سلام خانومای عزیز ،
میخوام با کسی که 5 ساله باهم دوستیم تا سال دیگه ازدواج کنم

، گره کار اینجاست که این آقا داماد پاسپورت کانادایی داره و اونجا راحت میتونه زندگی کنه ، و الانم یک سال و نیم که اونجاست و درس میخوند و الانم 3 ماهه داره تو رشته مورد علاقش کار میکنه ، راستش دقیق نمیدونم حقوقشو ، هیچ وقت کامل نپرسیدم ، اما فکر کنم ماهی 3000 دلار باشه که یه آپارتان تو دون تون، ونکوور اجاره کرده ماهی 1600 دلار و حدود ماهی 3.5 میلیون هم از اینجا و کرایه خونش بدستش میرسه ، 500 دلار هم برای 10 جلسه به مربی باشگاهش میده و باشگاهم سره کار میره ، دیگه اینکه آخر هفته ها هم معمولا سینما و شام بیرونه و کلا این خرجارو داره
پس انداز آنچنانی نداره ، البته من اصلا ازش اینچیزارو تا حالا نپرسیدم و خودش لابلا صحبتاش گفته
اما خب به هر حال وقتشه جدی تر تصمیم بگیریم ، اینکه من رشتم کامپیوتره و تو زمینه درسیم دارم کار میکنم و حقوقه کم و بیش 900 تومن دارم اما میدونم برم اونجا هیچی نیستم :( و کلی باید تو زمینه های دیگه تلاش کنم.
سواله من اینه شماهایی که اونجا زندگی میکنید ، یک نفر به شرایط داماد ما میتونه یه زندگیو معمولی بچرخونه؟ خیلی سخته ؟
من تا ساله دیگه آیلتسمو میگیرم و میخوام همین زمینه شغلیم که لینوکس و اوراکل (مباحث کامپیوتری ) رو دنبال کنم اما خب خیلی باید قدر باشم ، برای این یک سال باید بکوب اینجا بخونم تا اونجا یه حرفی برایه گفتن داشته باشم.
اما مشکل من اون اوایله که تا من کار پیدا کنم هزینه ها میرسه یا نه؟
البته حقوقش سال به سال باید افزایش پیدا کنه قاعدتا و اینکه قرارداد کاریش فعلا 6 ماهست.. بیکار شه چی؟!
یا نگرانی هام بی مورده؟
و سوال بعدی اینهکه کسی از روند گرفتن اقامت با ازدواج و دردسراشو هزینه هاش خبر داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزایه من:*