2789
رشته من تحلیلگر مالی بود
وکیل هم گفت تنها کاری که می تونم انجام بدم اینه که پروندتون رو شیفت کنم روی کبک و فرانسه بخونید

ما هم ریز نمرات رو دادیم دانشگاه مهر کرد و ما خودمون فرستادیم وس
مامان کیانا ان شالله موفق میشه شوهرت -ولی رمز موفقیت اینکه زیان بدونی باور کن اگر الان که ایران هستی وقت بزاری برای زبان حتی معلم زبان بگیری بعدا خیلی راحتری
من در مورد این سایت چیزی نمیدونم ولی اگر کسی شانس مهاجرت داره بهتر مهاجرتی بیاد تا تحصیلی
به نظر من مخارج بستگی داره کدام شهر و استان باشی و لی 4000$ خوبه
شهلا جون به نطر من فرانسه نخون و از این فرصتی که داری بکوب زبان بخوان و همسرتون هم همینطور تا حالا نشده مه کانادا لیست مشاغل رو یک ساله تغییر بده تمام مدارکتون حاضر باشه سال دیگه تا لیست مشاغل تمدید شد اقدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز یه سوال دارم کسی درمورد ادمونتون و یا وینی پگ اطلاعاتی داره هزینه های زندگی و کاریابی. من شنیدم از بس همه رفتن تورنتو دیگه پیشرفت دراونجاسخته و ایالات غربی الان درحال پیشرفتن ؟ و اینکه ما ویزامون اومده و من و پسر 3.5 سالم و همسرم میخواهیم اسفند بیاییم ولی هنوز جامون مشخص نیست خیلی نگرانم.
یه سوال دیگه من لیسانس فیریک هستم و توتهران سابقه تدریس دارم فک میکنید میتونم تو مدارس اونجا کارپیدا کنم ؟واسه رزومه کاری چیا رو باید ترجمه کنم و بیارم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام

مامان کیانا جون

ما فقط خودمون فرستادیم بعد دیشب یه فروم از wes دانلود کردیم که باید اونو دانشگاه امضا کنه و بفرستیم برای اونا.

یعنی قبول ندارن که فقط ریزنمرات رو بفرستین.

دهنمون رو سرویس کردن واسه خاطر همین ریزنمرات چون مصی داشت و فقط یه درس 4 واحدیش توش نبود و مجبور شدیم از اول این کار را بکنیم.

عزیزم مگه همسر شما هم دانشگاه تهران جنوب بودن که ما می تونستیم بریم پیش همون اقاهه؟
یک شیر تو شیری شده حد نداره

از طرفی پول واریز شده و اینا می گن کی واریز کرده.
مامان کیانا هی دیشب می گفتم کاش بودی تو تاپیک ازت می پرسیدم.

الان ما اوون فرم رو گرفتیم که مصی ببره بده دانشگاه پر کنه باید بده کی پر کنه؟ اصلا پر می کنن ؟

بعد خودمون بفرستیم یا دانشگاه؟ اگه به اون باشه که می ذاره تا کی.

البته به wes میل زدیم که ما همچین کاری نکردیم حالا چی کار کنیم.

فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه آزادی نباید مدارک رو ببری دانشگاه باید ببری معاونت بین الملل دانشگاه آزاد اینم آدرسشه:

پاسداران بوستان هفتم، پلاک 159

آقای طباطبایی طبقه 4

مدارک مورد نیاز
اصل دانشنامه و ریز نمرات هر مقطع تحصیلی که باید از دانشگاه محل تحصیل دریافت شود.
ترجمه دانشنامه و ریز نمرات یا کپی رنگی کلیه صفحات ترجمه ( فتوکپی برابر اصل شده دانشنامه و ریزنمرات که ضمیمه ترجمه است باید کپی رنگی گرفت.)
فرم پر شده WES
کارت ملی
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
صد گل جان ممنون از پاسخت

همسرم زبانش مشکلی نداره منم دارم می خونم اما درهرصورت ما فکر میکنیم کسانی که مدرک دانشگاهی اونجا رو دارند راحتر کار پیدا میکنند بعد هم گفتند خودشون بعد از 3 سال اقامت میدند یعنی با یه تیر دو نشون ولی موندیم راسته همچین چیزی؟

میشه بگید چرا فکر میکنیدمهاجرت بهتر از تحصیلیه؟اونم با این شرایطی که اینها گفتند؟

میشه خانمهای دیگه هم نظرشون رو مثل صدگل جون بگند؟؟؟؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
شهلا جان من هم با نظر صدگل جون موافقم.مدرک زبانت انگلیسیت رو بگیر که برای سال آینده آماده باشی

مامان کیانا جان من که فوق الیسانسم باید هم ریز نمرات وهم اصل مدر کارشناسی و هم کارشناسی ارشد رو بدم؟دانشگاه هام فرق داشتن؟
با تو دوباره زن شدم.....
مامان کیانا جون

ببین من خنگ نیستما اما واقعاقاط زدم

ببین

الان می تونم اصل مدرک و اصل ریزنمرات رو ببرم پاسداران؟

اینا زدن که اصل فارسیش رو باید از ایران بفرستین و انگلیسیش رو قبول کردن
ببین مثلا این کپی رنگی رو که گفتی

ما تا روز اخر کپی سیاه سفید برابر اصل با مهر داشتیم که دیدم باید رنگی باشه کل مدرک رو فرستادیم برای عموم

و بعد عموم گفت اصلا فرقی نداره