2777
2789
خوش به حالتون کاشکی واسه ما هم جور شه فعلا که اینگار بدشانسی با ماست همسرم فوق لیسانس معدن رشتشو میخوان اما میگن چون نا پیوسته نخونده نمیشه یعنی بایست از کاردانی میومد نه یک دفعه از لیسانس شروع کنه همش دوست دارم گریه کنم وخودم فوق جامعه شناسی خوندم اما به درد اون ور نمیخوره میخوام از اول برم یک رشته تخصصی بخونم که بتونم روش حساب کنم زبانمم بعد از عید شروع میکنم ایشالا
خدا کنه از طریق پذیزش دکترای همسرم اگه البته بتونه درست کنه بتونیم احتمالا 3 تا 4 سالی یا بیشتر زمان میبره
خیلی ناراحتم کسی هم نیست بم راه حل بم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه اومدم پریا جون دقیق خرج و مخارج اینجا دستم نیومده
حس میکنم بین 1400-1800 بشه خونه خوب برای سه نفر پیدا کرد
خرج خورد خوراک و خرید بقیه چیزا درماه فک کنم دیگه نهایت 500 باشه
ولی ظاهرا خرج ماشین بالا هستش .بنزینش و مالیاتش انگار حدود ماهی 200-300 میشه
قیمتا به دلار بودنا;-)

ولی اینا همه حساب کتاب دوهفته ایه منه.دقیقشو کسایی که خبلیوقته اینجا زندگی می کنن باید بگن

اتفاقا اگه یکی دیگه توضیح بده, منم دوست دارم بدونم برداشتم درست بوده یا نه
مرسی مهسا جون الان هوا چطوریه اونجا هنوز سرده ؟ ما ابه احتمال قوی حداکثر 6 ماه دیگه میایم کانادا انشالله ..میخوام بدونم اونموقع هوا هنوز سرده ؟ و اینکه به نظرتون چه وسایلی با خودمون بیاریم از ایران ؟ من از الان دارم برنامه ریزی می کنم ...
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
عاری جون من و همسرم هر دو مهندس سیویل(عمران) هستیم و دو سال و پنج ماه پیش اومدیم کانادا زبان هر دومون متوسط بود الان شنیدم که نباید هیچکدوم از آیتمهای آیلتس زیر 6 باشه. همسر من بعد 6 ماه کار پیدا کرد و منم بعد از چند ماه همون شرکتی که اون کار میکرد استخدام شدم کارمون هم در زمینه رشته مونه ولی تو قسمت ماینینگ(معدن) کار میکنیم ما هر دو بیش از 10 سال سابقه کار تو ایران داشتیم و این خیلی بهمون کمک کرد. به نظر من شاید بهتر باشه همسرت اینجا بره دانشگاه و تو همون زمینه معدن مدرک بگیره ولی خوب مسلما بعدش باید بعنوان جونیور شروع به کار کنه.
راستش اینجا اصلا اونطوری نیست که من بهت بگم برو فلان درسو بخون یا فلان دوره رو بگذرون که اینجا راحت کار پیدا کنی مثل این میمونه که الان کسی از شما بپرسه چه رشته ای تو ایران خوبه و کارش زیاده؟!
اما برای اینکه بتونید بیاید اینجا خوب یا باید از طریق مهاجرت بیاید که باید صبر کنید ببینید لیست مشاغل که بیاد شما توی اون لیست هستید یا نه؟ در غیر اینصورت میتونید با ویزای دانشجویی بیاید و اون مسیر رو دنبال کنید.
به هر حال اصلا ناامید نباش همیشه راهی هست و اگر بخواهید میتونید به نتیجه برسید.
مرسی نسیم جان فعلا که اومدنمون در حد یه رویاست ولی برادر شوهرم گفت با وکیل صحبت کرده ما نمره کافی رو داریم اگر شوهرم عزمش روجزم کنه و زبان رو یاد بگیره تا اون موقع هم معلوم نیست چی میشه ولی من امیدوارانه هر روز میام این تاپیک سر میزنم هزینه ها و موقعیت ها رو براورد میکنم
بعدش تو افق محو میشم . بحله بحله یه همچین ادمیم من
پریا جون هوا خوبه خنکه ولی سزدو یخبندون نیست.مثه قدیمای تهران هههه اخه الان که مدتهاس تهران دیگه شرد نمیشه

تو این دوهفته دما بین 4-7 درجه بوده وقتایی که نگا کرذم
من شنیدم همین هوای معتدلو توی تایستونم داره یعنی تابستونشم هواش زیاد کرم نیست
بقول یکی از اشناهامون اینجا هوا هر چندوقت یکبار تو روز عوض میشه.
اگه ابر باشه یکم صبر کنی ممکنه بباره یا شایدم افتاب دراد
کلا هوای جالبی داره ادم تا نبینه نمی تونه درکش کنه
من خییییییلی وحشت داشتم اما الان برام خیلی جذابه
خصوصا که از اوج الودگی هوای تهران اومدم

فقط و فقط یه جیزی برام قابل درک نیست که جرا اکثرا تو کانادا همه جا زود تعطیل میشه مثه مغازه ها و سوپرای بزرگ و...
خصوصا شنبه یکشنبه ها که باید بیشتر باز باشن , زودتر می بندن.
وسایل هم خب نمی دونم مثه ما موقت میای سریه اول رو یا دایمی.
نمیدونم میخوای مبله کرایه کنی یا وسایل بیارید

