2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصی جون من مهندس سیویل هستم و شرکت snc-lavalin کار میکنم.
من جزء این سری lay off نیستم ولی اگر شرکت نتونه بزودی کار بگیره معلوم نیست چی میشه. من امروز و فردا مرخصی هستم و دارم درس میخونم برای امتحانی که روز شنبه دارم لطفا همه دعا بفرمایید. امتحانیست بس مزخرف.
سماء جون ایشالله که هر چی صلاحه براتون اتفاق بیفته. همین که بی اهمیت باشی خیلی بهتره. واقعا زندگی ارزش استرس خوردن نداره. اینجا هم واقعا سختیهای خودش رو داره. براتون بهترینها رو آرزو میکنم

شهرزاد جون برو بزن تو گوش این امتحان مزخرف . ایشالله شنبه امتحانتو عالی میدی و خستگیت درمیاد.
salammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

samayi azizam vaqean zendegi arzesh esters nadare manam az bas khodamo vase chizaye alaki hers dadam dige bikhiyal shodam ta miyam hers bokhoram be khodam yadavari mikonam khob mishe heheheeeeeeeee

eshala ke zendegit sarshar az khoshio salamati bashe hamishe
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستااااااان
سال نو همه مبارک انشاالله سالی پر از خیر و خوشی و برکت و رسیدن به آرزوها باشه واسه هممون
منم بعد از یه مرخصی طووووووولانی هم اکنون خدمت رسیدن ، خوب چه خبر از کی؟ نسیم هنوز برنگشته؟
سما چی کارا میکنی؟
شهرزاد جون انشاالله امتحانت رو خوب میدی عزیزم نگران نباش
بچه ها از سپیا چه خبر؟ کارش چی شد؟
ممول جون که میدونم سخت مشغولی حتما موفق میشی دوستم
ما هم احتمالا فروردین ۹۳ مصاحبه داریم حداقل یک سال دیگه ! فعلا مشغول فرانسه ایم
سلام به همه.خوبین؟

آخه شهرزاد جون یه ویزای جدیدی کانادا گذاشته star-up هست و اگه بین اوون شرکتایی که تو لیست هست بتونی وام بگیری و یه ایده جدیدی بزنی می تونی ویزای کارافرینی بگیری با این تفاوت که سرمایه زیاد نمی خواد.

وکیل 500$ می گیره که ببینه اصلا این بیزنس اکی هست یا نه اگه اکی بود و باهات قرار داد بست 50000$ می گیره نامرد.

حالا از مشاوره پرسیدم که می شه خودمونم اپلای کنیم که گفت آره می شه.حالا چیزی که تو ذهنم بود این بود مثلا گیاهان دارویی

عموی منم چون خیلی دلتنگه و ایران دوسته ازش که پرسیدم گفت بشین فرانسه بخون واسه کبک.(چیزی که عمرا نمی شه الان دیگه)

حالا جالبیش می دونین چیه؟الان مصی بیشتر دوست داره بره کانادا چمیدونم.

مرسی سارا جونم.انشاالله که شما هم همیشه دلتون خوش باشه

شیوا جون خوبی؟ چرا اینقدر دیر؟شما کی اقدام کرده بودین؟مدرک زبان که نمی خواین نه؟فقط مصاحبست