2777
2789
باز دوباره کلی وراجی کردم یادم رفت بگم : من موبایلم قاط زد و کل شماره هام رو پاک کرد . از بعضی از بچه های اینجا شماره داشتم که با اونهایی که از طریق فیس بوک در تماس بودم ، تماس گرفتم و شماره هاشون رو گرفتم . ولی مابقی شماره ها رو ندارم . خواستم به دوستانی مثل سحر جان ؛ خبر داده باشم که اگر تماس نگرفتم ، شماره شون رو گم کردم .
سپیده جان منتظر بودم از خودت و احوال روزگارت بنویسی خوشحالم که با امیدواری جلو میری..عزیز اینو بدون الگوی بینظری برای خیلی ها مثل من هستی..هم از طرفی نامیدم هم از طرفی ناخونک میزن به رفتن
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومای عزیز ،
میخوام با کسی که 5 ساله باهم دوستیم تا سال دیگه ازدواج کنم ، گره کار اینجاست که این آقا داماد پاسپورت کانادایی داره و اونجا راحت میتونه زندگی کنه ، و الانم یک سال و نیم که اونجاست و درس میخوند و الانم 3 ماهه داره تو رشته مورد علاقش کار میکنه ، راستش دقیق نمیدونم حقوقشو ، هیچ وقت کامل نپرسیدم ، اما فکر کنم ماهی 3000 دلار باشه که یه آپارتان تو دون تون، ونکوور اجاره کرده ماهی 1600 دلار و حدود ماهی 3.5 میلیون هم از اینجا و کرایه خونش بدستش میرسه ، 500 دلار هم برای 10 جلسه به مربی باشگاهش میده و باشگاهم سره کار میره ، دیگه اینکه آخر هفته ها هم معمولا سینما و شام بیرونه و کلا این خرجارو داره
پس انداز آنچنانی نداره ، البته من اصلا ازش اینچیزارو تا حالا نپرسیدم و خودش لابلا صحبتاش گفته
اما خب به هر حال وقتشه جدی تر تصمیم بگیریم ، اینکه من رشتم کامپیوتره و تو زمینه درسیم دارم کار میکنم و حقوقه کم و بیش 900 تومن دارم اما میدونم برم اونجا هیچی نیستم :( و کلی باید تو زمینه های دیگه تلاش کنم.

سواله من اینه شماهایی که اونجا زندگی میکنید ، یک نفر به شرایط داماد ما میتونه یه زندگیو معمولی بچرخونه؟ خیلی سخته ؟
من تا ساله دیگه آیلتسمو میگیرم و میخوام همین زمینه شغلیم که لینوکس و اوراکل (مباحث کامپیوتری ) رو دنبال کنم اما خب خیلی باید قدر باشم ، برای این یک سال باید بکوب اینجا بخونم تا اونجا یه حرفی برایه گفتن داشته باشم.

اما مشکل من اون اوایله که تا من کار پیدا کنم هزینه ها میرسه یا نه؟
البته حقوقش سال به سال باید افزایش پیدا کنه قاعدتا و اینکه قرارداد کاریش فعلا 6 ماهست.. بیکار شه چی؟!
یا نگرانی هام بی مورده؟

و سوال بعدی اینهکه کسی از روند گرفتن اقامت با ازدواج و دردسراشو هزینه هاش خبر داره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزایه من:*
سلام دوستای عزیز

امیدوارم همتون شاد و پیروز باشین .

سما جان پیغامت رو الان دیدم ممنون از لطفت . اره ما میخوایم از کبک اقدام کنیم اما میترسم پذیرش پرستار کبک هم به زودی متوقف بشه اونوقت وقت ماست که از بین رفته ...
به نظرت ویزای دانشجویی چطوره ؟ اگه میشه راهنماییم کنی ممنون میشم . من رشته مامایی خوندم با معدل بالا ولی همسرم پرستاره با معدل زیر 16. چکار کنیم ؟ میشه با ویزای دانشجویی اومد و بعد 2 سال اقامت دایم گرفت ؟
سلام به همه

امروز امدم و خوندم و نوشتم اما نتم قطع بود و هی سند می کرد.

سپیده جون خیلی خوبه که میای می نویسی ها دلمون تنگ شده بود برات

ایول نلی جیگرطلا.چقدر عالی.من اونوقتا داشتیم تافل می خوندیم سعیدینا برای بار دوم می خواستن برن کانادا کههی دودل بودن

به لادن در همون هی زبان خوندن گفتم حداقل اینه که نیوشا زبانش عالی می شه و یه نیتیو می شه با این سن که داره

میره و مثل ما هی نمی شینه زبان بخونه و دوباره از اول شروع کنه با این درس دادن های مدارس ما زبان انگلیسی

میشاد جون مدارک رو برای تاییدیه می خوام بفرستم

مدرک لیسانس مصی و ریزنمرات

نسیم این عکس ارشان یعنی عالیه ها عاشقش شدم ماشااالله باشه به جونش این جیگر

مامی هیراد جون خواهش می کنم عزیزم خیلی به فکرتون بودم اخه تا اینو دیدم یادت افتادم.

