2777
2789
سلام به دوستان عزیززز سئوال دارم
من چند تا اسم خارجی هست که خیلی دوست دارم
مثل کاترین و ناتاشا یا میشا برای دختر و ناتان(به معنی بخشش) برای پسر و چند تا اسم دیگه
اما این اسمها توی ثبت احوال ایران 100 درصد نیست. حالا سئوالم اینه که
1- بچه ای که خارج از ایران هم متولد میشه مجبور از همین اسمهای موجود در ثبت احوال ایران استفاده کنه؟ یا میشه اسم غیرایرانی هم براش انتخاب کرد؟
2- میشه شناسنامه ایرانیش یه اسم و شناسنامه کاناداییش یه اسم دیگه باشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بانوی شرقی‌ جان نه نمیشه حتما اسم شناسنامه خارجی‌ و ایرانی‌ باید یکی‌ باشه و باید تو سایت ثبت احوال باشه یکی‌ از دوستای من برای این که این داستان رو دور بزنه برا دخترش یه middle name هم انتخاب کرد که الان تو مدرسه و خونه با اون که خارجی‌ هست صداش میکنند ولی‌ تو شناسنامه فارسیش و اسم اولش ایرانی‌ هستش. ما هم اسم Arshawn رو انتخاب کردیم حتا بخش Shawn رو مدل اینجا نوشتیم که اگه بعدا خواست بگه Shawn صداش کنند
حامد میگه من چون کیِسم خاص بوده(اولین مورد حساس بعبارتی) شاید دارن تازه پرونده همراهامو چک میکنن!

یکی هم میگفت احتمال داره واسه همراه رو به ای میل خودش اطلاع بدن!
.
سلام سما جان من که کامل برات توی ایمیل مراحل رو توضیح دادم عزیزم دوباره بخونی متوجه میشی ...

سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمک کنم...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام دوستان
همونطور که تو پستهای قبل خودمو معرفی کردم ما هم در میانه راه مهاجرت به کانادا هستیم. سی اس کیو واسه کبک رو گرفتیم و الان منتظر فایل نامبر فدرالیم.
اینجا میخوندم که بعضی دوستان حرف از معادل کردن مدارک تحصیلی میزدن. میخواستم بدونم در چه مرحله این کار نیاز هست. و کلا واسه همه رشته ها و همه مقاطع این کار نیاز هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
(کارشناسی الکترونیک و ارشد مواد هست رشته های ما.)
خدایا شکرت :)
سلام به همه

مرسی راز جونم

بچه ها کسی از فامیلا نمیان پیشتون یا کسی نمیره جدیدا کانادا؟

لی لی جون الان برات میذارم

راستی نسیم جونی مبارکه جناب روحانی هم امدن دیگه خیالت راحت شد

امیدوارم اوون دلیلی که من بهش رای دادم زودتر عملی کنه ( موسوی و کروبی)
مامان سارا جون با عرض معذرت واسه دیر جواب دادنم

نه عزیزم من ونکوور زندگی میکنم

ولی خوب چون کلگری هم وست کوست محسوب میشه بهت گفتم به وست کوست خوش اومدی :))))))
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.