آره سما جون من همسرم تو ارتش نزدیک به 1 سال خدمت کرده، اونم با مدرک دیپلم (سرباز صفر) خیلی هم اذیت شده. بعدش هم وسطاش دانشگاه قبول میشه میره دانشگاه تا فوق لیسانس رو میگیره و باید میرفت سربازی که سر و کله من پیدا شد : ) و زمانی بود که خرید سربازی آزاد بود. اونم بقیشو خرید. ولی در کل ما سال 2003 اومدیم کانادا و اونوقتا مثل الان سخت گیری نمیکردند.
ولی ایشالله که کار لیلیان هم درست شه. راستشو بخوای منم از این کارای کانادا حالم بهم میخوره. به بعضیا گیر الکی میدن ولی بعضیا که واقعا مورد دارند رو راحت راه میدن.
nasim joon kare khobi mikoni mifreti inja storage nemishe ba khodet bebari calgery baed dobare jam koni biyay inja onja ham ke apt furnished bayad ziyad bashe eshala ye jaye khob ba ye qeymat monaseb
az in marda ham hichi nagoo hamashoon saro tah ye karbasan
sama joon khobi to doostam shohari khobe?????????n
ma taqriban ye 20 roozi monde dafe pish choon az qabl tasmim gerefte bodam kheyli dir gozasht indafe yahoo goftim berim iran zood gozasht
manam daram vasayelamo jam jur mikonam ke az iran bargashtam moving darim
سلام دوستان خوبین میشه به من کمک کنین من شدیدا نیاز به حساب پی پال دارم اما توی ایران نمیتونم باز کنم چون آی پی مشخض میشه و نمیتونم به شرکت های اینجا اعتماد کنم
میشه یکی زحمتشو برام بکشه و یه حساب پی پال برام باز کنه و مشخصات و بده بهم ؟