2777
2789
بچه ها انشا الله اوایل تیر می خواییم بریم کانادا هم مونتریال میرم هم تورنتو اگه کسی بسته ای یا کاری داشته باشه بنده در خدمتم،می تونین برام میل بزنید خوشحال می شم کاری از دستم بر بیاد
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...
مامی هیراد جان چه جالب، چون منم از سال 80 تا 82 خوزستان بودم تو مدیریت درمان. اگه شما اون سالها اونجا بودید شاید اقلا اسمم رو شنیده باشید. من سال 80 از تهران انتقالی گرفتم اومدم اهواز به خاطر کار همسرم. قسمت اداری کار میکردم. سال 82 اومدیم کانادا و بهمن 88 برگشتیم ایران که مدیریت درمان کرج بودم. پارسال هم کلا استعفا دادم و مرداد ماه هم برگشتیم دوباره. ولی الان آمریکا هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان

ندا جان من از طریق اسپانسر همسر اومدم .تقریبا دو سال پیش 3000 دلار به وکیل دادیم و تقریبا 500 دلار هم باقی هزینه ها
شد .از شانس بد ما خورد ب تعطیلی سفارت سوریه و جابه جایی پرونده ها و کار من یه سال طول کشید و از دفتر انکارا ویزا صادر شد.
الان هم دان تاون ونکور زندگی میکنم ببین سبک زندگیا با هم فرق میکنه ولی به نظر من با 3000 دلار یه ادم مجرد زندگی خوبی میتونه داشته باشه واگر متاهل باشه شاید یه زندگی معمولی رو به خوب داشته باشه
بچه ها برای دانشجویی . هزینه ی ماهانه ی زندگی 3 نفره و هزینه دانشگاه چقدر میشه ؟
تو دوران دانشجویی میشه کار گیر اورد و تبدیل وضعیت کرد ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
نه میشاد

امسال قبل از اینکه بخوای برای مهاجرت اقدام کنی اول باید مدرکت توسط دولت تایید بشه و بعد که تایید شد می تونی برای مهاجرت اقدام کنی

برای تاییدیه مدرک ایلتس نمی خواد

تا تایید بشه انشااالله مصی هم ایلتس می گیره

مامی هیراد جون یعنی نمی تونین یه قرارداد جور کنین؟ با یه بیمارستان یا درمانگاه خصوصی؟

البته اگه بیمه بودین در کل
دوستان عزیز میخواستم بدونم گرفتن ویزای دانشجویی از یک کالج یا دانشگاه از مقطع دیپلم برای هر رشته ای که بشه حتی دوره های زبان انگلیسی فقط به عنوان راهی برای رفتن ممکنه الان؟ و بعدا میشه تبدیلش کرد به ویزای دائم؟
سلام
آیا میشه بدون مدرک زبان به کانادا مهاجرت کرد؟

من یه مطلب اینجا خوندم:
http://www.ganjico.com/Details/194/%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7:

شرایطش اینه که بدون مدرک زبان به شرطی که رشته ات پرستاری، شیمی، هوافضا باشه و متاهل باشی و سن زیر 35 سال می تونی بری کانادا...

کسی اطلاعاتی داره؟
سلام من برا مونتریال رفت 2jul و از تورنتو برگشت 18jul می خوام بیلیط تهیه کنم-البته 3 روز اینور اونور زیاد فرقی نداره برا 2نفر مناسبترین قیمت از کجا میتونم گیر بیارم؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...