2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همگی
دوستانیکه تورنتو هستند ...

من و همسرم تا 6 ماه دیگه می خوایم بیایم اونجا
یه سری شناخت داریم اما اگر میشه به این سوالات من پاسخ بدید
با سپاس

گرفتن IELTS 7 اونجا بعد از 6 ماه تو محیط بودن راحتتر از ایرانه ؟

یه خونه 70 متری تو یه کاندو تو محل markham حدودا ماهی چقدر اجارشه ؟

شما چیزی در مورد وام تحصیلی osap شنیدید ؟

بهترین محل برای سکونت که نزدیک مترو و اتوبوس باشه و هزینه ها هم بالا نباشه و سوپری های حلال هم اطرافش باشن کجاست ؟

و سوال آخر یه کار دم دستی معمولا حقوقش ماهی چقدره ؟
به 3000 دلار میرسه ؟

یک دنیا ممنونم که وقت میذارید و پاسخ میدید
نازنین جان
شما برا ی اینکه قیمت کاندو ها با سایز مورد دلخواه رو دی بیاری میتونی به سایت زیر بری و محله مورد نظرت رو بزنی
http://www.realtor.ca/map.aspx?&vs=VECondo&beds=0-0&baths=0-0&minr=0&maxr=0&area=markham&trt=3#acr:false;ac:false;baths:0-0;beds:0-0;fp:false;gar:false;pmin:0;pmax:0;rmin:0;rmax:0;openh:false;pool:false;stories:0-0;buildingstyle:;buildingtypeid:;viewtypeid:;waterfront:false;forsale:false;forrent:true;orderBy:A;sortBy:1;LisStartDate:;mapZ:12;page:1;mapC:43.8407178, -79.28592681999999;curView:;curStyle:r;leftMin:false;rightMin:false;chkSchl:false;chkTran:false;chkPol:false;chkMed:false;chkWrk:false;chkFire:false;chkAll:false

قیمت ها دستت میاد. در مورد ایلتس هم اینجا خیلی ها هستند که مدتها اینجان ولی زبانشون هنوز خوب نیست. به نظر من وقتتون رو تلف نکنید و ایران ایلتس رو بگیرید من تو وبلاگم یه چیزهایی در مورد همین ایلتس دردست داشتن نوشتم. بعدش هم اینجا اول که میای اینقدر مشغول میشی که فرصت نمیکنی بخونی. لیستنینگ ادم بهتر میشه البته.
osap رو تو سایتش که بری بنا به وضعیتت میگه که چقدر میتونی بگیری میتونی براورد کنی. تو گوگل بزن سایتشو پیدا میکنی. خیلی چیزها باعث میشه که این مقدارش کم یا زیاد بشه.
به نظر من شما اولش یه جایی رو موقت اجاره کنید مثلا یکماهه بعد دستتون میاد که کجا زندگی کنید و بعد اینکه برای گوشت حلال نیازی نیست حتما سوپرهای ایرانی بری که با قیمت گرونتر به شما بفروشن فروشگاههایی مثل نوفریلز و فود بیسیک هم اینها رو دارن. تو محله ای هم که خونه میگیری اگه نزدیک به محله پاکستانی ها باشه حتما از اینجاهایی هست که گوشت حلال باشه.
بعد هم زیاد سخت نگیر ما هم هی حلال و حروم میکردیم یکی گفت فکر کردی شاهرگ مرغ رو میان میزنند؟!! یکی هم نشسته مرغ ها زیر دستگاه میرن بسم الله میگه اون وسط ها هم یهو خوابش میره میبینی چند تا مرغ سرشون بریده شد بدون بسم الله.
سلام خانمهای گل

سما جان همسرم احتمالا اکتبر امتحان بده

آیلتس تهران ثبت نام کرده . شما چی ؟ کجا ثبت نام کردید خانمی؟

برق خونده...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
نازنین جان
کار دم دستی میشه کاری با مینیمم حقوق ساعتی یعنی ساعتی حدود 10 دلار و چند سنت که حتی اگر ماهی 160 ساعت کار کنی با کسر مالیات بیشتر از 1400 تا 1500 نمیشه.
بهترین محله نزدیک مترو و نزدیک سوپر ایرانیها تقاطع فینچ و یانگ هست.
برای آپارتمان 70 متری بسته به چند خوابه بودنش حداقل باید 1400 در ماه بدی.
آیلتس رو حتما در ایران بگیرید این اینجا بودن کمکی بهتون نمیکنه ضمن اینکه کلاس زبانهای در حد آیلتس بسیار گرونه کلاس زبانهای مهاجرین سطحش پایینه و لیست انتظار طولانی. بودن در محیط بهتون در امور روزمره کمک میکنه و نه بیشتر گاها هم شغل میتونه کمک کنه که اونم معمولا در 6 ماه اول کمک نمیکنه.
بچه ها کسی اینجا هست منو بتونه راهنمایی کنه
من الان تو اتریش زندگی میکنم ،و اقامت ازدواجی سه ساله دارم ،شوهرم داره میره ترنتو ،و قراره به من یه کاغذ بدن از طرف شرکتشون که ببرم سفارت ,کسی می دونه چقدر پروسه من طول میکشه که کارم درست شه ؟؟
سلام دوستان
می خوام بدونم وقتی مدیکال بیاد باز هم باید نگرانی بابت ریجکت شدم داشته باشیم یا نه ؟!
از لحاظ پزشکی مشکل نداریم . فقط می ترسم کسر امتیاز داشته باشیم
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
ببینید مدیکال وقتی میاد احتمالش زیاد هست که پاس ریکوئست بشین ولی صد در صد نیست. همین چند وقت پیش تو فروم مهاجر کانادا از خانواده 4 نفره که بچه ها شون بزرگ بودن مدیکال برای همه اومد ولی اخر سر افیسر گفت نمیتونه قانع بشه بچهه ها تو پرونده پدر و مادر باشن. یا یه نفر دیگه خرداد پارسال مدیکالش اومد و چون شرکتش تو تحریم بود باعث شد به مصاحبه بره و هنوز تکلیفش معلوم نشده. ولی خب احتماله دیگه. من خودم تا ایمیل ویزام نیومده بود خوشحال نبودم.