سلام به دوستان عزیززز سئوال دارم من چند تا اسم خارجی هست که خیلی دوست دارم مثل کاترین و ناتاشا یا میشا برای دختر و ناتان(به معنی بخشش) برای پسر و چند تا اسم دیگه اما این اسمها توی ثبت احوال ایران 100 درصد نیست. حالا سئوالم اینه که 1- بچه ای که خارج از ایران هم متولد میشه مجبور از همین اسمهای موجود در ثبت احوال ایران استفاده کنه؟ یا میشه اسم غیرایرانی هم براش انتخاب کرد؟ 2- میشه شناسنامه ایرانیش یه اسم و شناسنامه کاناداییش یه اسم دیگه باشه؟
بانوی شرقی جان نه نمیشه حتما اسم شناسنامه خارجی و ایرانی باید یکی باشه و باید تو سایت ثبت احوال باشه یکی از دوستای من برای این که این داستان رو دور بزنه برا دخترش یه middle name هم انتخاب کرد که الان تو مدرسه و خونه با اون که خارجی هست صداش میکنند ولی تو شناسنامه فارسیش و اسم اولش ایرانی هستش. ما هم اسم Arshawn رو انتخاب کردیم حتا بخش Shawn رو مدل اینجا نوشتیم که اگه بعدا خواست بگه Shawn صداش کنند
آره نسیم جونم اشاره نشده...Passport/Travel Document: Valid passport or travel document for yourself. This must be received at this office by: 07/10/2013
سلام دوستان همونطور که تو پستهای قبل خودمو معرفی کردم ما هم در میانه راه مهاجرت به کانادا هستیم. سی اس کیو واسه کبک رو گرفتیم و الان منتظر فایل نامبر فدرالیم. اینجا میخوندم که بعضی دوستان حرف از معادل کردن مدارک تحصیلی میزدن. میخواستم بدونم در چه مرحله این کار نیاز هست. و کلا واسه همه رشته ها و همه مقاطع این کار نیاز هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. (کارشناسی الکترونیک و ارشد مواد هست رشته های ما.)
سلام دوستان یک سوال دارم، ابتدا به ساکن برای ورود به کانتدا چه وسایلی باید همراه داشته باشیم؟! منظورم از وسایل منزل هست می خوام بدونم چه چیزهایی خریدشون اونجا به صرفه نیست!