نازنین جان
شما برا ی اینکه قیمت کاندو ها با سایز مورد دلخواه رو دی بیاری میتونی به سایت زیر بری و محله مورد نظرت رو بزنی
http://www.realtor.ca/map.aspx?&vs=VECondo&beds=0-0&baths=0-0&minr=0&maxr=0&area=markham&trt=3#acr:false;ac:false;baths:0-0;beds:0-0;fp:false;gar:false;pmin:0;pmax:0;rmin:0;rmax:0;openh:false;pool:false;stories:0-0;buildingstyle:;buildingtypeid:;viewtypeid:;waterfront:false;forsale:false;forrent:true;orderBy:A;sortBy:1;LisStartDate:;mapZ:12;page:1;mapC:43.8407178, -79.28592681999999;curView:;curStyle:r;leftMin:false;rightMin:false;chkSchl:false;chkTran:false;chkPol:false;chkMed:false;chkWrk:false;chkFire:false;chkAll:false
قیمت ها دستت میاد. در مورد ایلتس هم اینجا خیلی ها هستند که مدتها اینجان ولی زبانشون هنوز خوب نیست. به نظر من وقتتون رو تلف نکنید و ایران ایلتس رو بگیرید من تو وبلاگم یه چیزهایی در مورد همین ایلتس دردست داشتن نوشتم. بعدش هم اینجا اول که میای اینقدر مشغول میشی که فرصت نمیکنی بخونی. لیستنینگ ادم بهتر میشه البته.
osap رو تو سایتش که بری بنا به وضعیتت میگه که چقدر میتونی بگیری میتونی براورد کنی. تو گوگل بزن سایتشو پیدا میکنی. خیلی چیزها باعث میشه که این مقدارش کم یا زیاد بشه.
به نظر من شما اولش یه جایی رو موقت اجاره کنید مثلا یکماهه بعد دستتون میاد که کجا زندگی کنید و بعد اینکه برای گوشت حلال نیازی نیست حتما سوپرهای ایرانی بری که با قیمت گرونتر به شما بفروشن فروشگاههایی مثل نوفریلز و فود بیسیک هم اینها رو دارن. تو محله ای هم که خونه میگیری اگه نزدیک به محله پاکستانی ها باشه حتما از اینجاهایی هست که گوشت حلال باشه.
بعد هم زیاد سخت نگیر ما هم هی حلال و حروم میکردیم یکی گفت فکر کردی شاهرگ مرغ رو میان میزنند؟!! یکی هم نشسته مرغ ها زیر دستگاه میرن بسم الله میگه اون وسط ها هم یهو خوابش میره میبینی چند تا مرغ سرشون بریده شد بدون بسم الله.