2777
2789
مرسی لیلیان جون
ولی حتما پیگیری کنید حیفه شاید دیگه همچین موقعیتی پیش نیاد وضع هر روز بدتره
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیلیان جون حتما پیگیری کنید و جواب بدین کاش نمیذاشتین یکماه بگذره چون فکر کنم نوشته بودی ماه پیش اومده چون جواب ندادن و یا تاخیر در ایمیل انها به این معنی میگیرن که واقعیت داشته هر چه سریعتر جواب بدین و واقعیت را بهشون بگین مطمئنا اونها حرفتون را باور میکنن فقط سریعتر
ان شالله موفق باشین
[خدایا شکر همه نعمتات]
هههههههههههه سما جون ، کلی خندیدم
اتفاقا من خیلی تعجب کردم. گفتم نکنه تو یه پستی جایی گفتم : ))
البته اینم بگم که من تو این تاپیکها حسابی تازه کارم. قسمت آمریکا رو کلی از صفحاتشو خوندم و تقریبا با بچه ها آشنا شدم ولی کانادا رو هنوز فرصت نکردم.
از اونجاییکه دنبال فرصتیم برگردیم کانادا دوست دارم تو این تاپیک باشم و از اطلاعات و نظرات دوستان مخصوصا تو زمینه جاب استفاده کنم.
شما کجای کانادا هستید؟؟

دوستان وضعیت جاب چطوره؟؟ البته میدونم تو تخصصهای مختلف متفاوته ولی میخوام به صورت جنرال ببینم نسبت به مثلا 6 ما یا یه سال پیش بهتر شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ممنون میشم هر کی اطلاعات داره بهم بگه
مصی جان وضعیت کار ایفتیضاحه!!!!! البته من در مورد کار مهندسی میگم. الان تمام شرکتهای مهندسی که من تو کارم میشناسم بشدت کمبود کار دارن و در حال اخراج نیروها هستن. همه شرکتها امید دارن که تا دو سه ماه آینده بتونن کار بگیرن ولی هیچی معلوم نیست.
از فردا lay off شرکت ما شروع میشه در سطح وسیع. گفته شده 150 نفر terminated هستن و تعداد زیادی که نمیدونم چقدره temporary lay off میشن. اینقدر این اخراج وسیعه که شرکت نمیتونه همه رو در یک روز انجام بده و گفته چند روز طول میکشه.
سلام دوستان
خوبین
میشه به من کمک کنین
من شدیدا نیاز به حساب پی پال دارم اما توی ایران نمیتونم باز کنم چون آی پی مشخض میشه
و نمیتونم به شرکت های اینجا اعتماد کنم

میشه یکی زحمتشو برام بکشه و یه حساب پی پال برام باز کنه و مشخصات و بده بهم ؟

منتظر پی ام هاتون هستم
maahe_noghrei@yahoo.com

سلام دوستان
خوبین
میشه به من کمک کنین
من شدیدا نیاز به حساب پی پال دارم اما توی ایران نمیتونم باز کنم چون آی پی مشخض میشه
و نمیتونم به شرکت های اینجا اعتماد کنم

میشه یکی زحمتشو برام بکشه و یه حساب پی پال برام باز کنه و مشخصات و بده بهم ؟

منتظر پی ام هاتون هستم
maahe_noghrei@yahoo.com

ممنون شهرزاد و سارا جون.

شهرزاد جون من تازه فکر میکردم شرکتهای مهندسی اوضاشون خوب باشه. من خودم مستر Agribusiness دارم و همسرم هم دکترا ژنتیک گیاهی. میدونم که ْscientific job تو رشته شوهرم خیلی سخت پیدا میشه همش بهش میگم کاش engineering خونده بودی.
میتونم بپرسم رشته شما و اسم شرکتتون چیه؟؟؟
ایشالله که شما جزء هیچکدوم نباشید.
سلام به همه

مصی جون ما که ایرانیم فعلا اینقدر به درهای بسته ی کانادا خوردیم که مثلا اینکه همسرم تو ارتش بوده یه شانس بزرگ به حساب میاد

اما خدا رو شکر .من قبلنا خیلی استرسی بودم و نمی تونستم یه جا بند شم تو این مملکت و هی می خواستم فقط برم

واسه همینم تا می خواستیم از طریقی اقدام کنیم یا درش بسته می شد یا دلار اینقدر بالا رفت که بی خیال می شدیم.

حالا هم اگه خدا بخواد و رشتمون تو لیست می باشه که اکیه اگه نه کلا بی خیال می شیم دیگه.

الان دیگه خیلی هم برام مهم نیست. واسه همین آروم ترم

به هر حال دعامون کن.من از پارسال تو این تاپیکم و چون دوستای خوبی پیدا کردم میام سر می زنم.خوشحالم از آشناییت عزیزم.

شهرزاد جون انشاالله که تو جز اونا نباشی عزیزم.چرا اینجوری شده کانادا؟منم خیلی شنیدم.

لیلیان جون سریع اقدام کنین ها اگه هیچی نگین ممکنه برداشتشون اکی باشه.