ببین من می گم شما برای این قضیه که گفتم هر چه زودتر اقدام کنین.الان ایلتس هم که دارین چه وقتی رو می خوای از دست بدی؟

زودتر بفرست بره.

بعد هم این که مدارکتون رو که برای تاییدیه کانادا می فرستین یکی از اوون سایتا که نسیم جون چند ص قبل گذاشته

خودش خودکار برای 3 تا دانشگاه هم براتون اقدام می کنه.من می گم شما مدرکت رو بفرست که نمرت بالاتره

البته برای قضیه پرستاری نمی دونم ممکنه رشته شما رو قبول نکنن.زنگ بزن سوال کن.

ندا جوون عزیزم چرا تا الان نپرسیدی؟

اصلا چیز بدی نیست که اینقدر فکر می کنی.شما قراره با ایشون یک عمر زندگی کنی پس باید این چیزا رو بدونی.

به نظر من خیلی واضح ازش بپرس و منتظر نباش خیلی چیزا رو خودش بیاد بهت بگه.

من دقیقا نمی دونم خوب ونکوور شهر گرونیه اما در کل با اطلاعاتی که دارم فکر می کنم 3000 تا اکی باشه.

اما خیلی دقیق و واضح از خودشون سوال کن.تا با این ابهامات نخوای بری یه کشور غریب.

با اطمینان و احساس ارامش برو.
ندا جون
به نظر من این مهمه که 1- آیا این فرد مورد نظر شما از هر لحاظ برای ازدواج هست یا نه؟؟ 2- آیا خود شما مایل به مهاجرت هستید یا نه؟؟
اگه جواب هر 2 سوال مثبت باشه دیگه باید سختیهای بعدیش رو هم تحمل کنید و 2 تایی باهم زندگیتون رو در غربت بسازید. مثل همه زوجهایی که با هم تصمیم یه مهاجرت گرفتند و اومدند.

ممنون سما جون
میدونی واسه همسرم مشکل سابقه کار پرستاری داریم . من و همسرم کار اداری داریم توی استاد پزشکی تامین اجنماعی هستیم و سابقه کار مرتبط نداریم . همسرم یه کار پرستاری پاره وقت داشته منتظریم سابقه بیمه اش درست شه بعد اقدام کنیم . تازه خدا میدونه چند وقت طول بکشه و ایا میشه بریم یا نه . خیلی کلافه شدیم به همسرم میگم بیا بریم استرالیا و تمامش کنیم اما چه کنیم که دل از کانادا نمیکنیم : )))
به نظرت دانشجویی میشه کانادا موند و اقامت گرفت ؟
امیدوارم تو بتونی بری و موفق باشی عزیزم .
مصی و سماء جون مرسی

دلیل اینکه تاحالا نپرسیدم و خودمم والا نمیدونم.
از لحاظ مادی خوب خانوادش تو ایران وضعشون خیلی خوبه و اونجا رفته میدونم ساپورتش میکنن و الانم که حقوق خودشو داره و خونه ای که تهران داره رو اجاره داده و باز اون کمکشه

شاید بیشتر دلیلش این بود که تو این 5سال بیشترش درس میخوند و تازه وارد بازار کار شده، قبلش نمیتونستیم جدی صحبت کنیم .

از یه طرفی هم سطح مالی خانواده هامون خیلی فرق دارن، اون میخواد که ما با پول خودمون به سر و سامون برسیم که حفی توش نباشه ( کلی اینم داستان داره ها... )

مهاجرتم که از خدامه ، اما خب مامان و بابام هم سالم و سره حال نیستن دیگه و تنها منم تو خونه موندم و نگرانیه اونا برام شرایط سختی درست کرده.

از طرفی هم مامان بابام فکر کنم خیلی راحت و هلووو وار نزارن من برم

من و اون هم عاشقه همیم ، من میدونم میتونم سختی تحمل کنم ، اما بیشتر برای این اینجا اومدم و پست هاتون رو میخونم ، که بدونم تو ایران و تو این یک سال باید چیکار کنم که اونجا راحت تر کار و زندگیم و شروع کنم

تا الان بیخیال بودم و با اینجا اومدنم انگیزه پیدا کردم برم زبانم و ادامه بدم.

بازم مرسی از راهنمایی هاتون:***********
سلام ندا جان من برا همسرم اسپانسر بودم برا وکیل 2500 $ دادیم براهزینه های دیگه حدود 3000$ البته دقیق یادم نیست بهتر با یه وکیل مشورت کنید،درضمن همسر بنده برا کبک اقدام کرده بودند که حدود 8-9 ماهی طول کشید
درضمن اگه تصمیمتون قطعی هست بهتر باهم شفاف سازی کنین
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...