بهرحال من ازینکه ادویه و برنج و کیسه فریزر و یه چیزای کوچیکی که روزای اول سخته بری بخری, با خودم اوردم,راضی هستم
یه ظرف ادویه است 12 تا جای شیشه کوچیک ادویه داره,حتما دیدید, اونو خریدم و ادویه ها و نمک رو پر کردم خیلی بدرد میخوره

درسته همه این چیزا اینجا هم هست ولی رورای اول خیلی سخته تهیه ی اینا
دیگه حوله و ملحف و ست رختخواب مسافرای یرای پسرم و...
خونه ای که ما اومدیم مبله است, وسایل اشپزخونش کامل بود ولی من خبر نداشتم و یه ست پیک نیک 4 نفره با خودم اوردم که خیلی خوبه, بشقاب کاسه لیوان نمکدون سینی ,...همه چی داره.حتما دیدید,توی سهروند و هایپر و... داره
جایی هم نمیگیره
روزای اول بجای اینکه عجله ای برید ظروف بخرید, فعلا ازین ها استفاده می کنید تا سر فرصت برید انتخاب کنید بخرید

حالا بازم فکر می کنم, چیزی یادم اومد میگم
مرسی مهسا جون ما دائمی داریم میایم ..منظورم از وسایل ...وسایل خونه نیست فقط چیزهایی رو که همون روزهای اول لازمه ووسایلی که اونجا ممکنه به سختی گیر بیاد و به نفعمون هست از ایران بیاریم رو میگم ..به نظرت چی بیاریم که تا یه مدت اونجا راحت باشیم یا اونجا چی نیست از ایران با خودمون بیاریم ...
ست پیک نیک همین ظرف های مسافرتی پلاستیکی رو میگی ؟ من هم دارم ...و حوله و پتو مسافرتی هم داریم ..فکر میکنی با خودم بیارم خوبه ؟ و اینکه من نمی دونم هر نفر چقدر بار می تونه با خودشون بیاره ؟من یه پسر سه ساله دارم فکر می کنی چی براش بیارم لازم میشه ؟

ممنون
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
راز گل سرخ من هم عین خودتم یهو می‌شینم سه ساعت تورهای مسافرتی‌ رو چک می‌کنم بعد شوهرم میگه مگه قراره جایی‌ بریم میگم نه فقط نگاه می‌کنم. یا یه زمانی‌ گیر دادم بریم استرالیا همه تحقیقات رو کردم بعد که اطلاعاتم کامل شد آتشم خوابید
پریا جون شما هم ونکوور میاین؟ اگه ونکوور میاین حتا تو تابستون هم شب‌ها یه ژاکت لازم دارید ولی‌ تورنتو و مونترال و کلگری اون موقع حسابی‌ هوا گرمه. تورنتو در این حد گرمه که حتا ممکنه بعضی روز‌ها به ۴۰ درجه هم برسه. در مورد وسایلم من هم با مهسا موافقم برا چند روز اولتون یه چیزهایی‌ بیارین
مهسا اروپا نرفتی ببینی‌ چقد همه جا زود می‌بنده آلمان در طول هفته ۷ می‌بندند یکشنبه‌ها هم کلا تعطیلند. البته کلا ونکوور یه کم از این لحاظ ناجور تر از تورنتو هستش. مثلا تو تورنتو سوپر مارکت ۲۴ ساعته زیاد میبینی‌. یا اینکه چند تا مال هستند که شنبه‌ها هم تا ۹ بازند.
اره پریا جون همون ست های پلاستیکی رو.میگم.هم جمع و جوره هم کامله تا چندروز که برید هرید, براتون خوبه.
گفتم که من خودم ازینکه ادویه و برنج و یه ذره حبوبات اوردم راضیم.
چیزی نیس که اینجا نباشه ممکنه گرون باشه ولی بالاخره هست.اما خب ببین چه چیزهاییبیشتر مصرف دارید و تا برسید لازم دارید اونا رو بیار مثه شامپو صابون مسواک و...
برای پسرتم چی بگم عزیزم همه جی هست.برای منی که تازه از ایران و از بطن تحریم ها اومدم,خیلی خوشاینده که همه چی راحت و در دسترسمه.انواع داروو ویتامین و خوراکی های غنی شده برای بچه ها.
ولی وسایلی که بخواید دایمی بیارید, من هنوز اطلاعاتم کامل نیست.
فقط یه چیزی رو متوجه شدم, تو این مدت هرچی گشتم ماگ کوچیک یا استکان خلاصه جیزی که بشه چای توش خورد پیدا نکردم , سینی هم ندیدم...

راستی نسیم جون یه سوال, میشه راهنماییم کنی گوشت از کجا میخرید? روز اول اشنامون مارو برد یه سوپر ایرانی گوشت خریدیم, من اصاا اهل گیر دادن به بوی گوشت نبودم ولی کاملا حس می کنم بو میده, کلی پیاز هم باهاش سرخ کرده بودم و اثویه و...بوی زهم(ضحم?زحم?!) میداد
گفتم شاید نوع گوشتش بوده,از جای دیگه باید بگیرم....تازه گوشت گوساله بود که به نسبت بوش کمتر باید باشه

سوال بعدیم اینه که مغازه ای که حالت میوه فروشی دلشته باشه و تنوعش زباد باشه و سبزی و... همه چیز داشته باشه میشناسی? دور و بر ما باشه که چه بهتر..
قیمت میوه سبزی, جاهای مختلف فرق داره?