مهسا جون من Connair دارم راضیم خیلی اون موقع از shoppers خریدم ولی فکر کنم دیگه shoppers نداره. ولی فکر کنم تو super store و london drug دیدم.
لوازم خونه هم من بشقاب و اینجور چیز هم رو از یه مغازی به نام benix خریدم که الان چک کردم تو ونکوور نیست ولی یه مغازه مشابهش هست به نام barnes & castle که مثل اینکه یک شعبه تو ونکوور داره. به غیر از اون Canadian Tire هر هفته آفرهای خیلی خوبی میگزاره مثلا من قابلمه یه ست ازش خریدم که حالت عادی قیمتش بود ۷۰۰ دلار من خریدم ۲۰۰ دلار. الان زللرس هم داره میبنده حراجهای خیلی خوبی داره walmart هم بد نیست توش بگردی برای اینجوری چیز ها.
در مورد وسایل همون اتاق خواب من از home outfitter یه چیزهایی گرفتم ولی اگه حراج نباشه گرونه. ولی توش بگردی باز ممکنه یه چیزهایی پیدا بکنی. ست تختخواب همیشه از zellers یا walmart میگرفتم که بد نبود این دفعه گفتم بهتر باشه از ikea گرفتم یه بار شستم از رنگ و رو افتاد. ولی برای چیزهای تزئینی ikea خوبه. ببین الان زیاد اوضاع اقتصادی خوب نیست کلا زیاد حراج میزارن. مال رو هم metro town رو چک کن دومین مال بزرگ کانادا هستش.
اگه خواستی ایمیل من هستش nasim۸۰۰۱@yahoo.com برام یه ایمیل بزن یه روز با هم میتونیم بریم metro town و ikea جفتش به خونه ما نزدیکه. اگه با اسکایترین بیای تا اینجا میتونیم بریم یه چرخی بزنیم. یه روز هم میتونیم هامون رو ببریم همونجایی که من ارشان رو میبرم یه زره بازی کنه.
انوشه جون من تا تورنتو بودم مواد قضایی رو یا از super store میگرفتم یا highland farms. لوازم خونه هم که بالا برای مهسا توضیح دادم. لباس برا خودم معمولا یا از Rickies میگیرم یا le chateau یا mexx قبلا esprit هم زیاد خرید میکردم که بست. البته همشون گرونند ولی وای میایستم حراج بزارن معمولا حراجهای خوبی میزارن. یا تورنتو که بودم میرفتم outlet شون. لباس بچه هم Carters قیمت هاش مناسبه. Children`s place حراج هاش حرف نداره. کلاسی هم که ارشان رو میبرم هر از چندگاهی بهم کوپن تخفیف gymboree میدند میرم اونجا. خوب کیفیت gymboree از همش بهتره ولی حتا تو حراجش هم گرونه اگه این کوپنها نباشه ازش خرید نمیکنم. gap و tammy هم یه وقتهایی لباس بچههاشون حراج میشه خوبه.
الان نگاه کردم دیدم حسابی غلط دیکتیی دارم. من با بهنویس مینویسم یه وقتهایی تو ادیت یه چیزهایی رو جا میندازم ببخشید. مهسا جون ایمیلم هست nasim8001@yahoo.com
من تو این ده روز یکی دوبار مرکز خرید رفتم ، نسیم جون راست می که انوشه، گپ و اچ اند ام لباس بچه هاشو مناس دیدم، زنونه هم همون گپ و اچ اند ام ولوشاتو خوب بودن.بقیه شو دیگه فرصت نشد خوب ببینم هههه هامون مغازه شلوغ و رنگاورنگ می بینه هایپراکتیو می شه باید زود فرار کنیم
سلام بچه ها من و همسرم هر دومون فوق لیسانس هستیم من جامعه شناسی خوندم همسرم معدن من دانشگاه ازاد وهمسرم سراسری .دانشگاه ازاد و اونجا مدرکشو قبول دارن؟ ما باید از چه طریق اقدام کنیم که سریعتر وارزونتر پیش بریم ؟ من یک پسر 22 ماه هم دارم .ایندش واسمون خیلی مهم خواهشا راهنماییم کنین
واسه کار شرایطش اونجا چه طوری هست؟ همسرم که معدن خونده میتونه کار پیدا کنه؟ واسه من چی کار هست؟ اصلا چه جوری اقدام کنیم؟ اگه کسی خودش یا همسرش معدن یا جامعه شناسی خونده و اونجا ساکن به من کمک برسونه؟البته ما هر دومون شاگرد الف هستیم من با معدل 17/55 و همسرم 17/33 اگه کسی استرالیا ونیوزلند هم اطلاعات داره مممنون میشم ببخشید این همه سوال میپرسم اخه خیلی سوال دارم؟
بچه ها با این گرونی و قیمت بالای دلار باید تقریبا چقدر سرمایه داشته باشیم تا بشه رفت ؟ باید چه کار کنیم ؟ کانادا چند وقت طول میکشه زبانمون خوب بشه تا بتونیم روزمره رو گذروند ؟ میشه فقط یکیمون قبل رفتن زبانش خوب باشه؟ راهنماییم کنین لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها راست میگن ونکوور هواش اکثرا ابری و بارونی است اینطوری که خیلی دلگیره ولی گویا زمستان هایی به مراتب گرمتر از بقیه شهر ها داره درسته ؟ راستی شهر گرونیه نه ؟