2777
2789
میشاد عزیزم برات ارزو می کنم هرجا که زندگی می کنی، شاد و موفق باشی و از زندگی و محل زندگیت راضی باشی که این از همه مهمتره حالا کانادا ایران یا هرجای دیگه.........

عاری جون بخدا من از این قوانین اصلا خبر ندارم.اگه می دونستم حتما جواب م یدادم

پریا جون من دو هفته است ونکوور اومدم.من قبلا از هوای ابری و بارونی متنفر بودم و با ترس و لرز اومدم اینجا!
ولی وقتی اومدم، کاملا نظم برگشت...هوای اینجا درسته اکثرا ابره و نم نم بارون میاد ولی هوا روشنه .افتاب نداره و لی دلگیر نیست.
بعد یه نم نم بارون خیلی ملایمی اکثرا هست که خیلی هوا رو لطیف کرده
من همش می ترسیدم با یه بچه 1.5 ساله بدون ماشین قراره چه کنم
ولی الان می بینم با اینکه خیلی ادم سخت گیری هستم، اصلا برام سخت نیست

استفاده از وسایل نقلیه عمومی اینجا واقعا راحته.خصوصا برای منی که با کالسکه همه جا می رم، اصلا اتوبوس و مترو و... مانع بیرون رفتنم نمیشه.
من همیشه تو تهران می کفتم که سر چهارراه ها و پیاده رو ها و مغازه های پله دار که امکانی برای رفتن با کالسکه ندارن، خب من بچمو بغل می گیرم و رد می شم...ولی یه بنده خدایی معلول با ویلچر باشه که نمی تونه رد شه باید بمونه خونه از افسردگی بمیره؟؟
ولی اینجا مسیری نیست که بخوای با کالسکه بری و برات مسیر جدایی در نظر نگرفته باشن
این اواخر تو ایران کالسکه بیرون بردن برام شده بود عذاب
انقدر باید مهارتهای رد کردن کالسکه از پله ها رو بکار م ی بردم که بازوهام درد می گرفت.....

می خوام بگم همین چیزای ریز و کوچیکه که باعث جذب شدن ماهایی میشه که تازه از ایران اومدیم........

