2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سایت مهاجرت تعداد پرونده های پذیرش شده رو به روز کرد
متاسفانه رشته من پر شد!!

حالا یا باید بخونم برای ب 2 که خوب خیلی سخته و من اصلا فرانسه بلد نیستم یا اینکه دیگه چشم از کانادا بپوشانیم
دوستان اگه اطلاع دارین جواب بدین

ما تمام مدارک رو ترجمه شده فرستادیم برای wes حالا تو مدارکی که باید باشه نوشه که ریزنمرات رو باید دانشگاه برامون بفرسته.

حالا اصلا نمی دونم باید چه کرد؟ دانشگاه ها که نمی فرستن.
سلام به همگی
تی تی جون ممنون ولی حتما درآمد شوهرتون زیاده چون من یک دوست دارم اونجا که خیلی بیشتر میگیره
سما جان باید بعد از ترجمه ریز نمرات رو ببرید دانشگاه -امور بین الملل یا اگر از دانشگاه بپرسید بهتون میگه کجا بگید مثلا می خواهیم بفرستیم برای یک دانشگاه در خارج برای پذبرش(راستش رو نمیخواهد بگید) بعد دانشگاه تمام صفحات را مهر میکنه یک پاکت هم ببرید بعد میزاره تو ی پاکت و درش رو هم براتون مهر میکنه بعد شما اونو می فرستید برایwes
فتی جان اگر شما هم کمی وقت بگذارید واز -70-60 صفحه آخر رو بخوانید جواب همه سوالاتتون رو پیدا میکنید
اتفاقا این تاپیک کانادا خیلی مفید و کاربردی هست و معمولا هر کسی سوال داره چه در ایران و چه کانادا میپرسه وهر کسی هم توانست جواب میده
سلام به همه خانمای گل

سماااااااااااا جان مگه من دو دفعه بهت نگفتم گلم که هم باید خودت بفرستی هم دانشگاه توی ایمیل هم که ادرس امور بین الملل و حتی کدوم طبقه و اسم آقاهه رو هم که برات نوشتم خانمی

راستی سما جان همسرم احتمالا اواخر مهر ماه آیلتس بده تورو خدا دعا کن 7 رو بگیره نیاز نباشه منم آزمون بدم
موفق باشی گلم...

خانمهای با تجربه یه همفکری می خواستم :

راستش ما به ایت آدرسی که دوستمون توی صفحه قبلی گذاشته بودند برای بورس تحصیلیhttp://www.ireducation.net/

تماس گرفتیم اونم گفت رزومه کاریتون رو بفرستید کارشناسها بررسی می کنند و بهتون جواب می دند.همسرم هم فرستاد. حالا ایمیل زدند بالای 80 درصد بورسیه بهتون تعلق می گیره باید برای قرارداد اقدام کنید

به نظرتون راسته؟یکم عجیب نیست شرایتش!!!!!!!!!!

4000 دلار در ماه.بعد از سه سال اقامت دایم. حضور همسرو اجازه کار اون و...

اصلا خوبه اقدام کنیم؟

یه سوال دیگه؟هزینه یه زندگی معمولی با یه بچه کوچیک در ماه چقدر هستش؟

ممنون از راهنمایتون..

یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!