2777
2789
سلام

نسیم جون به نظرت furniture رو از کجاها بگیرم بهتره؟ اگه انلاین هم سراغ داری بی زحمت واسم بنویس برم چک کنم

پیشاپیس ممنون
خودم که هر چی انلاین نگاه می کنم چیز خاصی نمی بینم
باور کن خیلی سعی کردم خودم پیدا کنم که مزاحمت نشم اما نشد
پیشاپیش کلی ممنون
[خدایا شکر همه نعمتات]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جون من خیلی‌ درگیر حلا‌ل حرام نیستم از کاستکو میگیرم ولی‌ مامان اینای مهدی که اینجا بودن می‌رفتیم همون مغازه ایرانی‌ تو ککلتم خیلی‌ گوشتش خوب بود. میوه رو هم از کین فارم مارکت میگیریم ولی‌ یه وقتایی هم از کاستکو یا سوپرستور میگیرم.
می‌می آنلاین میتونی‌ ایکیا و بریک و لیون رو چک کنی‌ ولی‌ تو همون میسیسگا منطقه دیکسی و دانداس پر لوازم خونه فروشیه خالم اینا اونجا از یه مغازه به اسم هایلند فورنیچر خریدن همه چیز براشون در اومد زیر ۵۰۰۰ دلار. ولی‌ اگه از اونجا می‌خری چونه بزن اثر داره.
خواهش می‌کنم عزیزم. هی‌ میام چک می‌کنم بعد میرم یه کاری می‌کنم دوباره میام چک می‌کنم. اره بابا ارشان برا خودش مردی شده برو وبلاگش رو ببین. از دیروز هم شروع کرده سینه خیز رفتن. از اول هفته هم شب‌ها دیگه تو اتاق خودش می‌خوابه. تازه خبر نداری که شب ساعت ۹ میزارمش تو تختش می‌خوابه تا ۶ یا ۷ صبح.

می‌می من نمیدونم سلیقت چجوریه من خودم از چیزهای ساده خوشم میاد و دلم نمیخواد خونم خیلی‌ پر وسیله باشه. البته الان با اسباب بازی‌های ارشان اصلا خونه اون‌جوری که من می‌خوام نیست. به نظرم اولش که میای خیلی‌ ارزون خرید کن چون اون اوایل آدم هی‌ جا به جا میشه تا خونه خودش رو بخره برا همین تو اسباب کشی‌ همه چیز خراب میشه. مهدی قبل از اینکه ما ازدواج کنیم رفته بود یه دست مبل خریده بود ۴۰۰۰ دلار الان سه ساله این مبل‌ها همش وبال گردنمونه. اولش که مجبور شد بیارتش تو خونه قبلی‌ من که خوب مبل خودم هم بودم خونه شده بود عین حسینیه. همه مسخرمون میکردن می‌گفتن میخوایم یه مبل هم بیاریم برا تو آشپزخونتون بعد که داشتیم جا به جا میشودیم من مبل خودم رو مجانی‌ دادم رفت (دیگه مال من خیلی‌ قدیمی‌ شده بود) ولی‌ خوب مال من خوبیش این بود که تخت خواب شو بود و وقتی‌ مهمون داشتیم خیلی‌ کاربردی بود. ولی‌ مال مهدی چند برابر جا می‌گرفت وقتی‌ هم که مهمون داشتیم باید تشک مینداختیم. بعد نه‌که آپارتمان‌ها اینجا کوچیکن خیلی‌ خونه رو شلوغ کرده بود بعد هم که اومدیم ونکوور سه نفرش اصلا از در تو نیومد مجبور شدیم بندازیمش دور. دو نفرش موند که خوب برا ما فقط یه مبل دو نفره کافی‌ نبود مجبور شدیم بریم دو تا صندلی‌ ایکیا هم بخریم. ولی‌ دیگه این دفعه قرار شده برگردیم تورنتو این یکی‌ رو هم بدیم بره بریم یه مبل جم و جور تر بخریم. بین خودمون باشه من خیلی‌ از این مبل‌ها بدم میومد وقتی‌ از در نیومد تو مامانم مرده بود از خنده میگفت آه تو گرفته حالا تصمیم دارم خونه رو بگردم ببینم دیگه چی‌ رو دوست ندارم دفعه دیگه یه خونه بگیرم که اون‌ها هم از در نیان تو.

راستی‌ بچه‌ها امروز هوا اینجا آفتابیه وای که چقدر من خوشحالم.
ای جان حتما می رم وبلاگشو ببینم
اره والا منم از زرق و برق و شلوغ پلوغی بدم میاد دعا کن بتونم یه چیز مناسب پیدا کنم
اخه تو سایتاش می رم مدلهاش زشت و گرونه
اینجا تو دبی با نصف اون قیمت بهترین چیزا رو می شد گرفت اما اونجا رو نگاه می کنم سر سام می گیرم
[خدایا شکر همه نعمتات]
نسیم جون دقیقا نمی دونم کدوم شهر میایم هنوز دارم تحقیق می کنم دو تا عمه کلگری دارم شاید اونجا برم ..ونکور هم شنیدم آب و هواش خوبه هر کدوم بهتر باشه از هر لحاظ میرم اونجا ...