احتمالا عید که برگردم ایران، همش در حال شاخ در اوردن باشم که چرا مسیری برای کالسکه رو نیست!؟ ههههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاری جون شما تجربه کاریتون چیه؟ آیا همسرت در زمینه معدن کار کرده؟ اینجا معدن رشته خوبی حساب میشه و کار هم براش هست اما باید تجربه کاری در ایران داشته باشه که بتونه اینجا کار پیدا کنه در غیر اینصورت کار سخت میشه.
اما راستش در زمینه رشته جامعه شناسی من هیچ اطلاعی ندارم و اصلا نمیدونم ممکنه بتونی با اون مدرک چه کاری انجام بدی؟ اما بازم میگم مدرکت مهم نیست مهم اینه که در چه زمینه ای تخصص و تجربه داری؟!
برای اینکه کار پیدا کنید معدلتون مهم نیست مگر اینکه بخواهید برید دانشگاه و پذیرش بگیرید.
اینجا به نظر من برای یک زندگی خیلی حداقل باید ماهی 2500 دلار داشت و از نظر من هر کسی که میاد باید هزینه یک سالشو بیاره و البته در نظر بگیرید که برای وسایل اولیه زندگی هم باید مبلغی رو کنار بگذارید.
بهتره شرایط زبانتون رو در ایران بهتر کنید و بیاید چون اگر اینجا بیاید و تو خونه باشید که زبانتون خوب نمیشه البته اگر پی آر داشته باشید میتونید از کلاسهای زبان مجانی استفاده کنید که بازم به نظر من کلاسهای خیلی خیلی معمولی هستن و فقط میتونم بگم بهتر از هیچیه.
سلام شهرزاد جونم ممنونم که شما راهنماییم کردین.
راستش همسرم اینجا 5 سابقه کار و سمت خوب تو کار دولتی داره اما معدن کار نکرده یعنی حالا باید چه کار کنیم؟ یعنی همه ارزوهام به باد میره
خواهشا بم بگو از چه طریقه دیگه ای اقدام کنیم
واسه کلاس زبان اینجا بعد از عید اقدام کردم
شهرزاد جون باید حتما ایلتس داشت
داشتن ایلتس جز شرایط ؟
شهرزاد جون نمیخوام نا امید بشم
خانومی من اینجا چه دوره هایی و برم جه تخصصی یاد بگیرم اونجا راحت تر بتونم کار پیدا کنم حتی اگه لازم باشه این جه دانشگاه هم میرم میگذرونم
ببخشید سوال میپرسم شما سر کار میرین؟شما چند وقت طول کشید زبانتون خوت بشه؟رشته تحصیلی شما همسرتون البته اگه تمایل داشتین و ناراحت نشین بم بگین ؟ازتون معذرت میخوام این قدر سوال میپرسم عزیزم
من یک پسر 22 ماه دارم تا فوقم گرفتم باردار شدم هنور سر کار نرفتم اما واسه هدفم هر کاری لازم باشه میکنم حتی اگه بخوام دوباره یک رشته جدید و یاد بگیرم یا اموزش نرم افزار کامپیوتر
فقط شما یا بقیه دوستان تا جایی که میتونین راهنماییم کنین لطفا هر گز محبتاتون فراموشم نمیشه
شهرزاد جون راستش همسرم پارسال و امسال امتحان دکتراش رشته معدن هم امیر کبیر هم شاهرود قبول شد اما الکی مصاحبه ردش کردن دیگه انگیزه نداره تو ایران درس بخونه ما حتی اگه بتونیم از طریق بورس یا پذیرش دکترا کاری بکنیم عالی میشه ولی زمان میبره اگه شما هم اطلاعاتی داشته ب اشین ممنون میشم
وای من عاشق هوای بارونیم خیلی دلم میخواد ونکوور زندگی کنم حتی اگه یه روزم قسمت بشه ما بیام کانادا باید بریم تورنتو چون برادر شوهرم و بقیه فامیلای شوهرم اونجاند. دعا کنید کارمون درست بشه بیایم هر شب دارم راجبش خواب میبینم
سلام به همه دوستان
شهرزاد جون ما از طریق اسکیل ورکر اقدام کردیم و فایل نامبر داریم ولی بعلت کم داشتن امتیاز باید حتما tcf می دادیم که باز هم یک level پاینتر از اون چیزی که باید داشته باشیم ارسال کردیم در حقیقت امتیاز ما الان 56 است مدارک را فعلا فرستادیم تا ببینیم چی می شه رشته شوهرم مهندس مکانیک فکر می کنی جواب مثبت باشه و ما رو برای مصاحبه دعوت کنندذ در ضمن سابقه کارشوهرم بالای 10 سال است وضعیت کار رو چطور پیشیبنی می کنی؟ لطف می کنی جواب بدی؟
عاری جون در مورد رشته‌هاتون خیلی‌ اطلاعاتی‌ ندارم. ولی‌ در مورد هوای ونکوور من بر عکس مهسا جون خیلی‌ بهم سخت می‌گذره. روزهایی که پا میشم میبینم آفتابه انگار دنیا رو بهم دادند. در ضمن ایراد همه اینه که میگن ونکوور گرمتر از بقیه کاناداست. ونکوور زمستون هاش گرمتر از تورنتو و مونترال هستش ولی‌ تابستون هاش خنک تر و کوتاه تره. پارسال اول آوریل که شوهر من کار رو شروع کرد اینجا ما تو تورنتو فقط شب‌ها یه ژاکت نازک میپوشیدیم و بقیه روز با تی‌ شرت بودیم ولی‌ ونکوور هنوز کاپشن میبایست می‌پوشیدی. به هر حال این داستان هوا به خصوصیات افراد بستگی داره. مامان من شمالیه و عشق بارون ولی‌ من اصلا از بارون خوشم نمیاد یا یکی‌ از سرما فراریه ولی‌ من دوست دارم چهار فصل رو ببینم یعنی زمستون سرد باشه ولی‌ در کنارش تابستون خیلی‌ گرم هم ببینم.
میشاد جون ایشالا کار شما هم درست میشه. من هر روز بیشتر از قبل به حرف اون فامیل سپیا می‌رسم که میگفت هی‌ خودت رو به در و دیوار میزانی‌ یهو وقتی‌ داری ناامید میشی‌ یه در باز میشه. حالا ایشالا کار شما تو لیست مشاغل باشه. ببین با این خانوم مهتدی هم یه صحبت کن خوبیش اینه که من مطمئنم حقه باز نیست نشه میگه نمیشه. www.gitsa.ca
راز گل سرخ عاشق تورنتو میشی‌. من که هر دو جا بودم بهت میگم که تورنتو رفاه زندگی‌ خیلی‌ بیشتره. اتفاقا تو مهمونی‌ محل کار مهدی با کسایی که یه زمانی‌ کلگری یا تورنتو بودند حرف میزدیم همشون دنبال این بودند که زودتر دوباره تو کلگری و تورنتو کار بگیرند و برگردند. یا تو کلاسی که من ارشان رو می‌برم یه دختر هندیه هست که از تورنتو اومده اون روز میگفت دارم دنبال کار تو تورنتو می‌گردم که برگردم گفتم چی‌ شد از اول اومدی اینجا گفت برا گردش اومدم گول زیباییش رو خوردم فکر کردم خوب عین تورنتو هستش ولی‌ زیباتر وقتی‌ اومدم باورم نمی‌شد که چقدر سطح زندگی‌ پایین تره. این دقیقا حس من و مهدی بود که وقتی‌ مهدی اینجا کار گرفت فکر میکردیم‌ای ول ونکوور میایم اینجا مستقر میشیم و دوران ویلون بودن گذشت ولی‌ واقعا بعد از دو ماه فهمیدیم کسی‌ که تجربه زندگی‌ تو تورنتو رو داره اینجا دووم نمیاره.
مرسی مهسا جون از توضیحات کاملت فقط میشه در مورد خرج و مخارجش هم بگی ونکور و تورنتو شهر های گرونی هستند درسته فکر میکنید برای یک خانواده سه نفر دو نفر بزرگ و یک بچه سه ساله ماهی چند دلار نیاز هست (یک زندگی ساده بدون ریخت و پاش )
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435