مهسا جون من Connair دارم راضیم خیلی اون موقع از shoppers خریدم ولی فکر کنم دیگه shoppers نداره. ولی فکر کنم تو super store و london drug دیدم.
لوازم خونه هم من بشقاب و اینجور چیز هم رو از یه مغازی به نام benix خریدم که الان چک کردم تو ونکوور نیست ولی یه مغازه مشابهش هست به نام barnes & castle که مثل اینکه یک شعبه تو ونکوور داره. به غیر از اون Canadian Tire هر هفته آفرهای خیلی خوبی میگزاره مثلا من قابلمه یه ست ازش خریدم که حالت عادی قیمتش بود ۷۰۰ دلار من خریدم ۲۰۰ دلار. الان زللرس هم داره میبنده حراجهای خیلی خوبی داره walmart هم بد نیست توش بگردی برای اینجوری چیز ها.
در مورد وسایل همون اتاق خواب من از home outfitter یه چیزهایی گرفتم ولی اگه حراج نباشه گرونه. ولی توش بگردی باز ممکنه یه چیزهایی پیدا بکنی. ست تختخواب همیشه از zellers یا walmart میگرفتم که بد نبود این دفعه گفتم بهتر باشه از ikea گرفتم یه بار شستم از رنگ و رو افتاد. ولی برای چیزهای تزئینی ikea خوبه. ببین الان زیاد اوضاع اقتصادی خوب نیست کلا زیاد حراج میزارن. مال رو هم metro town رو چک کن دومین مال بزرگ کانادا هستش.
اگه خواستی ایمیل من هستش nasim۸۰۰۱@yahoo.com برام یه ایمیل بزن یه روز با هم میتونیم بریم metro town و ikea جفتش به خونه ما نزدیکه. اگه با اسکایترین بیای تا اینجا میتونیم بریم یه چرخی بزنیم. یه روز هم میتونیم هامون رو ببریم همونجایی که من ارشان رو میبرم یه زره بازی کنه.