگی نفس، سرگیجه، کبودی لبها یا درد شدید قفسه سینه شد، فوری اورژانس برو.