2777
2789
سلام به همه

عجب برنامه ای شد براتونا لیلیان جون

طفلی همسرت اینهمه زحمت کشید این کانادا هم واقعا مسخرش رو در اورده.اما قبول کن همش واسه این مملکت گل و بلبل ماست دیگه کاریش نمی شه کرد.

همه یه کاری می کنن سربازی بیفتن سپاه چون شنیدم بخور و بخوابه حالا با این قضایا که خیلی بده.خدا رو شکر این مورد رو مصی شانس اورد و ارتش بود.
آره سما جون من همسرم تو ارتش نزدیک به 1 سال خدمت کرده، اونم با مدرک دیپلم (سرباز صفر) خیلی هم اذیت شده. بعدش هم وسطاش دانشگاه قبول میشه میره دانشگاه تا فوق لیسانس رو میگیره و باید میرفت سربازی که سر و کله من پیدا شد : ) و زمانی بود که خرید سربازی آزاد بود. اونم بقیشو خرید.
ولی در کل ما سال 2003 اومدیم کانادا و اونوقتا مثل الان سخت گیری نمیکردند.

ولی ایشالله که کار لیلیان هم درست شه. راستشو بخوای منم از این کارای کانادا حالم بهم میخوره. به بعضیا گیر الکی میدن ولی بعضیا که واقعا مورد دارند رو راحت راه میدن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مصی جونم چقدر جالب

ببخشید من نوشتم مصی منظورم masi نبود منظورم mosi بود (همسر خودم)

اتفاقا وقتی نوشتم گفتم ممکنه اشتباه بشه اما از اونجایی که همیشه اینجوری می نویسم عادتم بود ببخشید گلم.

لیلیان جان این بروسه دانشوجی جقدر براتون زمان برد?و وکیل داشتین?و تا الان جقدر هزینه کردین?
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
اتفاقا لیلیان جان یه بروزه ساختمانی تو س ب ا ه برای شوهرم جور شد اونم از ترس اینکه همجین مشکلی براش بیش بیاد قبول نکرد
هیلا جان راستش همسر من هیچ پروژه ای هم با مشارکت این ارگان ها نداشته...
چی بگم...

ما یه هزینه اپلای کردیم حدود100 دلار
2میلیون هم هزینه کردیم رفتیم ابوظبی
500 دلار هم سفارت ازمون خواست
.
لیلیان جون به همون ایمیل جوابتونو براشون بفرستین و بگین که فقط در حد سربازی بوده که اونم اجباری
salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasim joon kare khobi mikoni mifreti inja storage nemishe ba khodet bebari calgery baed dobare jam koni biyay inja onja ham ke apt furnished bayad ziyad bashe eshala ye jaye khob ba ye qeymat monaseb

az in marda ham hichi nagoo hamashoon saro tah ye karbasan

sama joon khobi to doostam shohari khobe?????????n

ma taqriban ye 20 roozi monde dafe pish choon az qabl tasmim gerefte bodam kheyli dir gozasht indafe yahoo goftim berim iran zood gozasht

manam daram vasayelamo jam jur mikonam ke az iran bargashtam moving darim

movazeb khodetoon bashidddddddddddd
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستان
خوبین
میشه به من کمک کنین
من شدیدا نیاز به حساب پی پال دارم اما توی ایران نمیتونم باز کنم چون آی پی مشخض میشه
و نمیتونم به شرکت های اینجا اعتماد کنم

میشه یکی زحمتشو برام بکشه و یه حساب پی پال برام باز کنه و مشخصات و بده بهم ؟

منتظر پی ام هاتون هستم
maahe_noghrei@yahoo.com