2777
2789
والا دقیقا اینجوری به ما گفتند خانمم گفته بودم که باید اذ طریق دانشگاه هم اقدام بشه که ...

به نظرم بگو عموت مدارکت رو برات پست کنه خودت اقدام کنی...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی هم قبل از هر کاری همین الان پاشی بری پاسداران ببینی باید چی کار کنی

برو پیش آقای طباطبایی براش توضیح بده همسرم میگفت خیلی خوب کار آدم رو راه میندازه...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام

مامان کیانا مرسی عزیزم.خدا خیرت بده یکمی آروم شدیم.

رفتم پاسداران و از اقای طباطبایی پرسیدم و خیلی خوش اخلاق بود واقعا.خلاصه که قرار شد عموم اصل مدارک رو بفرسته و ببرم اونجا تا کارم رو انجام بده.

رفتم و امدم افتادم خوابیدم تا الان.
الهام جان هر دو تا شهری که گفتی خوبه ولی اگر واقعا برات فرقی تمیکنه به نظر من ادمنتون بهتره -چون مالیات در استان کمتره-اقتصاد پوباتر هست و....
شهلا جان من صدر صد با شما موافقم اینجا بهشت درس خواندن هست واینکه بلافاصله وارد دانشگاه بشید عالیه ولی از اون بهتر اینکه مهاجر باشید (pr داشته باشی )و برید دا نشگاه چون اینجا دانشگاهاش پولی هست واگر دانشجویی بیاید سر به فلک میشه
و به مهاجر دولت خیلی کمک میکنه هزینه برای بچه ها-مسکن-کمک هرینه برای مهد و....ا برگشت مالیات افراد کم درآمد حتی خیلی وامها رو فقط به کسایی کهprدارن میده
بعد هم شما وقتی مهاجرتی بیاید اجازه کار دارید- هزار مزایای دیگه و مهاحر بودن منافاتی با دانشجو بودن نداره
مامان کیانا جون، به نظر من اگه کسی بتونه پذیرش دانشجویی با ساپورت مالی خوب بگیره خیلی بهتره به چند دلیل.
1- سرعت کار خیلی بالاتره (به جای اونهمه سال که منتظره کارای مهاجرته اومده و درسش و خونده و کلی با محیط و فرهنگ و .... آشنا شده) 2- در بدو ورود مشغولیت داره و استرس پیدا کردن شغل و...نداره 3- فرصت بسیار خوبیه که برای آشنا شدن بیشتربا محیط، فرهنگشون تو همه زمینه ها (کاری، تحصیلی و .... ) تقویت بیشتر و بیشتر زبان 4- اقدام برای مهاجرت از داخل کانادا انجام میشه که پروسه یه کم متفاوت و راحت تری نسبت به اینکه از ایران اپلای کنی هست 5- در مدتی که داری درس میخونی امکاناتی برای دانشجوها هست که میتونند از کلاسهای رزومه نویسی ، کاریابی ، مصاحبه و خیلی چیزای دیگه استفاده کنند (اینا کارایی هست که مهاجرا وقتی میان چندین مدت باید وقت بذارن وانجام بدن) بنابراین شما خیلی زودتر از اینکه درست تموم شه اقدام به جاب اپلای کردن میکنی ضمن اینکه تو دانشگاه ممکنه از طریق استادت و یا کنفرانسی جایی کانکشن پیدا کنی (اگه زرنگ باشی)

در کل از نظر من روش دانشجویی روش سریعتر و با استرس کمتری برای مهاجرت هست و معمولا کسایی که از این روش اومدن خیلی موفق هستند.
البته این رو هم باید بگم که شما بعضی از امکانات مهاجرا رو نداری که البته اینهم به نظر من نکته مثبتی هست چون باعث میشه آدم بیشتر تلاش کنه
مصی جون من باهت موافق نیستم
جواب گزینه هان اینه:
1)اگر از طریق اسکیل ورکر فدرال اقدام میکنید 1 سال وگاهی کمتر از یکسال میشه پروسه مهاجرتون مثال خود من (این شامل قوانین جدید مهاجرت هست از 2010 )
2)ورود به دانشگاه را میتوانند از همون اول شروع کنند اگر مدرک زبان داشته باشند واین ربطی به نحوه ورودشون به کانادا نداره پس این مزیت نیست گزینه سوم هم به همین علت جز مزایا نیست تازه اگر مهاجرتی یبایید میتواننداز کلاسهای مجانی زبان و کاریابی و رزومه نویسی استفاده کنند
4) اتقافا این کار همراه بااسترس زیاد هست چون اگر جواب منفی باشه با این همه هزینه ای که دادید برای دانشگاه خیلی سخت میشه واگر مدت زمانش رو میگی من در شماره 1 گقتم که از سال 2010 دیگه کمتر از یکسال هست و نمونش خودم و چند دوست دارم که اونها هم 1 ساله اومدن
5) مصی جون اینها که گفتی برای مهاجران هست وما در این 10 ماهی که کانادا هستیم ازشون استفاده کردیم وقسمت آخر هم خوب من گفتم میتوانند مهاجر باشند و برن دانشگاه -تازه از لحظه ای که pr داری حساب میکنند برای ستیزن شیپی

ودر آخر شکی نیست که اینجا بری درس خواندن خوبه و اگردانشگاه بری راحتر کار پیدا میکنی ولی دانشگاه رفتن بهتر با این همرام باشه که دقدقه برای اجاره خونه(چون معمولا فیش حقوقی می خوان)-گرفتن کار -مسائل پزشکی-و از همه مهمتر هزینه هات نداشته باشی .
البته صحبت من با کسایی هست که میتوانند مهاجرتی اسکیل ورکر فدرال بیان.