مهسا جونم ممنون از توضیحاتت ..برنج که خیلی سنگینه !!چند کیلو بردید ؟ من هنوز نمی دونم نفری چند کیلو بار می تونیم ببریم ؟ آهان راستی من شنیدم دارو هم بیاریم خوبه مثل داروی سرماخوردگی و دارو های لازم برای پسرم به نظرتون خوبه ؟ یا همونجا می تونم تهیه کنم؟
به نظرتون بعنوان اولین خونه که میریم خونه furnished بگیرم بهتر نیست با توجه به اینکه من وسایل خونه هیچی نمیخوام بیارم ... و اینکه هزینه این خونه ها گرونتر هست درسته؟سایت آنلاین برای دیدن خونه میشناسید؟راستی شنیدم خونه ها لباسشویی ندارند اکثرا درسته؟پس لباس ها رو باید چطوری شست؟
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
آره می‌می قیمت هاش از دوبی گرون‌تره چون قیمت‌ها رو تو هر منطقه بر اساس حقوق مردم تعیین میکنند. ولی‌ باز هم ما یه تخت امسال ازش گرفتیم ۱۵۰ دلار من که خیلی‌ تختمون رو دوست دارم یا اینکه برا ارشان هرجا رو می‌دیدیم تخت‌ها بالای ۵۰۰ دلار بود از ایکیا گرفتیم با دشکش شد ۲۵۰ تا. یه مبل تخت خواب شو هم گرفتیم ۱۰۰ و خوردیی گذاشتیم اتاق ارشان برا وقتی‌ مهمون داریم و واقع با این قیمت مبل تخت خواب شو هیچ جا پیدا نمیشه. ولی‌ خوب چیزهای گرونش رو من هم هیچوقت نمی‌گیرم چون با همون قیمت‌ها تو حراج جاهای دیگه چیزهای بهتر پیدا میشه.

این هم بزمست ۴ سال پیش که تازه درسم تموم شده بود و اومدم ویندزر یه میز غذا خوردی از ایکیا خریدم ۱۰۰ دلار بعد دیگه ایکیا اون میز رو تولید نکرد و مال من یه جورایی تک شد هیچکس باورش نمیشه از ایکیا خریدم. حالا هرکی‌ میاد خونم میگه وای این و از کجا خریدی چقدر شیکه وقتی‌ میگم ایکیا همه کف می‌کنن
پریا جون به نظر من کلگری برین زمستون هاش سرده ولی‌ تابستون‌های گرم و خوبی‌ داره. در ضمن اگه اونجا کار پیدا کنید حقوقش بالاتر از ونکووره و زندگی‌ راحت تری میتونید داشته باشید و خوب وقتی‌ پول باشه میتونید زمستون یک ماهش رو برین کوبا یا مکزیک و از سرما فرار کنید. ولی‌ ونکوور پایینترین حقوق رو تو کانادا داره امسال شده گرون‌ترین شهر آمریکای شمالی. برای کسایی که حسابی‌ پول دارند بد نیست ولی‌ واقعا به من و همسرم که زندگی‌ متوسط داریم سخت می‌گذره. یه زن و شوهر تو شرایط ما تو تورنتو قشر متوسط بالا محسوب می‌شدند اینجا ما متوسط پایین هستیم. مهدی یک سال کلگری بوده خیلی‌ از اونجا تعریف میکنه با خانوم‌های چند تا از همکار هاش هم که قبلا کلگری بودند هم حرف میزدند همشون دوست داشتند برگردند کلگری و اصلا از اینجا راضی‌ نبودند. کسایی که از اول ونکوور وارد شدند و جاهای دیگه کانادا نبودند خوب اینجا رو با ایران مقایسه میکنند و دوست دارند ولی‌ من این مدت خیلی‌ دیدم که کسایی که از تورنتو و مونترال و کلگری میان همه مینالند که سطح زندگیشون اومده پایین و دوست دارند برگردند

در مورد خونه میتونی‌ kijiji و craigslist رو نگاه کنی‌. در مورد ماشین لباسشویی هم من خودم خیلی‌ وسواسیم برا همین اصلا خونه‌ای که ماشین لباسشویی تو واحد نداشته باشه اجاره‌ نمیکنم. ولی‌ خوب یکی‌ ممکن مثل من وسواس نداشته باشه. و خوب آپارتمانی که ماشین لباسشویی تو واحد نداره ارزون تره. مثلا اگه به مهدی باشه ارزون‌ترین جای ممکن رو اجاره‌ میکنه و هیچ نیازی نمی‌بینه به این چیز ها.
نسیم نمیدونی امروز تورنتو چه وضعیه؟ طوفان برفه ما که نرفتیم سر کار چون خیلی خطرناک بود من دیشب 2 ساعت تو راه بودم تا رسیدم خونه و سرعتم هم هیچ جا بیشتر از 40 نرفت ولی بازم ماشین لیز میخورد و تازه دیشب به نسبت امروز عالی بود اصلا نمیتونن خیابونها و بزرگراهها رو تمیز کنن و همه جا سفیده از پنجره که خیابون رو نگاه میکنم تقریبا پرنده پر نمیزنه. اما جالبه که مدارسو تعطیل نکردن ولی سرویس مدارس رو کنسل کردن عوضش دانشگاهها تعطیله!
با یکی از همکارهام صحبت میکردم میگفت اکثرا نیومدن شرکت. خلاصه که نسیم جون چون میدونم دلت واسه تورنتو تنگ شده اینها رو گفتم :)
مرسی‌ شهرزاد جون عکس‌ها رو دیدم. از شانس من school board ما تعطیله. میبینی‌ به خدا حالا امسال که من سر کار نمیرم تعطیل میشه. من حالا وقتی‌ تورنتو بودم همیشه خونم بست ‌اش رشته داشتم به محض اینکه برف اینجوری میومد بارش می‌زاشتم و حسابی‌ حال می‌کردم. واییییییییییییی برف که قطع شد پسر گلت رو ببر یه آدم برفی بسازین.